Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
portugis federasyonuda 2 hafta önce brumayi haksiz buldu demek istiyorum. bunun baska makamlarida var tabiki ama ordan karar cikana kadar devre arasini bulur bence. tabiki oraya gidildiyse bruma tarafindan.
Onun durumunu pek iyi bilmedigim icin pek yorum da yapmak istemiyorum acikcasi. yani haklimi haksiz mi bilmiyorum vallahi.
Ama cocuk durup duruken böyle itirazda bulunmaz herhalde artik yada menajeri-avukati herneyse o cekilde yönlendirmez onu haksiz olsa.
bende cok istiyordum burmayi. muthis yetenek bence ama olmaszada olmaz ne yapalim.
Bülent Timurlenk @timblnt7 dk
Güzel bir transfer hikayesi. Restler, paslar, boblar... Şimdi bitti... Çay içmek lazım üzerine
-------------
Arda mı acaba![]()
Güzel bir transfer hikayesi. Restler, paslar, boblar... Şimdi bitti... Çay içmek lazım üzerine
-------------
Arda mı acaba![]()
-------------
Arda mı acaba![]()
-------------
Arda mı acaba![]()
-------------
Arda mı acaba![]()
@LeventTanyldz istanbul-madrid hattı
Bülent Timurlenk @timblnt 2 dk
@ahmetgumus58 yarın gazetede.
yarın okuruz kıvırmıyor en azından
bitmiş mi transfer ne diyor bu
Bruma'nin sözlesmesi sezon sonu bitiyor, bizi okadar istiyorsa bedava gelir.
başkan yalanlıyor
menajeri yalanlıyor
klubu yalanlıyor.. bu kadar yalan üzerine arda aşkı olur mu hala yahu??
alınsın alınsında. yani görüşüyoruz desen ne olur demesen ne olur bu saatten sonra..
carli ve bruma dan biri gelir. arda olursa...
--------------burak-----drogba---------
------arda-------snejder---------bruma------
-------------melo------selçuk-----------
--h.balta-------semih---g.zan-----eboue----
----------------muslera-----------
türkiye ligi oh ki ne ohhhamitten hayır görmekdik barii...
![]()