Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onur kocabasi sallandir diyenler like

modum sen buyuksun affet diyenler fav

Plaka'ya bak :D

BRPQsBWCIAAwHoM.jpg:large

Hayalimdeki plaka oldu iyimi zaten birde konyaliyiz

Dany, Elmander, Riera gönderilmeli.

son aciklamadan anladigim kadar en az iki yabanciyi gönderilecek

ÇOK İLGİNÇ BİR YABANCI AÇIKLAMASI!

Şükrü Ergün, "Culio'dan sonra kadromuzdaki bazı yabancı oyuncularla yollarımızı ayıracağımızı beyan ettik. Bu oyuncuların bazıları kendilerine kulüp bakıyorlar. Bazılarına biz yardımcı olmaya çalışıyoruz. Oyuncuların isimlerini söylememiz mümkün değil. Bu Fatih hocanın yetkisinde olan bir konu. Belli sayıda yabancı oyuncumuza kendileriyle çalışmayacağımızı deklera ettik"

Bizimkiler bişeyler düşünüyor ama hadi hayırlısı

kesin transfer olacak gibi hemde yabancı

ben son durumdan bunu anladım

umarım sol bek gelir

elmander riera gitsin kimse gelmese de olur, erman kılıçtan eboueden sol bek yapar idare ederiz

son aciklamadan anladigim kadar en az iki yabanciyi gönderilecek

ÇOK İLGİNÇ BİR YABANCI AÇIKLAMASI!

Şükrü Ergün, "Culio'dan sonra kadromuzdaki bazı yabancı oyuncularla yollarımızı ayıracağımızı beyan ettik. Bu oyuncuların bazıları kendilerine kulüp bakıyorlar. Bazılarına biz yardımcı olmaya çalışıyoruz. Oyuncuların isimlerini söylememiz mümkün değil. Bu Fatih hocanın yetkisinde olan bir konu. Belli sayıda yabancı oyuncumuza kendileriyle çalışmayacağımızı deklera ettik"

riera ve elmanderdi baskasi olmaz.

arşene wenger : fenerbahçenin bize Galatasaray kadar zorluk çıkarması imkansız en başta drogba gibi bir golcüye sahip değiller geçen sene yarı final oynamaları bizi endişelendirmiyor kadıköyde daha önce oynadık iyi bir taraftar grupları var ama avrupada beş gol attığımız takımlardan biri oldukları gerçeğini değiştirmiyor

arşene wenger : fenerbahçenin bize Galatasaray kadar zorluk çıkarması imkansız en başta drogba gibi bir golcüye sahip değiller geçen sene yarı final oynamaları bizi endişelendirmiyor kadıköyde daha önce oynadık iyi bir taraftar grupları var ama avrupada beş gol attığımız takımlardan biri oldukları gerçeğini değiştirmiyor

Kaynagi ne bu aciklamanin iyi söylemiş bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt