Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çünkü fenerin astronomik bonservis bedelleri ödediği sıkça görülmüştür.Biz genellikle 10m euro nun üzrerine çıkmıyoruz.

Bu arada ben ali adnanı neden almadığımız sorusuna hala bir cvp bulamıyorum,Kerim frei ise kesinlikle bizim takımımızın ayarında bir oyuncu değil,adam fulhamda bile ilk 11 şansı bulamıyor bence biraz daha garanti transferlere para yatırılmalı.

ben pek görmedim astronomik bedelleri 10 15m arda için astronmik değil 20 25m verecek halleri de yok. aslında bizimle yarışacak halleri de yok sınıra ulaştılar bütçelerinde bizde bütçe var oyuncu yok

konya elmanderi istiyor..

başkanın 1-2 transfer dediği mutlaka sok bekdir. olursa günlerdir ısrarcıyım bruma fırsat transferi...

Dany, Riera ve Elmander gönderilmeli.

Aykut, Ufuk ve Yigit Gökoglan'i da göndermemiz gerekiyor.

Bunlarin kadroya girme ihtimali %0 sayilir.

3 yabancida vasat

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6qO0P0b6mNE[/media]

Süper Kupa Finali Sonrası Soyunma Odası ve Uçaktaki Kutlamalar FULL

Dany, Riera ve Elmander gönderilmeli.

Aykut, Ufuk ve Yigit Gökoglan'i da göndermemiz gerekiyor.

Bunlarin kadroya girme ihtimali %0 sayilir.

3 yabancida vasat

açık ve net konuşmak gerek. hakan balta gerçekten kendine iyi bakarsa türkiye liginde çok rahat iş yapar..

ben kesinlikle 1-2 güne elmander yollanıp sok bek alınacağını. riera gönderilmesi durumunda da brumanın transfer edileceğni düşnüyorum.

bu takıma avrupa daha hızlı hareket eden bekler ve kanat gerek.

Onu bunu bilmem de, iyiki Galatasaraylisin be Imparator Fatih Terim.

Sen varken camianin inanci, güveni cok baska. Sen varken basariya inancimiz %100 oluyor.

alves kim laa??? alves chedjoudan 4 sene önce daha iyiydi. yıllar geçiyorr.. fenere gelipte eski günlerini bulan oyuncu varmı la 100 yıllık tarhilerinde...

açık ve net konuşmak gerek. hakan balta gerçekten kendine iyi bakarsa türkiye liginde çok rahat iş yapar..

ben kesinlikle 1-2 güne elmander yollanıp sok bek alınacağını. riera gönderilmesi durumunda da brumanın transfer edileceğni düşnüyorum.

bu takıma avrupa daha hızlı hareket eden bekler ve kanat gerek.

Yabanci kontenjanini full doldurmanin hicbir anlami yok. Seneye 5+0+3'e düsecek, 8 yabanci olacak toplamda. Bence her hafta iki adami bekletmek lazim en fazla. 3 veya 4 olunca fazla oluyor.

Kale Muslera

Sag bek Eboue

Stoper Chedjou

Sol bek transfer

Orta saha Melo

Kanat Amrabat

10 Numara Sneijder

Forvet Drogba

Seneye Drogba birakirsa forvet aliriz. Kontenjan degismezse Amrabat'tan iyisi alinir bence.

Her mevkiye bir yabanci yetiyor.

Elmander, Dany ve Riera kadroya giremez...

Elmanderin yürüyecek hali yok hazirlik maclarinda bile böyleydi

Dany takimin en kötü stoperi bunu dün net olarak gördük

Rieranin hakan balta'dan öyle abartildigi kadar bir farki yok ben kontenjan harcayacaksam adam gibi sol bek isterim

Arda veya türk kanat + sol bek yeterli

Onu bunu bilmem de, iyiki Galatasaraylisin be Imparator Fatih Terim.

Sen varken camianin inanci, güveni cok baska. Sen varken basariya inancimiz %100 oluyor.

fatih terim olması yeter zaten. büyük takımların büyük teknik adamları ve futbolcuları tarih yazar.

dünki maçta şunu gördük ki

snejder-drogba gerçekten istekli olduklarında hücümsal anlamda bu takımın göbekten ve ceza sahası içinde sıkıntısı olmaz pas trafiğinde. ama hala bek veya kanat gerekli gerçek anlamda.

melo iyiki daha erken geldi, kendini toparlar.

selçuk-semih-burak bu adamlar sakatlıktan çıktılar unutmayalım son haftada ileri ki günlerde daha iyi olacaklar..

amrabat ne yaparsa yapsın beğenmiyorum. pas-şut-orta anlamında çok kötü. adamın üzerine gitmesi-koşması-geçmesi daha iyi ama yinede kötü.

fatih terim olması yeter zaten. büyük takımların büyük teknik adamları ve futbolcuları tarih yazar.

dünki maçta şunu gördük ki

snejder-drogba gerçekten istekli olduklarında hücümsal anlamda bu takımın göbekten ve ceza sahası içinde sıkıntısı olmaz pas trafiğinde. ama hala bek veya kanat gerekli gerçek anlamda.

melo iyiki daha erken geldi, kendini toparlar.

selçuk-semih-burak bu adamlar sakatlıktan çıktılar unutmayalım son haftada ileri ki günlerde daha iyi olacaklar..

amrabat ne yaparsa yapsın beğenmiyorum. pas-şut-orta anlamında çok kötü. adamın üzerine gitmesi-koşması-geçmesi daha iyi ama yinede kötü.

Galatasaray 3 bölge disinda CL kupasini kazandirabilecek kalitede oyunculara sahip.

Dünyada hicbir oyuncu icin o oyunculari degismem, degismek istemem. Onlara cok güveniyorum.

Sol bek, sol kanat, sag kanat. Bunlar da CL kupasi icin yeterli olmayan bölgeler.

O bölgeleri de diger kalitedeki oyuncularla doldurabilsek, Fatih Terim´le birlikte o kupa gelir.

Drogba bizdeyken bu hamleyi yapmaliyiz diye düsünüyorum. Zira Drogba kupa kazandirir.

Bu arada bu seneyi bu 6 yabancı saçmalığıyla geçsek bile gelecek sen için şimdiden bu işin sağlıklı kriterlere serbest bırakılması yönünde baskımızı şimdiden yapmalıyız. Yumurta gelince değil.

Geçen seneden beri konuşulan konuda adımı bu yaza kadar atmamak büyük hataydı.

BRdBE-lCUAAEo20.jpg

:):):):):)

Yabanci kontenjanini full doldurmanin hicbir anlami yok. Seneye 5+0+3'e düsecek, 8 yabanci olacak toplamda. Bence her hafta iki adami bekletmek lazim en fazla. 3 veya 4 olunca fazla oluyor.

Kale Muslera

Sag bek Eboue

Stoper Chedjou

Sol bek transfer

Orta saha Melo

Kanat Amrabat

10 Numara Sneijder

Forvet Drogba

Seneye Drogba birakirsa forvet aliriz. Kontenjan degismezse Amrabat'tan iyisi alinir bence.

Her mevkiye bir yabanci yetiyor.

Elmander, Dany ve Riera kadroya giremez...

Elmanderin yürüyecek hali yok hazirlik maclarinda bile böyleydi

Dany takimin en kötü stoperi bunu dün net olarak gördük

Rieranin hakan balta'dan öyle abartildigi kadar bir farki yok ben kontenjan harcayacaksam adam gibi sol bek isterim

Arda veya türk kanat + sol bek yeterli

muslera-melo-snejder-drogba.. sakatlık-dinlendirme-cezalı olmadıktan sonra senede 50 maç yapacaksa bu sene en az 35-40 ında oynarlar. unutmayalım bu adamlar için takım dışında dünya kupası var..

eboue-chedjou oynar oynamaz genel itibari ile bazı maçlarda. takıntı yapacak halleri yok, kendileride biliyor ciddi ve kritik maçlarda kadroya gireceklerini..

burda önemli olan bahsettiklerin drogbanın bırakması-snejder iyi bir dünya kupası oynaması halinde tekrar avrupaya gitmek istemesi olabilir. bunlar seneye olacak işler ama burda önemli stratejik hamle bruma veya arda olur. arda pahalı bu zor gibi. ama bruma olayında duruyorum.

çünkü amarabat ne kadar istekli olursa olsun pas-şut-orta gibi yapması gerekenleri yapamıyor. avrupada başarılı olacaksak sonuca giden isim gerek. eboue az çıkıyor ama gittiğinde etkili gidiyor..

bruma olayı belki yeni bir kanat kazandırır bize, gelsede niye yedeğim diyecek bi hali yok, amrabat bile oynabiliyorsa kontenjan açılıp bruma bu sene alınırsa en az 15 maç yapar. sol bek transferini bekliyorum.

seneye değil, devre arası karar değişir. mahkeme kararı ekim gibi sonuçlanır. sol bek veya brumayı almak mali yükümlülük getirmez bize bence. her türlü katkıları olur. şpl parası+emirates cup ödülü zaten bu transferleri maddi olarak yük bindirmez..

ben ligdeki şu ilk 6 haftada 15-13 arası puan yaparsak avrupa maçları öncesi moral ve rahatlık getirir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt