Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibo türkiyede en az drogba kadar ligi sirtina alip dagitir. o ayri konu . ama bence drogba simdiki hali ile daha iyi :)

fransa ligi daha yeni basladi gercigi ve belki 2-3 hafta sonra toparlanir ibo ama simdiki izledigim ibo drogbanin yanindan gecemez. dün dündü yarin yarindir ama bu isde. ibo bu sonucda kalitesi belli olan bir oyuncu. ritmini bulamamisdir okadar. drogba daha forma su an itibari ile.

drogbanın profesyonelliğinin yarısı ancak vardır ibrahimde hatta çoğu diğer oyuncuda, kendini hazır tutması da bunun sonucu.

ha konu başka yerden geldi belki ama komple forvet olmasa da iyi forvettir, iyi bi forvetin takıma neler kattığını gördük, oyun anlamında değil sadece, rakiplere verdiği korku bile yeter.

hayır ben anlatamıyorum, buraktan kanat olmasını beklemeyeceksin zaten, sadece biraz daha kanada yakın, biraz daha o kanadın savunmasına yardım etmesini bekleyeceksin bu kadar. kanat falan olmayacak, merkez sansrafordan ziyade ikinci santrafor gibi. bu kadar. yoksa amrabatın 15 senedir kanat oynayıp beceremediklerini buraktan beklemez kimse.

1. 6 yabancı olmalı

2. sneijder mutlaka forvet arkası oynamalı

3. burak ve drogba mutlaka 11de olmalı

4. kanatlı sistem olmalı

bunlara göre buyur sen kur takımı. 352 olmasın ama :D

O zaman 4-3-3 oynamak lazım. Ki bence bizim takıma en uygun sistem bu

Bu sezon Drogba-Burak ikilisinin oynadığı hazırlık maçlarında Drogba kadar pres yapmayan Burak kanat oynarken ne kadar beklere yardıma gelir sizce bir de böyle düşünün Burak'ı kanatta oynatmak isteyen renktaşlarım

iste hata burda basliyor her zaman kanatlarin beklere yardim edecek diye bi kayde yok. bu yüzden ikili orta saha oynaniyor 4 2 3 1de ;)

melo selcuk burda kilit adam. her zaman beklere yardim edilecek diye kendin ataga cikamiyorsun bunuda düsünmek gerekir, en iyi defans hucumdur onuda

iyi kanatlarda yaparsin iste. ambrabat öbür taraftan yardim ediyor zaten öbür kanatta biraz daha ofansif oynar.

bu cogu takimda böyle zaten, bir nani sanki dakika basi defansa yardimmi ediyor ?

1- Hamit i tartışmıyoruz çünkü tartışacak şey yok. Olması gereken belli.

2- Burak sağ kanatta oynasın demek hele de bildiğimiz 4-4-2 nin sağından bahsediyorsanız hiç futbol yorumlamayın bence.

feridunu şikayet edin siz de ben ettim ne bu ya çoluk çocuk işimi her gelen duyumcu havası kaynak diye sorulunca da tahmin diyor hey Allahım

iste hata burda basliyor her zaman kanatlarin beklere yardim edecek diye bi kayde yok. bu yüzden ikili orta saha oynaniyor 4 2 3 1de ;)

melo selcuk burda kilit adam. her zaman beklere yardim edilecek diye kendin ataga cikamiyorsun bunuda düsünmek gerekir, en iyi defans hucumdur onuda

iyi kanatlarda yaparsin iste. ambrabat öbür taraftan yardim ediyor zaten öbür kanatta biraz daha ofansif oynar.

bu cogu takimda böyle zaten, bir nani sanki dakika basi defansa yardimmi ediyor ?

Keşke Fatih Hoca bir kerecik bile olsa oynatsa şu Burak'ı kanatta da herkes görse ama o da Burak'ın kanatta oynayamayacağını biliyoki oynatmıyo

hic denemene gerek yok bence. yukardaki arkadaslar az cok anlatmis bence burakin neyin yapa bildigini yada yapamayagicini.

Burak in kanat icin pass teknigi genel teknigi yetersiz maalesef. bunu zaten ilere ucta oynadigi zamanda görüyoruz. Burak tam ileri uc striker ronaldo gibi. brezilyali ronaldo. zaten ona cok benzetiyorum stilini acikcasi.

tam ronaldo burak hemen hemen. bir seviye altinda burak ronaldoya göre tabiki cünkü o adamda az cok cok teknigide vardi top ile birlikde.

demek istedigim tarzlari ayni kalite farki tabikide var olsada

biraz önce yazdim madem öyle oynanmiyor ozaman drogbanin yaninda oynasin 2 forvet olarak bi burak yedek birakilmaz adama haksizlik.

heleki hamit gibi oyuncular varken, zaten faydasi yok, zaten sag kanatsiz oynuyoruz e ozaman cikar hamiti koy buragi selcuk melo ikili orta sag o acigi kapatir.

bence böylede olur.

Senin sisteminde diyorum. Benim 4-3-3 ümde Burak a yer yok.

buraksız kadroların hiçbir gerçekçiliği de yok, artı interde 433de oynamış olsa bile senijderi ortasahada oynatmak verimini düşürür o fizik gücü olmadıkça. senin 433 dediğin için burak snijder gönderilip 2 kanat/forvet 1 orta saha alınmalı. biz daha arda için bu kadar uğraşıyosak ohoho :DD

Burak güçlendiği zaman hoca eski sisteme dönecektir ben hic istemesemde çünkü biz eldeki oyuncular tam anlamıyla uymasada 4-2-3-1 sisteminde daha güvenli daha organize oynuyoruz

Muslera

Eboue - Semih - Chedjou- Hakan

Engin - Melo - Selçuk

Sneijder - Drogba - Arda

Benim kadrom bu

biraz önce yazdim madem öyle oynanmiyor ozaman drogbanin yaninda oynasin 2 forvet olarak bi burak yedek birakilmaz adama haksizlik.

heleki hamit gibi oyuncular varken, zaten faydasi yok, zaten sag kanatsiz oynuyoruz e ozaman cikar hamiti koy buragi selcuk melo ikili orta sag o acigi kapatir.

bence böylede olur.

selcuk ile meloya cift ciger takalim o zaman yada eboue ye :)

yada burak savunmayada yardim edecek. o zamanda hocanin dedigine geliyoruz zaten. en az 11 km...

Burak'ın oynayabileceği tek yer ileri uç santrafordur ee biz çift santrafor oynayamayacağımıza göre (çünkü beklerimiz ve defansımız zayıf ayrıca ilerideki adamlar yeterince defansa yardım etmiyo) ve ayrıca dünyanın en iyi santraforu bizde olduğuna göre Burak mecburen bu sezon çoğu maça yedek başlamak zorundadır.

Burakin kanat mevkisinde oynatirsak, en iyi sistem 433, ondan sonra 4231 ve en son 442 olur.

en cok verimi 433 "WInger" kanat olarak verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt