- 27 Ocak 2010
- 141.382
- 107.838
- 5.788
Yalnız Hakan Balta harbi iyi oynamış, orta alandaki Sneijder'e havadan ayağa paslar falan ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız Hakan Balta harbi iyi oynamış, orta alandaki Sneijder'e havadan ayağa paslar falan ..
Serdar kardeş,Burak konusunda ben de aynı görüşteyim.Onu biliyoruz da bu Emre Çolak hakkında görüşlerin nasıl?Ben Emre hakkında çok ümitliydim ama olmayacak gibi.ne diyorsun?
18. şampiyonlukda elmander le necati burakdan iyi diyosun bu yorumunla.
bende sıkıldım tartışmıcam, sadece fazla olumsuz yorum vardı, ayar oldum öyle bi daldım.
kadro işin janjan tarafı yapamam onu şimdi ,
ama yukarlarda belirtdim 18.şampiyonluga bakmanız buragın değerini anlamızı sağlar
çimen,makine...Örnek vermeden anlat kardeşim,sanırım kısa bir şeyi anlatmaya çalışıyorsun.İyice arap saçına döndürdün.
balta hayatının topunu oynadı canlar
sende simdi alinti yaptigin cumleyi guzelce bi oku idrak et ordaki "ihtimal" lafinin ne demek oldugunu bi anla
sonra gel. ben neden o cumle icinde "ihtimal" lafini kullanmisim bi dusun.
o konunun ihtimali bile olmaz artik varsayim bile olmaz. imkansiz.
Hocam bak,sen her şeyi "gol" olarak yorumluyorsun.
Daha kompakt,organize ve seri oynamamız Burak'la imkansız hale geliyor.Pas alış-verişi yapamıyor,verkaçları bozuyor,gelen topu stop edemiyor,topu kontrol etmeye çalışırken top 2 metre ayagından acılıyor,rakibe kaptırıyor topu,orta saha oyuncularına duvar olamıyor.
He illa gol diyorsan selçuk-melo-sneıjder-drogba yırtacak kendini,Burak'ı önüne topu yuvarlayacak,o da 25 tane gol atacak.
Evet Egosu yüksek insanlar o uzaylı davranışından hoşlanır hergün gazetede olmaktan, herkesin onu konuşmasından hoşlanır..
Selçuk bir şey yapmıyor bende onu söylüyorum
Kadroda burak gibi bi forvet olmasa bu sezon her maça tek forvetli sistem ile çıkardı hoca ama burak varken bu çok zor.