Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahtan Hakan Hükürün oynadigi zamanlarda internet/forum olaylari yoktu yada böyle yaygin degildi,Allahim üzerine yemin ederimki onu kacirdiklarini yada mac icinde yapamadiklarini bu forumdakiler görseydi Taksimim göbeginde asarlardi Hakani.

eboue verimsiz oluyo sağ bekten başka yerde, oyuncuların yeri ile oynamak pek akıllı sonuç vermiyo genelde. ama illa hamiti beke çekeceksek ısrarla diyorum ki sol beke çekelim. şu verdiği zarar en aza iner

Hamit ligde sag bekte cok da siritmaz diye düşünüyorum ama yinede kararsizim...

♧tapatalk♧

Allahtan Hakan Hükürün oynadigi zamanlarda internet/forum olaylari yoktu yada böyle yaygin degildi,Allahim üzerine yemin ederimki onu kacirdiklarini yada mac icinde yapamadiklarini bu forumdakiler görseydi Taksimim göbeginde asarlardi Hakani.

peki yaptiklari icin ne yaparlari ?

Muslera

Eboue ------- Chedjou -------- Semih ---- Hakan/Hamit

Melo ----- Selçuk

Burak/Erman ---- Sneijder ---------- Engin

Drogba/Burak​

şimdi hemen burak o kanatta oynayamaz demeyin, hamitten kötü oynamayacağını garanti ederim, ciddi sayıda gol de atar sneijderin oraya atacağı paslar sayesinde. sadece şimdikinden çok daha fazla koşması gerekir.

hakan toparlanırsa banko oynar ama eskiye devam ederse oraya hamiti koyalım en temizi, malum fatih hoca hamitsiz yapamıyo, önde el freni olacağına arkada savunma yapsın. hamitin savunması gayet iyidir ama önde olmuyo takımı durduruyo.

drogbanın her maç 90 dk çıkaracağını düşünmek de gerçekçi olmaz, skorun da gidişine göre drogbayı alıp ermanı kanada, burakı forvete geçirebiliriz.

tabi en önemlisi enginin olduğu yere ardayı alsak o zaman işte 6 yabancılı gayet iyi bi takım oluruz

Burak kanatta oynayamaz geçmişte de oynayamadı

buraga sallama sebepleride drogba oynasin diye.

bu buraga haksizlik oluyor ikside oynar ama droga king olacak diye buragada bu haksizlik yapilmamali.

ikiside lazim bize biraz önce yazdim hamiti oynatacaklarina buragi azicik sag tarafa ceksinler olur biter.

zaten hamitin ne faydasi var bölylece yararli oyuncularin hepsi forma giymis olur.

Burak sağa geçsin 2 maç sonra ilk sen dersin Burak gitsin diye. Yıllarca sağ tarafda döküldü bu adam. Ne zamanki bu adama sen sadece gol at başka birşeye karışma dediler adam patladı.

Şimdi Fatih Hoca fazlasını istiyor sma olmuyor maalesef.

Muslera

Eboue ------- Chedjou -------- Semih ---- Hakan/Hamit

Melo ----- Selçuk

Burak/Erman ---- Sneijder ---------- Engin

Drogba/Burak​

şimdi hemen burak o kanatta oynayamaz demeyin, hamitten kötü oynamayacağını garanti ederim, ciddi sayıda gol de atar sneijderin oraya atacağı paslar sayesinde. sadece şimdikinden çok daha fazla koşması gerekir.

hakan toparlanırsa banko oynar ama eskiye devam ederse oraya hamiti koyalım en temizi, malum fatih hoca hamitsiz yapamıyo, önde el freni olacağına arkada savunma yapsın. hamitin savunması gayet iyidir ama önde olmuyo takımı durduruyo.

drogbanın her maç 90 dk çıkaracağını düşünmek de gerçekçi olmaz, skorun da gidişine göre drogbayı alıp ermanı kanada, burakı forvete geçirebiliriz.

tabi en önemlisi enginin olduğu yere ardayı alsak o zaman işte 6 yabancılı gayet iyi bi takım oluruz

ben sağ açıkta amrabatı solda da engini tercih ederim yani yazdığın kadro, sadece amrabat sağda olacak. burak orda bence hamitten kesin daha iyi olur da, yine beklentilerin altında kalır. üstelik burağın ayarlarıyla oynamış oluruz :)

Burak sağa geçsin 2 maç sonra ilk sen dersin Burak gitsin diye. Yıllarca sağ tarafda döküldü bu adam. Ne zamanki bu adama sen sadece gol at başka birşeye karışma dediler adam patladı.

Şimdi Fatih Hoca fazlasını istiyor sma olmuyor maalesef.

yav hamitten kötü olamaz gollerinide atar bide bunu düsünmek gerekir.

yanlış anlama fikirlerine saygım var, sadece merak ettim. yabancı oyuncu sınırı olmasa burak'ı gözden çıkarır mıydın? mesela ben o durumda kalmasını isterdim ama alternatiflerini de hafiften düşünürdüm. (fatih hocanın bazı türk oyuncularla kurduğu özel bağı da denkleme eklemek gerek diye düşünürdüm.)

Bu piyasası varken hemen elden çıkartırdım. Çünkü yedek bekleyecek bir adam da değil. Emin olun Arda gelirse tek forvet oynafız ve bol bol yedek kalır

Burak kanatta oynayamaz geçmişte de oynayamadı

sağ kanat oynasın demiyoruz zaten, kanat/forvet oynasın. hiçbir zaman sneijder gibi bi besleyici ile oynamadı burak. sneijder sürekli sol tarafa süper paslar atıyo, sağda burak değil sabri olsa o bile parlar.

ikincisi ise hamitten kötü olma şansı yok, her türlü daha iyi oluruz.

Her forvetin farklı farkli özellikleri vardir, işin güzel tarafında bu değil mi?

Drogba güçlü fizigi ile adam calimlar, her yeriyle asist yapar, topu tutar ve golü atar.

Burak aralara cok iyi koşu yapar, bire birdeki bütün pozisyonlari gole cevirir. Hava ve yerden gol atar.

Drogba ve Burak bence süper bir ikili. Birbirlerini tamamliyorlar.

♧tapatalk♧

onu elestiren arkadaslarin bir yönünü sevmiyor veya elestiriyor bence ki haksizda degiler bencede.

Set oyuna gectigimiz zaman yetersiz kaliyor. daha dogrusu top ona geldigi zaman set oyununda ya gol olur yada topu kaptirir ve set bozuluyor genelikle.

biraz top teknigi iyi olmali set oyunu oynayan takimda ki biz bunu oynamaya calisiyoruz cogu macda zaten. top cefiriyoruz a la barca gibi. burak veya umuta gelince top bu set oyunu resmen error veriyor :(

golcülügüne kimesinin bir sey dedigini zanetmiyorum. ama oyun icinde yetersiz dedigim zaman en azindan benim bundan konusuyuorum veya konusuyoruz.

bu takimda her oyuncu oynar la hakan balta bile ara sira oynar hele su yabanci kurali ciktiktan sonra.

ama bu takimda kesin oynamayacak biri varsa oda hamit resmen 10 kisi oynuyoruz.

ama onun hatasi degil teknik heyet görmeli bunu 1,5 senedir fitik olduk. beke koyun baride hic olmasa burak engin erman oynasin orda.

Cok heyecanliyim. Yarin burdaki meksika - fildisi sahili macina gidiyorum. drogba insallah en az 45 dakika oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt