Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
milleti elestircegene senin mourinhonun kardesi oldugunu görmek istiyorum acikcasi.

kusuruma bakma ama en gicik ettigim insan türünü temsil ediyorsun forum dünyasinda. her seyi ben daha iyi bilirim havasinda olup millete laf atanalardandasin ama kendileri hic bir akil mantikli yorumunda bulunmuyor belkide.

burasi forum kardesim forum... millet saygi sinirindan cikmadigi disinda istedigini yazar ve yaziyorda . onun bunun görüsü seninkisi ile uyumusmuyorsa ne güzel aslinda. herkez ayni bakis göürüsünde olsa hayat sevksiz olur cünkü...neyse fazla uzatmadan...Biraz saygi ögrenmeye calis burdaki insanlara. futbol yorumlari seninkisi ile uyusmuyorsa es gec okuma. öyle kücük düsürücü yorumlarda bulunup ne kendini anti pati yerine koy nede milletin morellini bozma lütfen.

Bide begenmiyorsan bu forum hayati sana önerim bidaha ugrama bu tür forumlara. bu sadece bir önerim tabiki.

Haci senin isin de benim yazdigima kendi yorumunu yapip bana 'ogretme' moduna gec degil,

senin 'fikrin' beni ilgilendirmez cunku, simdi bu kadar yaziyi 'bosuna' yazdin. nasil herkesin yazisi kendi 'fikriyse' bu da benim 'fikrim' demi?

Senin de bana saygi hakkinda yorum yapacak son kisilerden birisin o senin haddine degil...

ayrica biz senden buralara daha eskilerden beri takiliyoruz demekki alinti yapip cevap verirken bunu da 'unutma' derim

yorumlarda gelisme yok

Yine aynı hatayı yapıyorsun.Herkesi zan altında bırakıyorsun.Buranın "forum" olduğunu ve herkesin düşüncesini serbestçe yazabileceği bir ortam olduğunu unutmamalısın.He yapılan yorumlardan hoşlanmıyorsan ve senin için bir şey ifade etmiyor ise girme o zaman foruma.

Yine aynı hatayı yapıyorsun.Herkesi zan altında bırakıyorsun.Buranın "forum" olduğunu ve herkesin düşüncesini serbestçe yazabileceği bir ortam olduğunu unutmamalısın.He yapılan yorumlardan hoşlanmıyorsan ve senin için bir şey ifade etmiyor ise girme o zaman foruma.

kardesim senin haddine degil bana tavsiye de bulunman bende sizin (hepsi degil tabi) begenmedigim yorumlara kendi genel yorumumu getiriyorum

Haci senin isin de benim yazdigima kendi yorumunu yapip bana 'ogretme' moduna gec degil, tavsiyem sana

senin 'fikrin' beni ilgilendirmez cunku, simdi bu kadar yazin 'bosuna' yazdin. nasil herkesin yazisi kendi 'fikriyse' bu da benim 'fiktim' demi?

Senin de bana saygi hakkinda yorum yapacak son kisilerden birisin o senin haddine degil...

ayrica biz senden buralara daha eskilerden beri takiliyoruz demekki alinti yapip cevap verirken bunu da 'unutma' derim

evet bu cümleyi okudukdan sonra senin seviyende olan birisine yazdigim icin bin bir pisman oldum acikcasi.

ben sadece kendi fikrimi söyledim sana. istersen de 1000 yil benden önce burda forumda pyeligin olsun. madalya mi takiyorlar sana benden önce üye oldun diye foruma ?! ayrilacagin mi oluyormus acaba ?!

öyle bir sey varsa bu forumda ki ben öyle bir sey olmadigini düsünüyorum acikcasi birdaha bu foruma ayak basarsam en adi...

sen fikrini yaptiysan saygi cevfrecsinde yapmani tafsiye ettim sana. öyle yap saygi et demedim. emir vermedim.

saygisizin teki oldugun ama bu yazdigin son satirlar ile tecilendirmis oldun. ve merak etme senin gibi zat lara ben yazmaya ya ugras veriyorum ve verecegim .

hadi yol al simdi güzel kardesim.

evet bu cümleyi okudukdan sonra senin seviyende olan birisine yazdigim icin bin bir pisman oldum acikcasi.

ben sadece kendi fikrimi söyledim sana. istersen de 1000 yil benden önce burda forumda pyeligin olsun. madalya mi takiyorlar sana benden önce üye oldun diye foruma ?! ayrilacagin mi oluyormus acaba ?!

öyle bir sey varsa bu forumda ki ben öyle bir sey olmadigini düsünüyorum acikcasi birdaha bu foruma ayak basarsam en adi...

sen fikrini yaptiysan saygi cevfrecsinde yapmani tafsiye ettim sana. öyle yap saygi et demedim. emir vermedim.

saygisizin teki oldugun ama bu yazdigin son satirlar ile tecilendirmis oldun. ve merak etme senin gibi zat lara ben yazmaya ya ugras veriyorum ve verecegim .

hadi yol al simdi güzel kardesim.

terbiye sinirlarini acma derim ben kimseye saygisizlik yapmadin cunku, kendine bak aynada sonra gel yaz bana, herkesi kendin gibi zannetme

beşiktaş - çaykur rize maçını izliyorum da biz bu Ali adnanı niye almadık hala anlamıyorum.. adam iyi kötü oynuyor, sağlam enerjik, az da tekniğini geliştirecekti yavaş yavaş, yıllarca sol bek aramazdık.. Bide spiker diyor ki Ali adnan çaykur rizesporu tercih etti.. var mı böyle bi saçmalık, Galatasaray isteyecek ve rize alacak...ilginç.

kardesim senin haddine degil bana tavsiye de bulunman bende sizin (hepsi degil tabi) begenmedigim yorumlara kendi genel yorumumu getiriyorum

Herkesi zan altında bırakman senin haddine öyle mi?Ben sana tavsiyede falan bulunmuyorum.Yorumlarına yapılan eleştirileri kabul etmen lazım,yok eğer ben çok bilmişim diyorsan o zaman foruma girme,ne de olsa buradaki insanların yorumları çok kalitesiz.

beşiktaş - çaykur rize maçını izliyorum da biz bu Ali adnanı niye almadık hala anlamıyorum.. adam iyi kötü oynuyor, sağlam enerjik, az da tekniğini geliştirecekti yavaş yavaş, yıllarca sol bek aramazdık.. Bide spiker diyor ki Ali adnan çaykur rizesporu tercih etti.. var mı böyle bi saçmalık, Galatasaray isteyecek ve rize alacak...ilginç.

Oynayacağı takıma gitmek istedi hepsi o kadar.Ne abarttılar şu olayı.

Haci senin isin de benim yazdigima kendi yorumunu yapip bana 'ogretme' moduna gec degil,

senin 'fikrin' beni ilgilendirmez cunku, simdi bu kadar yaziyi 'bosuna' yazdin. nasil herkesin yazisi kendi 'fikriyse' bu da benim 'fikrim' demi?

Bende senden eski üyeyim şimdi ne olacak ? Senin bana cevap verme hakkın yok o zaman.

besiktas mi cok rezil yoksa rize mi cok iyi bilmem ama resmen eziyor rize besiktasi

rize de silvestre diye uzun boylu bi zenci var , ortasahada, iyi pasları var,güçlü atletik, gelecek sezon transfer dönemi , anadolunun yıldızı olabilir... yaşı gençse tabi..

Bende senden eski üyeyim şimdi ne olacak ? Senin bana cevap verme hakkın yok o zaman.

yorumlari carpitma Aydin, benim oradaki demecim buradaki mesajlari/ortami daha iyi bildigim demek,(daha tecrubeli kisaca) sende 'eski' uyelerdensin ve sende buralari daha iyi bilirsin dogal olarak daha yeni uyelerden, kimse o yuzden cevap yazamazsin demedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt