Ercüment Yılmaz
Parçalı Üye
- 24 Nisan 2013
- 2.532
- 0
- 726
burak mutsuz :trollfacce.gif: https://s14.directupload.net/images/130812/6xfkqal9.swf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü fenerin astronomik bonservis bedelleri ödediği sıkça görülmüştür.Biz genellikle 10m euro nun üzrerine çıkmıyoruz.
Bu arada ben ali adnanı neden almadığımız sorusuna hala bir cvp bulamıyorum,Kerim frei ise kesinlikle bizim takımımızın ayarında bir oyuncu değil,adam fulhamda bile ilk 11 şansı bulamıyor bence biraz daha garanti transferlere para yatırılmalı.
burak mutsuz :trollfacce.gif: https://s14.directupload.net/images/130812/6xfkqal9.swf
Dany, Riera ve Elmander gönderilmeli.
Aykut, Ufuk ve Yigit Gökoglan'i da göndermemiz gerekiyor.
Bunlarin kadroya girme ihtimali %0 sayilir.
3 yabancida vasat
allah aşkına biraz objektif olun be arkadaş ya.. Alves Chedjou dan daha iyi bunu göremeyecek kadar mı gözleriniz kör yahu.
açık ve net konuşmak gerek. hakan balta gerçekten kendine iyi bakarsa türkiye liginde çok rahat iş yapar..
ben kesinlikle 1-2 güne elmander yollanıp sok bek alınacağını. riera gönderilmesi durumunda da brumanın transfer edileceğni düşnüyorum.
bu takıma avrupa daha hızlı hareket eden bekler ve kanat gerek.
Onu bunu bilmem de, iyiki Galatasaraylisin be Imparator Fatih Terim.
Sen varken camianin inanci, güveni cok baska. Sen varken basariya inancimiz %100 oluyor.
fatih terim olması yeter zaten. büyük takımların büyük teknik adamları ve futbolcuları tarih yazar.
dünki maçta şunu gördük ki
snejder-drogba gerçekten istekli olduklarında hücümsal anlamda bu takımın göbekten ve ceza sahası içinde sıkıntısı olmaz pas trafiğinde. ama hala bek veya kanat gerekli gerçek anlamda.
melo iyiki daha erken geldi, kendini toparlar.
selçuk-semih-burak bu adamlar sakatlıktan çıktılar unutmayalım son haftada ileri ki günlerde daha iyi olacaklar..
amrabat ne yaparsa yapsın beğenmiyorum. pas-şut-orta anlamında çok kötü. adamın üzerine gitmesi-koşması-geçmesi daha iyi ama yinede kötü.
Yabanci kontenjanini full doldurmanin hicbir anlami yok. Seneye 5+0+3'e düsecek, 8 yabanci olacak toplamda. Bence her hafta iki adami bekletmek lazim en fazla. 3 veya 4 olunca fazla oluyor.
Kale Muslera
Sag bek Eboue
Stoper Chedjou
Sol bek transfer
Orta saha Melo
Kanat Amrabat
10 Numara Sneijder
Forvet Drogba
Seneye Drogba birakirsa forvet aliriz. Kontenjan degismezse Amrabat'tan iyisi alinir bence.
Her mevkiye bir yabanci yetiyor.
Elmander, Dany ve Riera kadroya giremez...
Elmanderin yürüyecek hali yok hazirlik maclarinda bile böyleydi
Dany takimin en kötü stoperi bunu dün net olarak gördük
Rieranin hakan balta'dan öyle abartildigi kadar bir farki yok ben kontenjan harcayacaksam adam gibi sol bek isterim
Arda veya türk kanat + sol bek yeterli