Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatirlamaya calis Serdar. Bakkali? Ne yapacagiz bu bebe'yi diyordun. O aralar 16 yasindaydi. Zaten pek fark yok simdi 17. Pisman oldunmu? Oldum de rahatliyim bende. Bu günü gercekten iple cektim. Fener-PSV macindan beri seni ariyorum sirf bunu söylemek icin :D

Ahhaaaa Psikopatmısın olum sen. :) Bakkali nedir lan. Bu arada ben güvenirim senin futbol bilgine, ama sana güvenmem :D

Maç ne olur maç

Valla iki takim'a bakarsak;

Fener odun ayak toplulugu, ama bizden daha hirsli olan takim. Biz ise daha klas ayaklarin oldugu bir takimiz.

Normal sartlarda rahat yenmeliyiz ama iste biliyorsun fener her türlü gol atiyor. Gecen sene süper kupa'yi hatirla.

1 gol yeriz, orasi kesin yani. Ama biz pozisyonlarimizi degerlendirirsek rahat yeneriz aslinda. Sneijder ve Drogba ********************* ********************* vursun birde. Ama dedigim gibi, onlar bizden daha hirsli ve daha baskili oynamaya calisacaktir, cünkü ellerinden baska birsey gelmez. Nerden bakarsak biz daha üstünüz.

Valla iki takim'a bakarsak;

Fener odun ayak toplulugu, ama bizden daha hirsli olan takim. Biz ise daha klas ayaklarin oldugu bir takimiz.

Normal sartlarda rahat yenmeliyiz ama iste biliyorsun fener her türlü gol atiyor. Gecen sene süper kupa'yi hatirla.

1 gol yeriz, orasi kesin yani. Ama biz pozisyonlarimizi degerlendirirsek rahat yeneriz aslinda. Sneijder ve Drogba ********************* ********************* vursun birde. Ama dedigim gibi, onlar bizden daha hirsli ve daha baskili oynamaya calisacaktir, cünkü ellerinden baska birsey gelmez. Nerden bakarsak biz daha üstünüz.

Aynı şeyleri düşünüyorum.

Ben yine normal şartlarda bizim kazanmamız gereken fakat yine normal şartların oluşmayacağı bir maç olacağını düşünüyorum.

Hırs konusunun da sana katılıyorum. Fenere karşı yeterince agresif olamıyoruz. Relax oyuncu sayımız fazla. Onlardaki bu motivasyonun en büyük kaynağıda Emre sahtekarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt