Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.075
- 1.528
ama drogba kadar liderdir ve o etkiyi yapabilecek bence tek oyuncudur şu an![]()
evet orasi öyle tabiki. ama konu komple strikerdi galiba
bu arada drogba bence ibodan daha iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama drogba kadar liderdir ve o etkiyi yapabilecek bence tek oyuncudur şu an![]()
onu elestiren arkadaslarin bir yönünü sevmiyor veya elestiriyor bence ki haksizda degiler bencede.
Set oyuna gectigimiz zaman yetersiz kaliyor. daha dogrusu top ona geldigi zaman set oyununda ya gol olur yada topu kaptirir ve set bozuluyor genelikle.
biraz top teknigi iyi olmali set oyunu oynayan takimda ki biz bunu oynamaya calisiyoruz cogu macda zaten. top cefiriyoruz a la barca gibi. burak veya umuta gelince top bu set oyunu resmen error veriyor
golcülügüne kimesinin bir sey dedigini zanetmiyorum. ama oyun icinde yetersiz dedigim zaman en azindan benim bundan konusuyuorum veya konusuyoruz.
iki gün sak sak sonra tartismaya devam ,bana bizim insanimizi anlatma ,iki saniyede adam harcariz biz millet olarak![]()
evet orasi öyle tabiki. ama konu komple strikerdi galibaD
bu arada drogba bence ibodan daha iyi.
sağ kanat oynasın demiyoruz zaten, kanat/forvet oynasın. hiçbir zaman sneijder gibi bi besleyici ile oynamadı burak. sneijder sürekli sol tarafa süper paslar atıyo, sağda burak değil sabri olsa o bile parlar.
ikincisi ise hamitten kötü olma şansı yok, her türlü daha iyi oluruz.
kardeş herşey gol değil. Takım oynamaz, akmaz, organize olmaz.
arda gelecek gibi duruyor mühim olan para
fener maçında bunu düşündüm. barça gibi sakin top çeviriyoruz ama barça gibi bir anda hızlı varyasyonlarla içeri dalamıyoruz. onu çalışmak lazım en azından barçanın kötü bir taklidi olsaydık feneri fena yapmıştık.
orasi öyle hele buraga cok haksizlik yapiliyor, hamit bile bukdar faydasiz oldugu halde bukdar elestiri yemedi.
zaten hakan en büyük efsanelerimizden, futbolu biraktiktan sonra bile sallayan var.
sağ kanat oynasın demiyoruz zaten, kanat/forvet oynasın. hiçbir zaman sneijder gibi bi besleyici ile oynamadı burak. sneijder sürekli sol tarafa süper paslar atıyo, sağda burak değil sabri olsa o bile parlar.
ikincisi ise hamitten kötü olma şansı yok, her türlü daha iyi oluruz.
simdi akiyor ya orasi fasir fasir
buragi koy ondan fazla is yapmasa ben futboldan anlamiyorum.
şu hali ile ibrahim daha iyidir ama kariyer olarak bakarsak drogbadan iyi oyuncu zaten 2 elin parmaklarını geçmez. drogba bırakınca boşluğunu tam olarak olmasa bile en yakın doldurabilecek oyuncu ibrahimdir. ne eto ne başkası o etkiyi yapamaz bana göre.
Ben Burağın kendisinin de orada oynamak isteyeceğini düşünmüyorum adam yedek oturur oyuna sonradan girer daha iyi illa adamı oynatçaz diye adamın ayarlarıyla oynamanın mantığı yok sağ kanada kimi koyarsan koy şu anki Hamit'ten faydalı olur ama o isim Burak değil
Tamam ama dediğin yere geçtiği zaman Burak tan beklentiler de değişecek. Mesela asist yap diyecekler, mesela ikili oyunlara katıl diyecekler ama Burak yapamayacak
17 versek olacak ama taksit yapmıyormuş herifler
niye oynamak istmesin, yedek kalmaktansa oynar !
Akmıyor işte. Ama Burak geldiğinde de daha iyi olmayacak. İyi bir Engin hepsinden verimli olur orada