Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş transfere mi bakayım, maçlara mı bakayım, kiralık ev mi arayayım, ev mi satın alayım, araba mı alayım, alacaksam ne alayım, tez mi yazayım, yurtdışına mı gideyim? Ne çok soru var başımda!!!

Arkadaşlar Arda'a fenere gitmez. Giderse de takmayın o kadar. Emre gitti de ne oldu? Adam geldiğinden beri sadece 1 şampiyonluk yaşadı, o da şike :)

Acikcasi bir sol bek alirsak aliriz onun haricinde transfer olmaz.

Arda Turan meselesi bu senelik masadan kalkti sayilir, artik transfer döneminin bitmesine 2-3 hafta var zaten. Bu kisa süre icinde satmak istemezler.

Bize yedek kaleci lazim acil olarak, alternatifsiz olan tek bölgemiz. Muslera en azindan türkiye kupasi ve iceride akhisar gibi maclarda dinlenmeyi hak ediyor.

onur yılmaz yorumların çok mantıklı tebrikler rentaşım

Tesekkür ederim kardesim.

Yani bizim cok acil ihtiyacimiz yok. Durumumuz ortada. Bu oyunlari yemememiz gerekiyor.

Dedigimiz gibi, Aziz Arda´ya yillik 100 Milyon da verse Arda oraya gitmez. Bos isler bunlar.

Almamizi engellemek istiyor sikeci zat. Ama biz Arda´yla konusup anlastiysak, Atletico seve seve verecek.

Simdi vermezse devre arasinda onlar kapimizi calacak. Yeterki Arda sözünü tutsun, sözlesme yenilemesin.

Gelecek sezon zarar edecekler Arda´dan. 7-8 Milyon´a düsecek bonservisi.

Kampl Kampl diye okuyorum, kaynak nedir? Hem yabanci sayisi biraz artmiyor mu? Su an bile oyuncularin motivasiyonunu tutmak cok zor. Kampl'in sadece iki Fener macini izledim, ama su da var ki, cok iyi oynadi gercekten. Eger istikrarli ise ve bu perfomansi sürekli olarak sürdürebilirse cok saglam bir transfer olur. Zaten kendisi genc. Fakat bu soru da var: Kanat'da (ayni düzeyde!) oynayabiliyor mu? Oynayabiliyorsa hayir demem.

Tesekkür ederim kardesim.

Yani bizim cok acil ihtiyacimiz yok. Durumumuz ortada. Bu oyunlari yemememiz gerekiyor.

Dedigimiz gibi, Aziz Arda´ya yillik 100 Milyon da verse Arda oraya gitmez. Bos isler bunlar.

Almamizi engellemek istiyor sikeci zat. Ama biz Arda´yla konusup anlastiysak, Atletico seve seve verecek.

Simdi vermezse devre arasinda onlar kapimizi calacak. Yeterki Arda sözünü tutsun, sözlesme yenilemesin.

Gelecek sezon zarar edecekler Arda´dan. 7-8 Milyon´a düsecek bonservisi.

En fazla 7-8 Mn € birde hocam :)

5-6 Mn € civarına dahi alınabilir eğer düşündüğümüz şartlar gerçekleşirse.

En fazla 7-8 Mn € birde hocam :)

5-6 Mn € civarına dahi alınabilir eğer düşündüğümüz şartlar gerçekleşirse.

Evet öyle bir kural da var ama Arda icin gecerli olur mu seneye emin degilim tam. Arastirmak lazim.

1 senelik sözlesmesi kalan 27 + yasindaki futbolcular, aldiklari yillik maas kadar bir bonservisle transfer edilebilir.

Böyle birsey vardi benim bildigim.

Evet öyle bir kural da var ama Arda icin gecerli olur mu seneye emin degilim tam. Arastirmak lazim.

1 senelik sözlesmesi kalan 27 + yasindaki futbolcular, aldiklari yillik maas kadar bir bonservisle transfer edilebilir.

Böyle birsey vardi benim bildigim.

tam oyle degil, oyle olsaydi van Persie icin 30 milyon vermezdi Manu

ona benzer birsey vardi ama detaylari daha degisik

Arastirmak lazim. Emin degilim tam. Zarar edecekleri kesin bana göre.

Transferin son günlerine kadar bir bekleyelim bakalim. Ben hala umutluyum.

seneye Arda yi almaya kalksak gene 8-10 dan asaga olmaz bonservisi

yasi genc ve piyasasi oldugu icin

Mevcut yerli durumumuz Kazım, Hamit ve Emre Çolak yok kadroda

esasında bu kadro bile ligi zorlar

bir de bunlara ek olarak Arda ve Kerim Frei transferlerini gerçekleştirebilirsek

gerçekten bol alternatifli bir kadro oluşturmuş olacağız

795522_Galatasaray_SK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt