Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11988 POL : H SR : 2222 FEC : 5/6 rah e farda frekansı psg maçını izlemek isteyenler bu frekanstan izleyebilirler

hamit kapa bildirildi hala hamit fenerbahçede haberi anasayfalarındaydı :happy::happy:

Aynen bölüm gereği bunların sitesinin sunumunu yapmıştım zaten biliyordum birazda araştırınca türlü türlü kepazelikleri ortaya çıkmıştı üstlerinden iyi prim yaptıydım sağ olsunlar bunlar Belhanda Fener'de dedikten 15 dakika sonra Fenerbahçe kapa vazgeçtiğini bildirmişti transferden ahuasd

şükrü mukru hikaye trtspor haberi muhtemelen yalan arda teklifi begendiyse gelecem diyorsa essek gibi satacaklar biz cokmu merakliydik satmaya adam gidicem dedi gönderdik onlarda gönderecek zorlami tutacakları olmazsa arda yüzünden olmaz onunda ciddi ciddi gidecem demesi lazim atletico baskaninin zorlamayin demesiyle olmaz o isler

Arda para için gitmedi Madrid'e zaten.

Ne değişti de fikri değişti çok merak ediyorum açıkçası ve ben gelmeyi istediğini de sanmıyorum hala.

Sürekli bize transfer heyacanını yasatan yönetimimize tskler

Gidecek yabancılar elmanderle rıera olsa gerek.

Yabancı futbolcularla uzun vadeli sözleşme yapmanın sakıncalı yönleride var.Adamlar kene gibi yapıştılar,bir türlü gitmiyorlar.

Çocuğun biri hırsızı yakalamış babasına bağırıyor:

-Baba, bir hırsız yakaladım.

-Al getir.

-Gelmiyor.

-Bırak gitsin.

-Gitmiyor.

SPORX.COM ‏@sporx 14 dk

İspanyol basını Arda Turan için Monaco'nun 17 milyon euroyu gözden çıkardığını yazdı! Detaylar birazdan...

Yabancı futbolcularla uzun vadeli sözleşme yapmanın sakıncalı yönleride var.Adamlar kene gibi yapıştılar,bir türlü gitmiyorlar.

Çocuğun biri hırsızı yakalamış babasına bağırıyor:

-Baba, bir hırsız yakaladım.

-Al getir.

-Gelmiyor.

-Bırak gitsin.

-Gitmiyor.

Sözleşmesini uzatmadığımız için elimizden kaçan bir futbolcumuz olmadı hiç

Zaten futbolculara en iyi şartları sunan bir ülkeyiz adamlar sözleşme uzatmak için can atarlar

ama alırken yaptığımız sözleşmede kaybediyoruz

ikna etmek için uzun süreli sözleşme yapıyoruz

genelde aldığımız oyuncular son transferini yaptığı için adam uzun süreli sözleşmeyi şart koşuyor

bence bu işin standardı Türkiye için 2+1 yıldır

2 yıldan fazla verimli olan cok az yabancı futbolcu var ülkemizde

bonservisini kaçırmamak için uzun süreli sözleşme yapıyoruz belki de ama pek bonservisten para kazanamıyoruz

Official: Spartak sign 28-year-old Guangzhou Evergrande forward Lucas Barrios to three-year contract. Transfer cost €7m.

barrios 7 milyona spartak da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt