Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Botafago-goias maçını izliyorum. Botafago da bir sağ açık var felç etti goiası kimdir necidir bulamadım. farklı renkde bir kramponu var genç bişeye benzio ama ..

Seneye düşünmek lazım.

A sınıf takımlar artık alt yapıya önem veriyor.

Petrolcüler bile yıldız avını bıraktı genç yetenekler alıyor. Çoğu A sınıf takım gelecekteki kadrolarını hazırlarken,kadrolarında 16-23 yaşında enfes topçular bulundururken bizim ilk 11 yaş ortalamasının neredeyse 30'u bulması insanı üzüyor.

Anlık zaferler peşindeyiz.

Genele yaydığımızda bunu bende destekliyorum ama taraftar olarak başarıya açtık. Şampiyonluğa, şampiyonlar ligine açtık ve bu da kısa sürede olmalıydı ve bence çokta başarılı olduk bu konuda. Çok kısa süre içerisinde şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık (eleyememizin sebebi hakem hala aklıma geldiginde sinirlenirim). Tabi uzun uzadıya konusulabilecek bir konu ama simdilik burada kessem iyi olacak.

:DD

Fener neymis be. yahu 40 yilda bir plzen bate gibi takimlari eleyip yari final oynaya bilmis vallahi. bugünkü city -arsenal macina izlemis olsaydi keske de böyle rezil yorum yapmazdi. neyse...

Bate ile falan alakası yok. Böyle konuşmalarınının tek sebebi bizim Arsenal i yenmiş olmamız. Çok kolay sanıyorlar.

Ne yaptin yine?

Sen özür dile bi ilk. Hatirlarsin bir oyuncu önerdigimde antin kuntin demistin. Bak o antin kuntin 17 yasindaki bebe PSV de 3 gol atti dün. Intikam günü. Simdi sen düsün.

Galatasaray oyuncusuna küfretmişim.

Tek dediğimde geçen haftaki Porto maçında: 2 m ötesine pas veremeyen bilmem ne yapsın gitsin Galatasaray da durmasın demekdi. Bilmem neresi yanlış.

Kim o PSV de ki antin kuntin topçu bu arada.

Galatasaray oyuncusuna küfretmişim.

Tek dediğimde geçen haftaki Porto maçında: 2 m ötesine pas veremeyen bilmem ne yapsın gitsin Galatasaray da durmasın demekdi. Bilmem neresi yanlış.

Kim o PSV de ki antin kuntin topçu bu arada.

Hatirlamaya calis Serdar. Bakkali? Ne yapacagiz bu bebe'yi diyordun. O aralar 16 yasindaydi. Zaten pek fark yok simdi 17. Pisman oldunmu? Oldum de rahatliyim bende. Bu günü gercekten iple cektim. Fener-PSV macindan beri seni ariyorum sirf bunu söylemek icin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt