feridun fidan
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2013
- 592
- 0
- 706
bugun oldu daha karar deissin istiorsunuz...sittin sene deistirelemez o karar seneye kadar
ÖYLE YA DA böyle fenere koyuyoz ya gerisi mühim değil fatihden özür dile çabuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugun oldu daha karar deissin istiorsunuz...sittin sene deistirelemez o karar seneye kadar
butun forum deil sadece isine gelmeyen 8 10 kisi rahatsiz....elma veren agac taslanir nmisali
forumda sadece sizdeil 100 lerce kisi var
Bütün forum adamdan rahatsız ve sen banlanacak durum göremedim diyorsun.İlla küfürleşmek mi lazım
Bütün forum rahatsız ama gelen 1 rapor var onda da ceza gerektirecek bir durum yok. Ceza kuralları yeni forumda değişti, artık yeni kurallara göre yapıcı olmak durumundayız.
iste dediginiz bu cevap vermeyin ciddiye almayın..
BAKIN BİLİORSANIZ EGER ANLATTIGIM BİLGİLERİN BİRİNİN YALAN OLDUGUNU İSPATLAYIN
ORDAN CİDDİYE ALMAYIN CART CURT GİBİ LAFLARLA KENDİNİZİ BİDE SİZ GİBİ KAFADAN OLAN 5_6 KİSİYİ KANDIRIRSINIZ.......
ONCA SEY SOYLEDİM SADECE DEDGİNİZ CİDDİYE ALMAYIN BOSWERİN FALAN FİLAN...
ASIIL BOS ADAM SİZLERSİNİZ LAN....DEDİKLERİME CEVAP VEREMEYEN FUTBOLDAN ANLIORMUS SUSU VEREN TRANSFER TARAFTARLARI.......
KLUBUMUZUN SİZ GİBİ LERE İHTİYACI OLSA SOKAKTA BOL BOL VAR...AMAC BİLİNC Lİ TARAFTAR
ORDAN CİDDİYE ALMAYIN CART CURT GİBİ LAFLARLA KENDİNİZİ BİDE SİZ GİBİ KAFADAN OLAN 5_6 KİSİYİ KANDIRIRSINIZ.......
ASIIL BOS ADAM SİZLERSİNİZ LAN....DEDİKLERİME CEVAP VEREMEYEN FUTBOLDAN ANLIORMUS SUSU VEREN TRANSFER TARAFTARLARI.......
KLUBUMUZUN SİZ GİBİ LERE İHTİYACI OLSA SOKAKTA BOL BOL VAR...AMAC BİLİNC Lİ TARAFTAR