Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar bisi deyim..emin olun mod larda yoneticilerde yazılanları okuyor...

cimbom aleyhine bisi yazmıs olsam zaten banlanırdım...

aklı basında bi adam yokmu onca soru sordum bi cevap alamadım

isiniz gucunuz alpay banlansın

bisiden anlamıor

bosverin sunu dergibi cevaplar..

akıllı mantıklı cevaplar verin susturun beni...

varmı aranızda o cevabı verebilecek birileri.....

la git forumdan bir huzur ver ya

bisiden anlamıor

bunlardan baska bisey yazın herkes okusun.....kulturlu insan isi olsun...

---------------------------Muslera-------------------------

Eboue----------Semih-------------Chedjou----------Balta

-------------------------Melo------------------------------

----------X------------Sneijder----------Selçuk-----------

----------------Drogba---------Burak----------------------

bisiden anlamıor

Azıcık düşünebiliyorsanız neden bütün herkes Alpay banlansın diyor bir düşünün acaba sorun sizde olabilir mi ?

İnsanların şurada iki dakika keyfi var saçma sapan konularla keyif kaçırıyorsunu normal bir şekilde muhabbetinizi yapsanız olmaz mı ?

Azıcık düşünebiliyorsanız neden bütün herkes Alpay banlansın diyor bir düşünün acaba sorun sizde olabilir mi ?

İnsanların şurada iki dakika keyfi var saçma sapan konularla keyif kaçırıyorsunu normal bir şekilde muhabbetinizi yapsanız olmaz mı ?

yazdıklarıma cevap vermeden kısa yoldan o cevapları yazanlara neden sormuorsun onları

bisiden anlamıor

Kardeş seni tanımıyorum ama ne zaman foruma girsem seni bilmiş bilmiş agresif yazılar yazıp birilerine kendini ispat etme çabası içinde görüyorum.

İcinizde daha kap İN nedemek oldugunu bilmeyenler var...

fenerbahce kadlec i neden transfer etti onu bilmeyenler var ( federasyon kurallarinda herhangi bir takım yabancı transferi yaptıgında yabancı sınırlandırılması degistirelemez ) bu kuraldan kacınızın haberi var....1 saatte transfer edilen kadlec...

Rahatsız olduğunuz mesajı raporlayın, uygun görülürse gerekli işlemler yapılır. Şu ana kadar ceza verecek bir durum göremedim, gözden kaçmış da olabilir.

İcinizde daha kap İN nedemek oldugunu bilmeyenler var...

fenerbahce kadlec i neden transfer etti onu bilmeyenler var ( federasyon kurallarinda herhangi bir takım yabancı transferi yaptıgında yabancı sınırlandırılması degistirelemez ) bu kuraldan kacınızın haberi var....1 saatte transfer edilen kadlec...

bugun oldu daha karar deissin istiorsunuz...sittin sene deistirelemez o karar seneye kadar

yazdıklarıma cevap vermeden kısa yoldan o cevapları yazanlara neden sormuorsun onları

Ya hocam tamamda sen durduk yere gelip Bülent kaptana laf ediyorsun konuyla hiç alakası yokken ve bunca insan tepki gösteriyor yani ne gerek var böyle şeylere ?

Alves'in dün yaptığı hataları Bekir yapsa herkes dalga geçerdi şimdi adam ilah olmuş :D Korner bayrağının orada Drogba'ya yaptığı gereksiz faul ve gördüğü sarı kart,orta alanda anlamsızca Melo'yu indirmesi,sonrasında atılması ve Sneijder'in pasında Drogba'yı kaçırması (Amrabat düzgün vursa gol oluyordu) bunlar çok amatör hatalar.Bir de sağında ve solunda oynayanlara bağırması var ki liderlik yapayım da göze batmayayım çabaları.Karşısında fizik gücü/hızı olan her santrafor paspas eder Alves'i.Ligimizde o tarz pek forvet yok sıkıntı çekmezler belki ama Arsenal maçlarında daha net ortaya çıkar bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt