Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak top kontrol edemezmiş.

lütfen attığı tüm gollerin videosunu izleyin de o topları nasıl önüne aldığını buraya yazın. o toplara nasıl sert ve düzgün vurduğunu da yazın bi zahmet (hem sağ hem soldan). mucize ile mi yerleşmiş o toplar oraya?

ha bi de girdiği gol pozisyonu/ attığı gol oranını da birtakım üst düzey golcülerle kıyaslarsanız sevinirim.

sirti donuk defans arkasindayken hizli veya normal gelen bi topu kontrol edemiyor gercekten... ayagindan aciyor.

senin dediklerin.. buragin driblingi veya kendine sut hazirlama kontrolu.. onlari iyi yapiyor.

İyide Onur nerede itin bilmem neresine soktuk. Teknik özelliklerinden ve eksiklerinden konuşuyoruz. Tamamı da doğru.

Bol bol da gol atar diyoruz yani.

Buragı saçma sapan seylerden kaydedersek çok canımız yanar

Rotasyonda çok rahat oynatırız anadoludakı maçlarda kesınlıkle 11 başlamalı Anadolu ekıplerı çoğu takım olarak defans yapmayı bılmıyor

Burak gıbı golcü bıze çok maç kazandırır ,zaten zorluk derecesı maçlarda zorlanmasının sebebıde bu

Bak,kendin yazmışsın."burak böyle bir sinerjiyi yakalayamıyor. çünkü drogbanın oyun görüşü farklı. ama burak'ın da farklı meziyetleri var."Madem Drogba ile oyun görüşleri farklı,oynamayacaklar o zaman yan yana.

ona fatih hoca karar versin. zamanında arif-hakan, hakan-ilie oynatmıştı hoca.

benim dediğim drogba şöyle iyi böyle iyi derken elimizdeki yıldızı hor görmeyelim. gerekirse bazen burak bazen drogba oynar ama bazıları burak yılmaz'ı kazma gibi göstermeye çalışıyor ona sinir oluyorum.

Riera'dan daha iyisini bi al da sonra Burak'tan iyi forvet bakariz. Avrupada satilik forvetler icerisinde alinabilir fiyatlarda Burak'tan iyisi yok bu 1.

10M euro'nun altinda bonservisi olan 30 yasina gelmemis Burak'in yarisi kadar gol atacak santrafor bulamazsin bu da 2

Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk

Boşuna tartışmışız. Adam 2 dk da bütün Avrupayı taradı

bu tartışma alır başına gider, biz en iyisi izliyelim takımımızı herkes takım daha iyi olsun diye görüş belirtiyo burda, dany bile gol atsa herkes sevinir tabi.

ama burak konusunda cidden katılmıyorum 10 kere yazdım 11.ciyide yazayım

avrupada ondan iyisi demek 50 60 m € demek

arda gelirse 4 3 3 mü dersiniz 4 2 3 1 mi bilmem ama şöyle bir takım ile çıkabiliriz

muslera

eboue semih chedjou hakan

melo selçuk

sneijder

drogba burak arda

melo sağ beke yardım konusunda dikkatli olur. arda hakana gerekli desteği verir. selçuk sneijder göbeği kapatır. chedjou hızı ile hakanın arkasına kaçabilecek adamları savunur. chedjou hakanın kademesine gittiğinde melo hemen onun yerine geçer ise savunmada sıkıntı olmaz.

hücumda ise sağda drogba solda arda ortada sneijder ve selçuk gibi dört tane pas istasyonun var. ayrıca eboue ve arda kanatlardan bol bol yardıran oyuncular. hucümda hiç sıkıntı olmaz zati. bu sistem alır götürür. tek soru işareti hakan. onun performansı belirleyici olur.

Hamit ile Eboue'yi yer değiştirsek daha iyi olmaz mı?

Eboue daha iyi hucuma çıkıyor ve bindirmeleri de çok iyi.

Üretkenliği olmayan isabetli pas yüzdesini napim. Kırk yılın başı asist yaptı.

Hakan'dan da dikine,yaratıcı paslar beklemeyelim.Saçma sapan top kayıpları yapmadı,savunmada da hiç hata yapmadı en azından.Ama bu pasları,savunmada semihe-gökhana vermiştir diyebilirsin.Ona da baktım.Hücum bölgesinde pas yüzdesi 16/16.

abi yok öyle bişey ya yemin ediyorum yok , 18 şampiyonluğumuzun maçlarını izle full 4-4-2 ilerde elmander necati baroş götürdü hemde nasıl götürdü emre çolak engin baytar neler yaptı

şimdilik aldanmayın tek forvete

biz gecen sene bütün cl maçlarında nerdeyse 2 forvet cıkdık

bak bence yanıldığın konu şu 2 sene önce oynadığımız 442 de elmander gibi müthiş bir adam vardı forvet oynamasına rağmen takım defansının kilit oyuncusuydu ancak şu anda eldeki kadroda ne drogba ne burak ne umut ne de elmander 2 sene önceki elmanderin görevini yapamıyor böyle olunca da orta sahayı selçuk ve melonun omuzlarına bırakıyoruz ve rakipler orta sahada bize üstünlük kuruyorlar geçen sene özellikle şampionlar liginde kazandığımız maçlara bakarsak maçlardan sonra rakip teknik direktörlerin maçı kendilerinin hakettiğini söylediklerini gördük çünkü top kontrolü rakipte oluyordu bizse genelde az pozisyona girip onları gole çevirdik vebu şekilde başarılı olduk benim görmek istediğim Galatasaray rakibe top göstermeyen tempolu oynayan bol pozisyona giren bir takım ve bunun da 4231 le olacağına inanıyorum

sirti donuk defans arkasindayken hizli veya normal gelen bi topu kontrol edemiyor gercekten... ayagindan aciyor.

senin dediklerin.. buragin driblingi veya kendine sut hazirlama kontrolu.. onlari iyi yapiyor.

sana kesin katılıyorum. o konuda sorun var, topu sırtı dönük tutabilse bile çabuk karar veremiyor bazen ona da varım.

itirazım senin gibi objektif yaklaşabilenlere değil, üzerini çizenlere. ve drogbanın ışığı gözlerini kör edenlere.

drogba ayarında olmadıktan sonra almazdım, bi higuan falan o katkıyı veremeyebilir, bunun uyum sorunu var şuyu var buyu var. takır takır oynayan adam bulmuşuz kullanmamak saçma olur. ha bi ibrahim gelecekse o zaman gitsin tabi burak :D

Yahu arkadaş ben Buraktan daha iyi diyinci sizin aklınıza daha çok kim gol atar geliyor. Benim aklıma takımın oynamak istediği akıcı futbolun bir parçası olacak sisteme katkı verecek oyuncu geliyor. Zaten Burak ın golcülüğünü tartışmıyoruz

burak takım oyununda yokmuş.

takım ne için oynuyor? topu çizgiden geçirmek için.

topu en kolay kim çizgiden geçiriyor? burak yılmaz ve dider drogba.

benim gözümde takım oyunu budur.

takımın top tutmasına gelince.. tek forvetli oynadığımız zaman ister burak olsun ister drogba takım net daha iyi top tutuyor.

şunu derseniz katılırım: drogba-sneijder sinerjisi çok fazla ve çok olumlu. burak böyle bir sinerjiyi yakalayamıyor. çünkü drogbanın oyun görüşü farklı. ama burak'ın da farklı meziyetleri var.

e bu farklı oyun görüşünün sonuçları da farklı oluyor. misal fenerin alvesi burağı o kadar efektif tutabilir miydi? fiziğinle burağın arkaya kaçmasını engelleyemezsin ve arkaya kaçan bir burak 90% gol demek kalende.

99% :DD

2:00 dan sonra, antalyaspora attığı ikinci gol. bu golü atan forvet dünya çapındadır.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PwoOa9fT2sg[/media]

kafa ile attı, serbest vuruştan attı, sağ ayak ile attı, sol ayak ile attı, ceza sahası dışından attı, top sürüp attı, takipçiliği sayesinde attı. ee daha ne yapsın :)

bu yıl da gol kralı olursa metin oktay-tanju çolak-hakan şükür üçlüsünden sonra burak yılmaz denecek.

ona fatih hoca karar versin. zamanında arif-hakan, hakan-ilie oynatmıştı hoca.

benim dediğim drogba şöyle iyi böyle iyi derken elimizdeki yıldızı hor görmeyelim. gerekirse bazen burak bazen drogba oynar ama bazıları burak yılmaz'ı kazma gibi göstermeye çalışıyor ona sinir oluyorum.

Elbette hor görmüyoruz ama Burak'ın da hücum organizasyonlarını da bozduğunu göz ardı etmeyelim :)

burak süper topçudur veya kötü topçudur kimse diyemez. burak türkiyenin en iyi 4 oyuncusundan biridir selçuk gökhan gönül ve arda ile birlikte ama lütfen at gözlüğüyle olaya bakmayalım burağın ekisk noktalarını saedece biz görmüyoruz fatih hoca da görüyor. burak daha çok koşmalı,zaman zaman ortasahaya gelip pas alışverişine katılmalı,sağa sola deplase olmalı. burak ne yazıkki sadece iyi bi bitirici olma özelliğini kullanıyor.bu yüzden de gününde olmadığında gol yollarında etkili olamadığında takım 10 kişi mücadele etmek zorunda kalıyor. fatih hocanın da dediği gibi "burak bu yaptıklarından çok daha fazlasını yapacak potansiyele sahip"

Yanarım yanarımda içinde herşey olan komple yerli bir santrafor göremedim ona yanarım.

O dedıgın avrupada pek yok sayılıdır.

KOMPLE Bİ SANTFORDA NELER OLUR BI SAYALIM

Sırtı dönük oynar ,topla arası iyidir,asist özelliği vardır,bıtmek tükenmeyen bı enerjısı vardır,hava toplarında harıkadır,mesafe tanımadan sut ceker,ayagı çok yumuşaktır,duran top kullanır,defansa yardım eder,pres yapar,takımı sahada organıze eder,iyı bı sprınterdır,çok iyı çalım atar,kanatlara iner iyi ortalar açar

burak top kontrol edemezmiş.

lütfen attığı tüm gollerin videosunu izleyin de o topları nasıl önüne aldığını buraya yazın. o toplara nasıl sert ve düzgün vurduğunu da yazın bi zahmet (hem sağ hem soldan). mucize ile mi yerleşmiş o toplar oraya?

ha bi de girdiği gol pozisyonu/ attığı gol oranını da birtakım üst düzey golcülerle kıyaslarsanız sevinirim.

Boşuna yazmışsın bu kadar şeyi. Adamın golcülüğünü tartışmıyoruz. Tartıştığımız şeyler farklı. Bilmem nereden başladın okumaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt