Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coentrao'ya teklif yoksa kiralayalim makul bir satin alma opsiyonuyla.. Zarar etmeyiz!

o yaşta o potansiyelde türkiyeye gelen görmedim ama ilk olur inşallah :2_thumbs_up_-_animated:

bu sene ilk ler yaşanacak.. başkan bu sene istediği olmadı. muslera-burakı satacakdı ama izin verilmedi.

hoca da demiştir, ucuza alalım bunu 1-2 seneye 2 katı fiyatla satarız. çok iyi olursa 20 den okuturuzz :)

Aziz Yıldırım'in GS Karnesi 8 Lig Kupası 3 TR Kupası 3 TFF Süper Kupa 1 Atatürk Kupası 1 UEFA Kupası 1 Süper Kupa 2 tane CL Çeyrek Final

bu sportining derdi ne? bruma kadro disi bir sezon dahi top oynamasa adam sezon sonu bedava gidecek, galatasaray veya baska bir takim iyi bir teklif verdiyse neden satmiyor? devre arasi satmaya kalksa öldüm fiyatina gider artik

bu sportining derdi ne? bruma kadro disi bir sezon dahi top oynamasa adam sezon sonu bedava gidecek, galatasaray veya baska bir takim iyi bir teklif verdiyse neden satmiyor? devre arasi satmaya kalksa öldüm fiyatina gider artik

oyuncu kadro dışı, satacaklar mecbur. ucuza gidecek görürsünüz. ünal aysal kimin kurası... 1-2 transfer olabilir demek boş laf değildir.

sol bek istiyorum ama haberlere bakılırsa. başkan önce kanat oyuncusu derdinde.. :)

fifa dan sporting,cas dan fener dayağı yiyecek..

şpl den 5-6 gelecek,

bruma veirlcek. teşekkürler ebedi ezik,enayi dost fener :)

çay iç dediğine göre iyi bitmiş yoksa soğuk su derdi

baskan dün beyaz tv de bagaldniginda bir kücük detay vardi. takim simdi istanbula geri ucacak ama ben baska yere gitmem gerekiyor derken biraz durakladi sez tonunda. acaba simdi diyorumda baskan direk madride mi uctu :)

Timurlenkin mesajindan sonra bu fantezi belki gercek olan yorumda bulundum :stupid:

Galatasaray'da transfer olacağının sinyallerini veren Ünal Aysal, "Son dakikaya kadar transfer ümitlerimiz var. Ama Arda gibi önemli transferleri yapma durumunda değiliz. Lig başlayıncaya kadar 1-2 transferimiz olabilir." şeklinde belirtti.

bu hafta trasnfer var ahahahha, başkan tarih vermiş ben anlamam:) lig başlayıncaya kadar

acikcasi laf secimi talihsiz olmus ama bence dogru analiz etmis. golü atikdan sonra resmen korkak oynadik maalesef. adamlar 10 kisiydi bide üstelik.

panik yaptik dedigi gibi ara ara. muslera olmasaydi belkide mac 1-1 olacakdi.

ama utanmis cümlesi resmen sez getireyim havasinda olmus ki buda hincalin klassik tarzidir. bunu yapmadan duramaz yerinde.

beşiktaşın ronaldinho transferi için olabilir mi acaba bülent timurlenk'in yazdıkları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt