Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acaba diyorum cas cezayı katlayarak verir mi? normalde 2 yılla yırtmaları hakikatten mucize olur. işin trajikomik tarafıda dangalaklar halen transfer peşinde, sanki onu bunu alınca bişey olacak, başlarına gelecek felaketten bi haber bizimle aşık atmaya çalışıp duruyorlar. ama azizi tebrik etmek lazım iyi uyutuyor koyun taraftarını

süreyya ayhanın cezasını arttırmıştı ömür boyu yapmıştı galiba

cas'ın cezayı arttırması yüksek ihtimal

metalist ceza almıi banene

sıkıntıdan konuşcak bişey bulamıyorsunuzz??

bruma diyorum ve çekiliyorum geriye...

Cas'ın şikecilere ceza vereceğini herkes biliyor ve farkında

yalnız bu şikecilerin taraftarları cidden çok safmışlar

bide en büyük sivil toplum örgütü diyorlar

ee tabi hepsi koyun olunca yönetmek daha kolay ne dersen yaparlar

kim demişti hatırlamıyorum galiba Ünal başgandı

Galatasaray taraftarı daha elit daha bağımsız ve eğitim seviyesi daha yüksek diye

haklı olduğu o kadar açık ki

Türkiye´de hangi futbolcu uzun dönem askerlik yapmis ki Allah askina? Askerlik filan sorun olmaz.

Futbolunu oynar, 34-35 yasinda da parayi bastirir, askere bile gitmez.

Fener medyası ve şakşakcılar yine Burak'ı gönderme peşindeler.Aynısını Arda için de yapmışlardı.Zihn-i evvelinizi ......... dangolozları.

yok bence şikecilere piknik güneşliği verecekler hem daha büyük hem de sponsorlu..

images

Eskiden Fatih Terim 2. Ligi cok iyi takip ederdi. Her dönemde bi tane cocuk transfer ederdi ordan.

Son 2 senedir oralardan hic oyuncu cikmadi. Demek ki orasi da ölmüs.

Madem bu sene istedigimiz olmuyor (Arda-Frei), Gökdeniz neden düsünülmüyor? Bu yasinda Hamit´ten etkili olmaz mi?

Tabiki bu durumda bonservisi de sudan ucuz olmali ama. 33 yasindaki adama 1 Milyon´dan fazla verilmez.

Eskiden Fatih Terim 2. Ligi cok iyi takip ederdi. Her dönemde bi tane cocuk transfer ederdi ordan.

Son 2 senedir oralardan hic oyuncu cikmadi. Demek ki orasi da ölmüs.

Onur geçen sene 2-3 maç izlemiştim öyle pazar günü öğlen zaman geçsin diye, Rize'de bir eleman bir de Buca'da dikkatimi çekmişti. Kalanı leş ötesi desem yalan olmaz.

Gökdeniz ile Fatih Hoca'nın arası pek iyi değil diyorlar.

Bide bir röportajında,Rahmetlini zamanın da Galatasaray için ayranı yok içmeye gibi birşey söylemiş.

Allah´tan Burak sakin yasami tercih ediyor. Bide gezmeyi sevseydi bu basin bu cocugu yok ederdi.

Onur geçen sene 2-3 maç izlemiştim öyle pazar günü öğlen zaman geçsin diye, Rize'de bir eleman bir de Buca'da dikkatimi çekmişti. Kalanı leş ötesi desem yalan olmaz.

Dogrudur valla. Ben hic takip etmiyorum cünkü bunaliyorum. Burda Almanya 4. lig takimlarini daha kaliteli buluyorum.

Dogrudur valla. Ben hic takip etmiyorum cünkü bunaliyorum. Burda Almanya 4. lig takimlarini daha kaliteli buluyorum.

Valla içim geçtiydi o 3-5 maçtada. Zaten bahsettiğim 2 oyuncuda aynı maçta dikkatiöi çekmişlerdi. Kalanlar çöplük resmen. Çocukken Aydınspor'un 2.lige düştüğü senelerde maçlara giderdim. Soma Linyit, Karşıyaka, Denizli, Altay, Muğlaspor vs.. gelirdi. Canavar gibi adamlar vardı. Zaten büyük topçular çıktı bu saydığım takımlardan.

Beyler tapatalk kullananlara bi sorum olacak?

Bildirim gelmiyor yani öyle bi seçenek yok sorun bende mi yoksa genel bi durum mu?

Ersun Yanal cakalina bakin ya. Eskisehirspor´dan ayrilirken "Erkan ve Veysel´den bir halt olmaz, yollayin gitsin" demis.

Eskisehirspor yöneticisi de diyor ki: "Bu kendini bilmez Teknik Direktörün Fenerbahce ile anlastigini biliyorduk. Bize zarf attigini biliyorduk"

Ersun Yanal cakalina bakin ya. Eskisehirspor´dan ayrilirken "Erkan ve Veysel´den bir halt olmaz, yollayin gitsin" demis.

Eskisehirspor yöneticisi de diyor ki: "Bu kendini bilmez Teknik Direktörün Fenerbahce ile anlastigini biliyorduk. Bize zarf attigini biliyorduk"

Eskişehir'in yeni yönetiminden 2.güzel bir haber daha. Umarım çok daha olumlu sesler duyarız. Umutlandım böyle açıklamaları okudukça.

Ek olarak, Ersun'un ne mal olduğu bellidir zaten. Teşvik almayı sever. Para için herşeyi yapan tipik bir fenerli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt