Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda biz transfer yapmayıp bjk bile o kadar oyuncu aldı diye sızlayanlar vardı.

Aybaba bile daha iyi oynatıyordu bjkyi, hem de daha dar kadroyla.

G.Töre,Ömer Şişmanoğlu...Bunlarla mı şampiyonluğa gideceksin ?

beyler abartmıyorum şu ana kadar ali adnan gökhan töreye top göstermedi, hiçbir olumlu harekete müsaade etmedi gökhanın.. dediğim gibi bir tek hücüm tekniğini geliştirebilirse süper oyuncu olacak...bence bonservisinin yarısını falan almak lazım şimdiden:)

Töre den çok şey bekliyor olmayasin dostum :) ben hic beğenmedim. Hakan balta nin 2 3 yil önceki hali gibi

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Forumda biz transfer yapmayıp bjk bile o kadar oyuncu aldı diye sızlayanlar vardı.

Aybaba bile daha iyi oynatıyordu bjkyi, hem de daha dar kadroyla.

G.Töre,Ömer Şişmanoğlu...Bunlarla mı şampiyonluğa gideceksin ?

Gole gidecek net oyuncuları olsa iş yapar belki...Eneramo dönerse toparlarlar biraz...Pektemek bu sene hiçbir şartta tek forvet oynamaz..Almeida ise net kötü oyuncu..Kazma bence..Bobo bile iş yapardı.

aynen bizim yönetim kimseye 15 milyon bonservis vermez belki çok istisna arda gibi mesela.

Verebilir ama sadece 1-2 oyuncu alacaksak.Mesela sınırlama olmasaydı bir kanat oyuncusu için rahat 10 Milyon dökebilirdik.

Mesela geçen sezon Wesley ile 30 Milyon Euro döktük bonservise.Aldığımız oyuncu sayısı 6. 2 transfere ihtiyacımız olur,15-15 alabiliriz ama sınırlama var.Dediğin gibi şuan tek 15 milyon euro vereceğimiz adam Arda.

Verebilir ama sadece 1-2 oyuncu alacaksak.Mesela sınırlama olmasaydı bir kanat oyuncusu için rahat 10 Milyon dökebilirdik.

Mesela geçen sezon Wesley ile 30 Milyon Euro döktük bonservise.Aldığımız oyuncu sayısı 6. 2 transfere ihtiyacımız olur,15-15 alabiliriz ama sınırlama var.Dediğin gibi şuan tek 15 milyon euro vereceğimiz adam Arda.

Yanlış anlayanlar olacak...

Bonservis + aldığı maaş 30M

beşiktaşta 4 adam var kazma demeyeceğim, fernandes,hutchinson,ersan gülüm,sivok ,, gerisi tırt.. kasımpaşanın ardından 4 .olurlar..

Gole gidecek net oyuncuları olsa iş yapar belki...Eneramo dönerse toparlarlar biraz...Pektemek bu sene hiçbir şartta tek forvet oynamaz..Almeida ise net kötü oyuncu..Kazma bence..Bobo bile iş yapardı.

Olcay geçen sene o kadar skora katkı verdi.Keza holosko'da söyle.Gole gidecek oyuncu sözüne katılmıyorum.Almeida'yı hala elden çıkarmamaları bile büyük hata.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt