Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi sistem tartışıyoz oyuncu değil yoksa Burak tartışılacak oyuncu mu Türkiye şartlarında

ya güzelde eskiden güzelcene kadrolar yapilirdi söyle sablonlu falan,bügün ise cogu tartismalar burak sunu yapamaz bunu yapamaz ile bitiyor ama buraginda bir kötü huyu var neyi yapamaz dedikse adam inadina yapti.

burak'ın top tekniği yüksek olsa elde tutamazdık ama top tekniği olmadığı için ligde 23 cl de 8 gol atan adama teklif bile yok forvet için günümüzde oldukça önemli top tekniği malesef burak'ta yok

--------------burak---------drogba---------------

--erman------------------------------amrabat----

------------------------snejder-------------------

-------------selçuk-------------------------------

----------------------melo------------------------

--------------------------------------------------

------hakan----------semih------------eboue------

---------------------------------------------------

---------------------muslera-----------------------

şimdi bu kadro 3-5-2 oldugu için oynıyamaz mı?

yada bu kadroyu ligde rize mi yener konya mı yener beşiktaş mı yener fener mi yener tsl kim yener

kasımpaşa mı yener ?

demekki hem buraklı hem drogbalı hem snejderli hem kanatlı HEM HAMİTSİZ kadro kuruluyomuş

2ntbmu1.jpg

442 winger olmiyor...LM RM, oliyor. yani left middlefielder.

433 kanat ile 442 kanat'da fark var. ikisi sistemindeki kanatlara winger denilene gülerim.

442 deki kanatlar daha cok defansa yardim ediyorlar, ve cogulunkla orta yapiyor, veya forvetlet topu vermeye calisiyorlar.

433'deki "WInger" ler ise, daha cok golu ariyan oyuncular oliyor. Kaleye daha yakinlar, ve cogu zaman ice kat ederler.

442 deki kanat "Orta Saha kanat"...433 deki kanat "Kanat Forveti...WInger"

burak'ın top tekniği yüksek olsa elde tutamazdık ama top tekniği olmadığı için ligde 23 cl de 8 gol atan adama teklif bile yok forvet için günümüzde oldukça önemli top tekniği malesef burak'ta yok

top tekniği ile alakası yok, türk olduğu için teklif yok. danimarka 2. ligindeki bi oyuncu bile daha cazip geliyo avrupalılar için türk birine göre. bunun nedeni bizimkiler kötü olduğundan değil, adamların kafasında türk futbolcusu nedir ne yapar diye bi fikir yok.

teklif olmadıgını bilmiyorum hocam

teoriye göre burak zaten satılmasın diye oynatılmıya ne hazırlıklarda nede fener macında bence budur bunun acıklaması

emirates götürülmemesi sakatlık felan olamaz tufp gibiydi

hatda ingilizler bile yazmıs keske görseydik diye

nereye satiyorsunuz buragi ?

hadi Allah korusun drogba sakatlandi bütün sezon umutlami oynayacaksiniz ?

yedekte birkamasin mecbur oynayacak, biraz önce bi sistem yazdim zaten sag kanat ölü birakin kalsin ölü

ama solda kanat önde cift forvet bu böylede olur.

zaten 3 lü forvet gibi oluyor.

--------------burak---------drogba---------------

--erman------------------------------amrabat----

------------------------snejder-------------------

-------------selçuk-------------------------------

----------------------melo------------------------

--------------------------------------------------

------hakan----------semih------------eboue------

---------------------------------------------------

---------------------muslera-----------------------

şimdi bu kadro 3-5-2 oldugu için oynıyamaz mı?

yada bu kadroyu ligde rize mi yener konya mı yener beşiktaş mı yener fener mi yener tsl kim yener

kasımpaşa mı yener ?

demekki hem buraklı hem drogbalı hem snejderli hem kanatlı HEM HAMİTSİZ kadro kuruluyomuş

3-5-2'de savunmada bek oyuncusu olmaz. defanstaki 3 oyuncu da stoper olur. Dany Chedjou Semih gibi.. bekleri sağ sol kanat oynatırsın.

bana kalsa ben Buraki 433'de SOL Acik'da forvete yakin oynatirim. Sag ayakli ice kat eder ve bol bol gol vuruslari yapar.

top tekniği ile alakası yok, türk olduğu için teklif yok. danimarka 2. ligindeki bi oyuncu bile daha cazip geliyo avrupalılar için türk birine göre. bunun nedeni bizimkiler kötü olduğundan değil, adamların kafasında türk futbolcusu nedir ne yapar diye bi fikir yok.

Objektif ol biraz. Adam piyasanın nirvanasını yaptı. Türklükle falan alakası yok

5 milyon aldigimiz adami niye satalim ki`?Bukadar yerli oyuncu icin ugrasirken buragi satmak intihar olur.

tabi yedeklik veya baska problemli hareketleri varsa haklisin o ayri bir konu.

burakin yasi 27 mi simdi ?! özeligin merkezi nerden kaynaklaniyor ?! hizi ve son vurusulari. hizi ilede kendisine alan kazandiriyor son vurusunu yapa bilmesi icin.

eee hizini kac yas gibi kaybeder ?! 30-31 gibi baya kaybetmis olur hizini normalde. 15 degilde 20 -25 milyon veren olsa satardim bende buraki acikcasi gidip ardayi alirdim ve monte ederdim.

burak top teknigini gelsitrmese 3-4 sene sonra 5 para etmez.

3-5-2'de savunmada bek oyuncusu olmaz. defanstaki 3 oyuncu da stoper olur. Dany Chedjou Semih gibi.. bekleri sağ sol kanat oynatırsın.

benim yaptıgım 3-5-2 de böyle olsun o zaman

hiç olmadı hakan-semih-zan yap hacı neyin derdi

sadece oraya bakma bana deki bu kadro süper ligi alamaz yada alır yada su takıma her türlü yenilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt