Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onu elestiren arkadaslarin bir yönünü sevmiyor veya elestiriyor bence ki haksizda degiler bencede.

Set oyuna gectigimiz zaman yetersiz kaliyor. daha dogrusu top ona geldigi zaman set oyununda ya gol olur yada topu kaptirir ve set bozuluyor genelikle.

biraz top teknigi iyi olmali set oyunu oynayan takimda ki biz bunu oynamaya calisiyoruz cogu macda zaten. top cefiriyoruz a la barca gibi. burak veya umuta gelince top bu set oyunu resmen error veriyor :(

golcülügüne kimesinin bir sey dedigini zanetmiyorum. ama oyun icinde yetersiz dedigim zaman en azindan benim bundan konusuyuorum veya konusuyoruz.

fener maçında bunu düşündüm. barça gibi sakin top çeviriyoruz ama barça gibi bir anda hızlı varyasyonlarla içeri dalamıyoruz. onu çalışmak lazım en azından barçanın kötü bir taklidi olsaydık feneri fena yapmıştık.

iki gün sak sak sonra tartismaya devam ,bana bizim insanimizi anlatma ,iki saniyede adam harcariz biz millet olarak;)

orasi öyle hele buraga cok haksizlik yapiliyor, hamit bile bukdar faydasiz oldugu halde bukdar elestiri yemedi.

zaten hakan en büyük efsanelerimizden, futbolu biraktiktan sonra bile sallayan var.

evet orasi öyle tabiki. ama konu komple strikerdi galiba :DD

bu arada drogba bence ibodan daha iyi.

şu hali ile ibrahim daha iyidir ama kariyer olarak bakarsak drogbadan iyi oyuncu zaten 2 elin parmaklarını geçmez. drogba bırakınca boşluğunu tam olarak olmasa bile en yakın doldurabilecek oyuncu ibrahimdir. ne eto ne başkası o etkiyi yapamaz bana göre.

sağ kanat oynasın demiyoruz zaten, kanat/forvet oynasın. hiçbir zaman sneijder gibi bi besleyici ile oynamadı burak. sneijder sürekli sol tarafa süper paslar atıyo, sağda burak değil sabri olsa o bile parlar.

ikincisi ise hamitten kötü olma şansı yok, her türlü daha iyi oluruz.

Tamam ama dediğin yere geçtiği zaman Burak tan beklentiler de değişecek. Mesela asist yap diyecekler, mesela ikili oyunlara katıl diyecekler ama Burak yapamayacak

Konuyla hiç alakası yok da yoğunluk burda diye buraya yazıyorum.

Bu tapatalk programını ücretsiz nasıl indirebilirim?

fener maçında bunu düşündüm. barça gibi sakin top çeviriyoruz ama barça gibi bir anda hızlı varyasyonlarla içeri dalamıyoruz. onu çalışmak lazım en azından barçanın kötü bir taklidi olsaydık feneri fena yapmıştık.

fener macinda bu set oyununu bozan amrabati maalesef :) erman girdikden sonra daha iyi oynadik bu oyunu bence. kanatlarinda biraz sabretmezi gerekir. acele etmemeli. rakibi oyundan soguturcaksin. biktircaksin. top sende kalsin 2 saat vallahi. golü öyle yada böyle bulursun. sabretmek cok önemli bu systemde. top dolasir...hocanin antrenamnalarda dedigi gibi devamli...pas pas pas pas.... cefir oglum cefir sonra sneijder-selcuk -drogba ile aniden vur.

sağ kanat oynasın demiyoruz zaten, kanat/forvet oynasın. hiçbir zaman sneijder gibi bi besleyici ile oynamadı burak. sneijder sürekli sol tarafa süper paslar atıyo, sağda burak değil sabri olsa o bile parlar.

ikincisi ise hamitten kötü olma şansı yok, her türlü daha iyi oluruz.

Ben Burağın kendisinin de orada oynamak isteyeceğini düşünmüyorum adam yedek oturur oyuna sonradan girer daha iyi illa adamı oynatçaz diye adamın ayarlarıyla oynamanın mantığı yok sağ kanada kimi koyarsan koy şu anki Hamit'ten faydalı olur ama o isim Burak değil

şu hali ile ibrahim daha iyidir ama kariyer olarak bakarsak drogbadan iyi oyuncu zaten 2 elin parmaklarını geçmez. drogba bırakınca boşluğunu tam olarak olmasa bile en yakın doldurabilecek oyuncu ibrahimdir. ne eto ne başkası o etkiyi yapamaz bana göre.

vallah gecen hafta sonu iboyu izledim. hic ama hic begenmedim perfomansini. bence ciddi cekilde form düsüklügü yasiyor.

Ben Burağın kendisinin de orada oynamak isteyeceğini düşünmüyorum adam yedek oturur oyuna sonradan girer daha iyi illa adamı oynatçaz diye adamın ayarlarıyla oynamanın mantığı yok sağ kanada kimi koyarsan koy şu anki Hamit'ten faydalı olur ama o isim Burak değil

niye oynamak istmesin, yedek kalmaktansa oynar !

Tamam ama dediğin yere geçtiği zaman Burak tan beklentiler de değişecek. Mesela asist yap diyecekler, mesela ikili oyunlara katıl diyecekler ama Burak yapamayacak

önemli olan fatih hocanın ne bekleyeceği ondan, aslında hamit yerine burak olsun o bile yeterlidir bi tane bile orta yapmasa. en azından takım en az 20 metre ilerde oynar topu, hamite 1 tane bile top atmayan sneijder burak olursa çok top atar.

bu dediklerimi burak sevdalısı olduğumdan yazmıyorum, hamit bu kadar yavaşlatıyoken takımı orada değerlendirmek lazım diye düşünüyorum. ekstra yapması gereken şey koşmak koşmak koşmak.

birde burakın bu gelişimini sadece kanattan forvete çekilmesine bağlamak da doğru olmaz, zihinsel olarak da büyük bi değişim yaşadı burak. o geçmişte kötü oynadığı dönemlerdeki kadar kötü olmaz, sonuçta onu besleyen sneijder, rakip defansı dağıtan drogba olmadı daha önce :D

Akmıyor işte. Ama Burak geldiğinde de daha iyi olmayacak. İyi bir Engin hepsinden verimli olur orada

yahu burak gibi adami yedek birakamasin. engin oynar ermanda ben ona karsi degilim yada cilek transfer en iyisi :)

ama adami öldürmektense birakin oynasin sanki denedikte, akhisar maci var SAG taraftan drogaya ortayi kim acti hatirlatiyim dedim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt