Serhat Özdemir
Sarı Üye
- 16 Ağustos 2012
- 922
- 886
- 1.353
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatirlamaya calis Serdar. Bakkali? Ne yapacagiz bu bebe'yi diyordun. O aralar 16 yasindaydi. Zaten pek fark yok simdi 17. Pisman oldunmu? Oldum de rahatliyim bende. Bu günü gercekten iple cektim. Fener-PSV macindan beri seni ariyorum sirf bunu söylemek icin![]()
Ahhaaaa Psikopatatsın olum sen.Bakkali nedir lan. Bu arada ben güvenirim senin futbol bilgine, ama sana güvenmem
![]()
Simdi de öylemi oldu lan, vay be..
Birde duygulandim ha, forum'a girer girmez beni sormusun.
Sen olmazsan yazmam kardeşim benim. Canları sıkıldıkça ceza veriyorlar bana.
Gece gece göz yasi döktürme bana..
O degil de Soner yasiyormu ya.. Ciddi ciddi bayadir girmiyor adam.
Maç ne olur maç
Ben yatıyorum Delikanlı. Sabah erken kalkıp denize gireceğim de.![]()
Valla iki takim'a bakarsak;
Fener odun ayak toplulugu, ama bizden daha hirsli olan takim. Biz ise daha klas ayaklarin oldugu bir takimiz.
Normal sartlarda rahat yenmeliyiz ama iste biliyorsun fener her türlü gol atiyor. Gecen sene süper kupa'yi hatirla.
1 gol yeriz, orasi kesin yani. Ama biz pozisyonlarimizi degerlendirirsek rahat yeneriz aslinda. Sneijder ve Drogba ********************* ********************* vursun birde. Ama dedigim gibi, onlar bizden daha hirsli ve daha baskili oynamaya calisacaktir, cünkü ellerinden baska birsey gelmez. Nerden bakarsak biz daha üstünüz.
Deniz mi, dikkat et lan kendine, pek güvenmiyorum sana bu konularda.. Bilmezsin sen bu isleri.
yine ikili tartışma mı olmuş burda :077:
Olum bizim oralarda kimseye yüzme öğretmezler. Genetiktdir yani![]()
Gel grup yapalım![]()
Hahaha kolluklarini unutma.
selam beyler
yeni geldim gelişmeleri özetleyebilir misiniz ?
dany, riera, elmander kadroya alınmamış...
yoksa ????
Senden hep şüphelenmiştim.