feridun fidan
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2013
- 592
- 0
- 706
onur yılmaz yorumların çok mantıklı tebrikler rentaşım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onur yılmaz yorumların çok mantıklı tebrikler rentaşım
Tesekkür ederim kardesim.
Yani bizim cok acil ihtiyacimiz yok. Durumumuz ortada. Bu oyunlari yemememiz gerekiyor.
Dedigimiz gibi, Aziz Arda´ya yillik 100 Milyon da verse Arda oraya gitmez. Bos isler bunlar.
Almamizi engellemek istiyor sikeci zat. Ama biz Arda´yla konusup anlastiysak, Atletico seve seve verecek.
Simdi vermezse devre arasinda onlar kapimizi calacak. Yeterki Arda sözünü tutsun, sözlesme yenilemesin.
Gelecek sezon zarar edecekler Arda´dan. 7-8 Milyon´a düsecek bonservisi.
Galatasaray ; Malaga, Emirates Cup ve Süper Kupa'dan toplam 8.000.000€ gelir elde etti.
:ka19::ka19::ka19:
En fazla 7-8 Mn € birde hocam
5-6 Mn € civarına dahi alınabilir eğer düşündüğümüz şartlar gerçekleşirse.
Evet öyle bir kural da var ama Arda icin gecerli olur mu seneye emin degilim tam. Arastirmak lazim.
1 senelik sözlesmesi kalan 27 + yasindaki futbolcular, aldiklari yillik maas kadar bir bonservisle transfer edilebilir.
Böyle birsey vardi benim bildigim.
Galatasaray ; Malaga, Emirates Cup ve Süper Kupa'dan toplam 8.000.000€ gelir elde etti.
:ka19::ka19::ka19:
Evet öyle bir kural da var ama Arda icin gecerli olur mu seneye emin degilim tam. Arastirmak lazim.
1 senelik sözlesmesi kalan 27 + yasindaki futbolcular, aldiklari yillik maas kadar bir bonservisle transfer edilebilir.
Böyle birsey vardi benim bildigim.
Napoli hiç para vermemiş mi bir daha gitmeyelim o zaman
tam oyle degil, oyle olsaydi van Persie icin 30 milyon vermezdi Manu
ona benzer birsey vardi ama detaylari daha degisik
Arastirmak lazim. Emin degilim tam. Zarar edecekleri kesin bana göre.
Transferin son günlerine kadar bir bekleyelim bakalim. Ben hala umutluyum.
TL ye çevirirsekkk 16 milyon TL yi geçiyor heralde :encouragement: