Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya şimdiki gibi kanatsız devam etcez, geçen yıl o kadar birlikte oynadılar. ya da burak sağ kanada yakın oynayacak. sağ kanat çöker görüşüne hiç katılmam, hamitten daha verimli olacağı zaten garanti :D

sag kanatsiz oynayalim nolacak ? sanki simdi sag kanatlimi oynuyoruz ?

sola ambrabati koyusun olur biter böyle denemedi hoca daha.

-------------drogba---burak

ambrabat-----sneijder

nasilsa ikili orta defans melo selcuk böylece burak hem sag tarafa hem gole yakin oynayabilir.

yahu zengin yöneticiler çıkın ortaya 2-3 milyon atın cepten yahu ortaya alalım şu ardayı

BRlC2VACYAA_dHV.jpg:large

fenerin kanalında böylelerini görmek mutluluk verici :love_heart:

Cokmu kotu bir düşünce kimse fikir beyan etmedi...

Eboue ile Hamit yer degistirse kötü mü olur?

♧tapatalk♧

bir sağ taraf çalışıyor zaten o da giderse evlere şenlik eboue'nın geriden gelip bindirme yapması ile sağ kanatta oynaması arasında çok fark var ayrıca hamit k.çını dönüp savunma yapana kadar bizim sağ tarafı e5 otobanına çevirirler.

sistemi jardel üzerine kurma değil giden oyunculardan sonra çıkan en iyi kadroydu, ha o jardel üzerine kurulu dediğin takım tarihimizde ilk kez çeyrek final oynattı bize, onu da hatırlatırım.

Yahu o sezon 3-4 maçınız var zaten iyi oynadığımız. Kanser ettiler 2001 yılında. Strum Graz dan bile 3 yediğimizi, o gruptan nasıl çıktığımızı unutmam

aslında tartılması gereken şu. iki seçenek var herkesin futbol görüşüne göre tercihi değişebilir

1- ben sadece forvetin gol sayısına bakarım

2- ben gol sayısının yanında teknik, takım oyununa katkı, takım savunmasına katkıyada bakarım

diye iki seçenek var.ben 2. yi seçerim

Kayserideki 3-0 lik maci hatırladım da Sneijder'in pasiyla Burak'in bir golü vardi. Sow'un Salzburg'a attigi golun aynisi.

Burak harbiden kendini cok gelistirdi. Bu cocuga cok haksizlik ediyoruz/ediliyor.

♧tapatalk♧

sag kanatsiz oynayalim nolacak ? sanki simdi sag kanatlimi oynuyoruz ?

sola ambrabati koyusun olur biter böyle denemedi hoca daha.

-------------drogba---burak

ambrabat-----sneijder

nasilsa ikili orda defans melo selcuk böylece burak hem sag tarafa hem gole yakin oynayabilir.

amrabat değil engin oynarsa solda tamamdır, bide ardayı alabilsek oraya of of

Eboue yalandan kıvranmalara devam eder mi bu sezonda?

Fatih terim hiç mi bir şey demez?

Bir de hakem düdüğü çalana kadar oyunun durmayacağını bilmezler mi bizimkiler?

Bu basit hatalardan gol yedik mi sinir oluyorum.

aslında tartılması gereken şu. iki seçenek var herkesin futbol görüşüne göre tercihi değişebilir

1- ben sadece forvetin gol sayısına bakarım

2- ben gol sayısının yanında teknik, takım oyununa katkı, takım savunmasına katkıyada bakarım

diye iki seçenek var.ben 2. yi seçerim

her aklı başında insan 2.'yi seçer tabi elinde o çapta forvet varsa yada o parayı basıp alacak kadar zenginsen 2.'yi seçersin.peki var mı elimizde böyle biri yok alabilir miyiz imkansız ötesi o zaman neyi tartışıyoruz?

Terim Hamit den vazgecmeyecek, o yuzden demistim. Belki o sekilde su an ki durumdan daha iyi olabilir. En azindan bir kere deneseydik birsey olmaz di herhalde.

♧tapatalk♧

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt