Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
portugis federasyonuda 2 hafta önce brumayi haksiz buldu demek istiyorum. bunun baska makamlarida var tabiki ama ordan karar cikana kadar devre arasini bulur bence. tabiki oraya gidildiyse bruma tarafindan.

Onun durumunu pek iyi bilmedigim icin pek yorum da yapmak istemiyorum acikcasi. yani haklimi haksiz mi bilmiyorum vallahi.

Ama cocuk durup duruken böyle itirazda bulunmaz herhalde artik yada menajeri-avukati herneyse o cekilde yönlendirmez onu haksiz olsa.

bende cok istiyordum burmayi. muthis yetenek bence ama olmaszada olmaz ne yapalim.

başkan ve hoca genç yetenek-fırsat transferi diye bişeyler söyleyip durmuşlardı.

sol bek için adı geçen 1-2 aynı isimler. aama 2 senedir sanırım en az 7-8 isim sayıldı sol kanat için. hoca hücümu düşünen biri sonuçta, h.balta-riera idare edebilir eğer sol bek alınmıyorsa bu başka bir gerçek.

bruma için bana sorun,

bu kadar yılıdızı parlamış bir oyuncuyu istese sporting satabilir değilmi?? ama satmıyor biliyorki 1-2 seneye en az 20-25 eder.

oyuncuda istiyorki zaten oynyor 1-2 senedir oynuyor daha iyi ve kaliteli takımda parlayayım.

şimdi menajeri eğer böyle bişey olmasa gidermiydi yasal yollara, gidipte haksız olursa oyuncuan para kazanamaz çünkü.

cas gitti diye biliyorum ben, yeteneğine kimse bişey demez. menajeri-bruma haksız ise %100 futbol hayatları biter bu sene için. böyle riski almazlar herhalde.

elimizde sneijder gibi first class playmaker var ama ona ayak uyduracak ikinci sinfir kanat oyuncumuz dahi yok, adam kime pas atacak ? drogbanin etrafinda 2 veya 3 defans oyuncu var ona pas da veremiyor, söyle bir veya iki tane cok süratli ve teknik kanat oyuncularimiz olsa varya sneijder suanki durumdan cok daha iyi olacak.

Bruma tek başına çalışıyor

Kulübü Sporting Lizbon'la yaşadığı anlaşmazlığı FIFA'ya taşıyan Bruma, kadro dışı bırakıldı.

emenike: 13 milyon euro bonservis, 2,4 milyon euro yıllık ücret

burak yılmaz: 5 milyon euro bonservis, 2,3 milyon euro yıllık ücret

transafer öyle değil böyle olur.

Bruma'nin sözlesmesi sezon sonu bitiyor, bizi okadar istiyorsa bedava gelir.

başkan yalanlıyor

menajeri yalanlıyor

klubu yalanlıyor.. bu kadar yalan üzerine arda aşkı olur mu hala yahu??

alınsın alınsında. yani görüşüyoruz desen ne olur demesen ne olur bu saatten sonra..

carli ve bruma dan biri gelir. arda olursa...

--------------drogba---------

------arda-------snejder---------bruma------

-------------melo------selçuk-----------

--h.balta-------semih---g.zan-----eboue----

----------------muslera-----------

türkiye ligi oh ki ne ohh :) hamitten hayır görmekdik barii... :)

başkan yalanlıyor

menajeri yalanlıyor

klubu yalanlıyor.. bu kadar yalan üzerine arda aşkı olur mu hala yahu??

alınsın alınsında. yani görüşüyoruz desen ne olur demesen ne olur bu saatten sonra..

carli ve bruma dan biri gelir. arda olursa...

--------------burak-----drogba---------

------arda-------snejder---------bruma------

-------------melo------selçuk-----------

--h.balta-------semih---g.zan-----eboue----

----------------muslera-----------

türkiye ligi oh ki ne ohh :) hamitten hayır görmekdik barii... :)

başkan öyle yalanlamadı hocam ya arda gibi transfer beklemeyin dedi

ben bu kadar şeyden sonra yine olabileceğini düşünenlerdenim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt