Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E biz sezon basinda 8 Milyon Euro kazandiysak, eklesin Baskan bu parayi Arda icin düsündügü rakamin üstüne :)

Zaten Fenerbahce´nin CL yayin gelirleri de bize gelecek. Cikaririz yani hertürlü :)

Ama biz Arda´ya 20 Milyon versek, Türkiye sallanir. Fenerbahce verse, cok büyük is yapmis olurlar herzamanki gibi.

Mevcut yerli durumumuz Kazım, Hamit ve Emre Çolak yok kadroda

esasında bu kadro bile ligi zorlar

bir de bunlara ek olarak Arda ve Kerim Frei transferlerini gerçekleştirebilirsek

gerçekten bol alternatifli bir kadro oluşturmuş olacağız

795522_Galatasaray_SK.jpg

ilk 3 e oynar bu kadro bile.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=udH_XQ4h4a8[/media]

56. saniyeden sonra müziği takip edin :D

ARDA TURAN : 50 Mil Euro versek bile hic bir medyanin dedigi beni biblemez .. Ister kulubun hisselerini devir ederim .. Bizim transferler bizi baglar hic bir medyayi baglamaz !!

Arastirmak lazim. Emin degilim tam. Zarar edecekleri kesin bana göre.

Transferin son günlerine kadar bir bekleyelim bakalim. Ben hala umutluyum.

yanlış bilmiyosam eğer 29 yaşından gün almış futbolcuların kalan yıllık ücretlerini bonservis bedeli olarak ödeyebiliyoruz. ama bu sadece bu kadar olmayabilir, minimum 2 veya 3 yıldır o kulüpte oynayanlar için geçerli olma ihtimali de var, tam bilmediğim için kesin konuşamam. ama 29 yaşından gün almaları lazım, o yüzden arda için geçerli olmaz.

Acaba Arda, bizim 24 M € verip Madrid'i devre disi bırakarak parcaliyi giydirmemizi mi bekliyordur?

♧tapatalk♧

Acaba Arda, bizim 24 M € verip Madrid'i devre disi bırakarak parcaliyi giydirmemizi mi bekliyordur?

♧tapatalk♧

Bence ARDA gercek bir Galatasarayli oldugu icin kulubumuzun bu kadar bonservis bedeli odemesini istemez . Ve o yuzden kolay kolay can atmaz bu fiyata gelmeye .. ve ikincisi .. Bukadar bonservis bedelini medya mahveder ARDAyi delik desik eder.. 24Mil euroluk futbolcu barda / sokakta cart da curtda .. ARda geldi selcuk/burak bozuldu vs vs sacma sapan haberler gelecek .

arda turan 24 milyon euro etmez

Piyasada verilen rakamlari haketmeyen o kadar cok futbolcu var ki. Ihtiyac önemli, bide ekonomik durumun.

Dünyada hangi futbolcu 60-70 hatta 100 Milyon Euro eder ki? Bunlarin hepsi sacma rakamlar.

Ekonomik durumun iyiyse, ihtiyacin da varsa, katkisindan eminsen, verirsin alirsin.

Ama Galatasaray henüz bu tip transfer yapacak duruma gelmedi bana göre. 24 Milyon bencede cok cok fazla.

Kampl kim yaaa? Nerede oynuyor? Kamil mi demek istiyonuz?

HTC One cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

[attachment=2853:Adsız.png]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 227
Bence ARDA gercek bir Galatasarayli oldugu icin kulubumuzun bu kadar bonservis bedeli odemesini istemez . Ve o yuzden kolay kolay can atmaz bu fiyata gelmeye .. ve ikincisi .. Bukadar bonservis bedelini medya mahveder ARDAyi delik desik eder.. 24Mil euroluk futbolcu barda / sokakta cart da curtda .. ARda geldi selcuk/burak bozuldu vs vs sacma sapan haberler gelecek .

Evet o kadar yuksek paranın kulüp den cikmasini istemeyebilir. Bana göre Arda icin deger ama bu fiyat bizim kulüp icin ciddi para.

Sadece sesli düşündüm, belkide icinden bir an once bu is bitsede parçalıyi giysem diye düşünüyordur:)

Medya zaten her turlu bize saldirmaya basladi, ama sorun degil onlar öyle yaptıkça biz kupa kaldırmaya devam edicez:)

♧tapatalk♧

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt