Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.370
- 21.305
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Botafago-goias maçını izliyorum. Botafago da bir sağ açık var felç etti goiası kimdir necidir bulamadım. farklı renkde bir kramponu var genç bişeye benzio ama ..
Seneye düşünmek lazım.
ab işi olursa neden olmasın
A sınıf takımlar artık alt yapıya önem veriyor.
Petrolcüler bile yıldız avını bıraktı genç yetenekler alıyor. Çoğu A sınıf takım gelecekteki kadrolarını hazırlarken,kadrolarında 16-23 yaşında enfes topçular bulundururken bizim ilk 11 yaş ortalamasının neredeyse 30'u bulması insanı üzüyor.
Anlık zaferler peşindeyiz.
D
Fener neymis be. yahu 40 yilda bir plzen bate gibi takimlari eleyip yari final oynaya bilmis vallahi. bugünkü city -arsenal macina izlemis olsaydi keske de böyle rezil yorum yapmazdi. neyse...
ben buradayım serdar abi (sergen zeren ben )
Hakan burada mı
Yine mi soyağacı değiştirdin Arda Sergen Ferda![]()
Burdayim, özür dile.
iyi böyle ya..eskisi kadar uğramıyorum zaten foruma
Olum 1 haftadır cezalıydım sırf sana küfür etme sendromum geçsin diye girdim.
Ne yaptin yine?
Sen özür dile bi ilk. Hatirlarsin bir oyuncu önerdigimde antin kuntin demistin. Bak o antin kuntin 17 yasindaki bebe PSV de 3 gol atti dün. Intikam günü. Simdi sen düsün.
Galatasaray oyuncusuna küfretmişim.
Tek dediğimde geçen haftaki Porto maçında: 2 m ötesine pas veremeyen bilmem ne yapsın gitsin Galatasaray da durmasın demekdi. Bilmem neresi yanlış.
Kim o PSV de ki antin kuntin topçu bu arada.