Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoşlanmadığını ve ayrılma sebeplerinden birinin bu olduğunu daha önce söylemişti. selçuk ne yapmıyor hala anlamadım :smile-99: özel hayatı ile ilgiliyse medyayı pek takip etmiyorsun sanırım arada ki fark arda konusunda medya daha fazla çaba gösterdi

O anlamda demiyorum, Selçuk medyadan kimseye cevap vermiyor, sahada kavgaların içine girmiyor, hakemlerle uğraşmıyor, Galatasaray forması hakkında ileri geri konuşmuyor..

Tamam Arda'yla uğraştı medya kabul ediyorum ama Arda çok çanak tuttu, Selçuk böyle davranmıyor bu farktan bahsediyorum..

Sanki kanat oyuncusu varda kanatsız verimsiz oluyormuş.

Allahtan son maçta Muslera kurtardı. Yoksa sistem mistem kalmazdı sizlere göre.

Bakıyorumda buragı itın poposuna sokuyorsunuz yapmayın etmeyın o kadarda degıl

Futbolculugunu begenmeyenlerdenım.

burak takım oyununda yokmuş.

takım ne için oynuyor? topu çizgiden geçirmek için.

topu en kolay kim çizgiden geçiriyor? burak yılmaz ve dider drogba.

benim gözümde takım oyunu budur.

takımın top tutmasına gelince.. tek forvetli oynadığımız zaman ister burak olsun ister drogba takım net daha iyi top tutuyor.

şunu derseniz katılırım: drogba-sneijder sinerjisi çok fazla ve çok olumlu. burak böyle bir sinerjiyi yakalayamıyor. çünkü drogbanın oyun görüşü farklı. ama burak'ın da farklı meziyetleri var.

e bu farklı oyun görüşünün sonuçları da farklı oluyor. misal fenerin alvesi burağı o kadar efektif tutabilir miydi? fiziğinle burağın arkaya kaçmasını engelleyemezsin ve arkaya kaçan bir burak 90% gol demek kalende.

balta geçen sezon sebebiyle çok eleştriliyor bence formda olursa ligi götürür.

Maçı şimdi izlerken bu çocuğu daha iyi anlıyorum:D:D:D

[attachment=2865:Adsızggfgf.png]

Ekli dosyalar

• Adsızggfgf.webp
    Adsızggfgf.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 133
abi yok öyle bişey ya yemin ediyorum yok , 18 şampiyonluğumuzun maçlarını izle full 4-4-2 ilerde elmander necati baroş götürdü hemde nasıl götürdü emre çolak engin baytar neler yaptı

şimdilik aldanmayın tek forvete

biz gecen sene bütün cl maçlarında nerdeyse 2 forvet cıkdık

adam gibi kanatlarımız olmadığı için tek forvet verimsiz kalıyor çift forvete göre ama koydun mu 2 tane süper kanat, sneijder oyunu onlara yönlendirdi mi, o tek forveti geçtim selçuk melo bile 10dan aşağı atmaz. olay forvette değil kanatlarda.

Orada bir varsayım yok. Arda gitmez net bir ifade. Ondan sonra boldladığın kısım Arda'nın gitme ihtimalini değil, iki kadro arasındaki farkın Arda ile kapanmayacağını anlatıyor.

Kaldı ki öyle bir ihtimal olsa da bu kimseye mal deme hakkını vermez.

iki kadro arasindaki farkin Arda ile kapanmayacagini anlatman icin oyle bi varsayim yapman lazim.

oyle bir ihtimalin olmasi lazim ki sen oyle bi cumle kurasin.

Simdi ben bu foruma, Fatih Terim fenerbahce'de olsa yine sampiyon oluruz la felan yazmanin anlami ne ?

Boyle bir ihtimal bile olamaz ama yaziyorum iste... ? cok mantiksiz. seninkide okadar mantiksiz. ihtimali bile olmaz. varsayimida olmaz

karsilastirmasida olmaz. mal konusunda haklisin ama :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt