Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Hakan Balta harbi iyi oynamış, orta alandaki Sneijder'e havadan ayağa paslar falan ..

Serdar kardeş,Burak konusunda ben de aynı görüşteyim.Onu biliyoruz da bu Emre Çolak hakkında görüşlerin nasıl?Ben Emre hakkında çok ümitliydim ama olmayacak gibi.ne diyorsun?

Abi ben ne kadar yetenekli olursa olsun futbol zekası olmayan ofans oyuncularından bir bok olmayacağını düşünürüm. Emrede bu kadar oynar. İyi bir hoca isen (bknz.Terim) en yüksek verimi alırsın. Ama istikrarlı bişey bekleme. Ara ara uçar.

18. şampiyonlukda elmander le necati burakdan iyi diyosun bu yorumunla.

bende sıkıldım tartışmıcam, sadece fazla olumsuz yorum vardı, ayar oldum öyle bi daldım.

Hocam bak,sen her şeyi "gol" olarak yorumluyorsun.

Daha kompakt,organize ve seri oynamamız Burak'la imkansız hale geliyor.Pas alış-verişi yapamıyor,verkaçları bozuyor,gelen topu stop edemiyor,topu kontrol etmeye çalışırken top 2 metre ayagından acılıyor,rakibe kaptırıyor topu,orta saha oyuncularına duvar olamıyor.

He illa gol diyorsan selçuk-melo-sneıjder-drogba yırtacak kendini,Burak'ı önüne topu yuvarlayacak,o da 25 tane gol atacak.

kadro işin janjan tarafı yapamam onu şimdi ,

ama yukarlarda belirtdim 18.şampiyonluga bakmanız buragın değerini anlamızı sağlar

Burağın değerini hepimiz biliyoruz ama işte 4-3-1-2 sistemi olmuyor bu takıma bu çok açık geçen sene çok rahat şampiyon olabilecek bir kadro varken biz maçları zar zor kazanıyoduk bu da bi gerçek eğer Drogba gelmeseydi şampiyonluk zor gelirdi bunun tek sebebi 4-3-1-2 bu takıma uymuyo malesef tek santraforlu sistemde de Burak'ın yeri yedek klubesidir.

fatih hoca baltaya sağlam bi gaz vermiş belli. mıymıntı bi adam olan balta hem maçta hem de kupa töreninde takımın en aktif adamlarındandı, surat ifadesi değişmişti adamın.

sende simdi alinti yaptigin cumleyi guzelce bi oku idrak et ordaki "ihtimal" lafinin ne demek oldugunu bi anla

sonra gel. ben neden o cumle icinde "ihtimal" lafini kullanmisim bi dusun.

o konunun ihtimali bile olmaz artik varsayim bile olmaz. imkansiz.

Orada bir varsayım yok. Arda gitmez net bir ifade. Ondan sonra boldladığın kısım Arda'nın gitme ihtimalini değil, iki kadro arasındaki farkın Arda ile kapanmayacağını anlatıyor.

Kaldı ki öyle bir ihtimal olsa da bu kimseye mal deme hakkını vermez.

Hocam bak,sen her şeyi "gol" olarak yorumluyorsun.

Daha kompakt,organize ve seri oynamamız Burak'la imkansız hale geliyor.Pas alış-verişi yapamıyor,verkaçları bozuyor,gelen topu stop edemiyor,topu kontrol etmeye çalışırken top 2 metre ayagından acılıyor,rakibe kaptırıyor topu,orta saha oyuncularına duvar olamıyor.

He illa gol diyorsan selçuk-melo-sneıjder-drogba yırtacak kendini,Burak'ı önüne topu yuvarlayacak,o da 25 tane gol atacak.

Bunu diyorum.

Kadroda burak gibi bi forvet olmasa bu sezon her maça tek forvetli sistem ile çıkardı hoca ama burak varken bu çok zor.

Evet Egosu yüksek insanlar o uzaylı davranışından hoşlanır hergün gazetede olmaktan, herkesin onu konuşmasından hoşlanır..

Selçuk bir şey yapmıyor bende onu söylüyorum

hoşlanmadığını ve ayrılma sebeplerinden birinin bu olduğunu daha önce söylemişti. selçuk ne yapmıyor hala anlamadım :smile-99: özel hayatı ile ilgiliyse medyayı pek takip etmiyorsun sanırım arada ki fark arda konusunda medya daha fazla çaba gösterdi

Uzatmalar başladı, 9 dk sonra Drogba'nın füzesi geliyor:D

Burak'in sakatligi vardi maca yetisti ama riske atmak istememis olabilirler ki gayet normal. Zaten üstün oldugun bir noktada elindeki en iyi forvet oyuncusunu sakatlik riskine atmazsin.

Ayrica Burak saglam bile olsa bu macta oynamamasinin aciklamasi var. Burak olsa Amrabat oynayamazdi, Fatih Terim asla pozitif ivme yakalamis oyuncuyu kesmez, iyi oynayana ceza vermez bu yüzden bu kadar büyük td. Gerekirse Burak Yilmaz'i keser Amrabat'la oynar. Ayrica bütün hazirlik kampinda tek forvet Drogba ile oynadik nerdeyse kupa finalinde bir anda sapkadan baska taktik cikarilmaz, sezon icinde degistirir zaten yine.

Haftasonu Antep macinda Burak cikar atar golünü rahatlatir Azize medyasini merak etmeyin.

Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt