- 16 Haziran 2010
- 208.811
- 162.483
- 6.838
milleti elestircegene senin mourinhonun kardesi oldugunu görmek istiyorum acikcasi.
kusuruma bakma ama en gicik ettigim insan türünü temsil ediyorsun forum dünyasinda. her seyi ben daha iyi bilirim havasinda olup millete laf atanalardandasin ama kendileri hic bir akil mantikli yorumunda bulunmuyor belkide.
burasi forum kardesim forum... millet saygi sinirindan cikmadigi disinda istedigini yazar ve yaziyorda . onun bunun görüsü seninkisi ile uyumusmuyorsa ne güzel aslinda. herkez ayni bakis göürüsünde olsa hayat sevksiz olur cünkü...neyse fazla uzatmadan...Biraz saygi ögrenmeye calis burdaki insanlara. futbol yorumlari seninkisi ile uyusmuyorsa es gec okuma. öyle kücük düsürücü yorumlarda bulunup ne kendini anti pati yerine koy nede milletin morellini bozma lütfen.
Bide begenmiyorsan bu forum hayati sana önerim bidaha ugrama bu tür forumlara. bu sadece bir önerim tabiki.
Haci senin isin de benim yazdigima kendi yorumunu yapip bana 'ogretme' moduna gec degil,
senin 'fikrin' beni ilgilendirmez cunku, simdi bu kadar yaziyi 'bosuna' yazdin. nasil herkesin yazisi kendi 'fikriyse' bu da benim 'fikrim' demi?
Senin de bana saygi hakkinda yorum yapacak son kisilerden birisin o senin haddine degil...
ayrica biz senden buralara daha eskilerden beri takiliyoruz demekki alinti yapip cevap verirken bunu da 'unutma' derim