Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sana kesin katılıyorum. o konuda sorun var, topu sırtı dönük tutabilse bile çabuk karar veremiyor bazen ona da varım.

itirazım senin gibi objektif yaklaşabilenlere değil, üzerini çizenlere. ve drogbanın ışığı gözlerini kör edenlere.

zaten onuda yapsaydi komple bir forvetti onuda yapmasin :D.. drogba yapar onu :D

yok la ben Burak'i seven biriyim. oynamali kesin.

2:00 dan sonra, antalyaspora attığı ikinci gol. bu golü atan forvet dünya çapındadır.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PwoOa9fT2sg[/media]

kafa ile attı, serbest vuruştan attı, sağ ayak ile attı, sol ayak ile attı, ceza sahası dışından attı, top sürüp attı, takipçiliği sayesinde attı. ee daha ne yapsın :)

bu yıl da gol kralı olursa metin oktay-tanju çolak-hakan şükür üçlüsünden sonra burak yılmaz denecek.

sizin sohbetle uyumsuz olacak biraz ama mesela bu maç bence geçen sene oynadığımız en iyi 3 maçtan biriydi ve tek forvettik bu maçta antalyanın şutu yoktu kalemize

Yahu arkadaş ben Buraktan daha iyi diyinci sizin aklınıza daha çok kim gol atar geliyor. Benim aklıma takımın oynamak istediği akıcı futbolun bir parçası olacak sisteme katkı verecek oyuncu geliyor. Zaten Burak ın golcülüğünü tartışmıyoruz

sistemini ona göre kurarsan burak da sisteme katkı vermiş olur, jardel varken mesela sürekli ceza sahasına orta yapardık onun için ve atardı gollerini, sistemi ona göre kurmuştuk. şimdi hem drogba hem burak ikisini birden verimli kullanabilecek sistemde hiç sorun kalmaz.

demek istediğim burak top kontrolü yapmayabilir ama ona farklı görevler, yapabileceği görevler yüklersin, yine tıkır tıkır işletirsin sistemini.

burda konusulmasi/tartisilmasi gereken topcumuz hamit altintopdur,on sayfadan beri buragi tartisicaginiza hamit tartissaydiniz daha mantikli olurdu.

tabi bu benim kendi fikrim.

burda konusulmasi/tartisilmasi gereken topcumuz hamit altintopdur,on sayfadan beri buragi tartisicaginiza hamit tartissaydiniz daha mantikli olurdu.

renktaş artık hamitin tartışılacak yanı mı kalmış 2 senedir tartışıyoruz da nooluyo yine aynı tas aynı hamam

hamitin artık tartışılacak tarafı kalmadı o yüzden kimse tartışmıyor bile :) bi anket yapılsa %90 ilk 11 de oynamasın der

Buragın en büyük sorunu takıma yardım etmemesi,5 metre gerıye gelmemesinden dolayı takımın çoğu pozısyonda yorulmasına sebeb oluyor.

sistemini ona göre kurarsan burak da sisteme katkı vermiş olur, jardel varken mesela sürekli ceza sahasına orta yapardık onun için ve atardı gollerini, sistemi ona göre kurmuştuk. şimdi hem drogba hem burak ikisini birden verimli kullanabilecek sistemde hiç sorun kalmaz.

demek istediğim burak top kontrolü yapmayabilir ama ona farklı görevler, yapabileceği görevler yüklersin, yine tıkır tıkır işletirsin sistemini.

İşte senin dediğin sebeplerden dolayı olmaz.

2000 yılında forvetlerimiz Hakan ve Arifti. Tam sistemin aradığı istediği oyunculardı. Almadık kupa bırakmadın. Müthiş futbol oynuyordun.

Bir yıl sonra sistemi dediğin gibi kurdun Jardelin üzerine. Ne oldu. Jardel attı 25 gol sen aldın üçün birini.

Drogba,Burak,Sneijder'i oynatabilecek bir sistem var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt