Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.ligten topçu diyorsunuzda...

onur sen ve bende biliyoruz hoca hangi oyuncuları istediğini..

çoğu kimse shaqiri+m.suarez+emre can+bruma+kerim frei+alper potuk vs. bunun gibi en az 4-5 isim daha. kimleri aldı yönetim..

hasan şaş bruma ve ali adnan için teklif yaptık diyordu. yabancı sınırlaması olduğunda büyük isimleri alamadığımız için böyle genç isimlere yöneldik diyordu.

bu takım türkiye liginde her türlü 6 yabancı ile oynar. rotasyonu bol olur. şu takımda amrabat+danny dışında rotasyona oyuncu sokmam. hatta amrabatı bile kiralarım..

sol bek alsalar birde bruma gibi. bu takımın tek sorunu bireysel performanslara bakar.

43424323 kere söylüyorum. böyle istekli snejder-drogba varken, melo erken gelmiş iyi gözükürken. hamit ve sol açıktan faydalanamıyoruz yahu.

bu sene hangi maddi zorluk var, yabancı sınırlaması bahanesi olmamalı yönetimin. gidip nani-kolarovu alın diyen yok.. riera-elmander seneye zaten serbestler oynatmadığın adama para vereceğine katkısı olmayacağını bile bile gönderirim. emirates cup tan gelen para yeter..

bu takıma 1-2 takviye ile 2.tur için şansını %10-20 dah artırır. zaten iyi bir kura ve oyun ile gidersek çeyrek finali gördüğümüz anda tüm senenin mevcut parası çıkar 30-35 milyon euro demek.

real madrid bruma için istekli.. bruma kim diyenlere duyrulur...

bruma için gerçek teklifleri yapan

galatasaray-psv-real madrid son günlerde... avukatı açıklama yaptı, birçok ispanyol gazeteside yazdı..

arda için uğraşında 16 milyon eurolara çıkabiliyorsak sözde??

8-10 bruma alınır birde sol bek. zaten seneye yabancı sınırıda kalmazz...

arda isterim ama o kadar büyük paralar istemem.

Ahmet Bulut ntvspor'a konuştu Madrid kesinlikle bırakmak istemiyor Arda'nın 2 yıllık sözleşmesi var en azından bu sene kesin Madrid'de dedi tam olarak yani aslında ayrılmak istiyor ama kulup bırakmadığı için bu sezon kalacak iyi kötü seneye sözleşmesininde son senesi olması nedeniyle bırakmak durumunda kalacaklar sanırım bakalım. Ben öyle anladım konuşmasından ha ayrılmak isteyip gelmek istediğimiz takım biz miyiz ona bir yorum yapamam ama ayrılmak istiyor sanırım Arda.

arda 24 milyon euro veren alır, bunu verecekde ve ardanın istekli gidebileceği tek takım monocadır.

ne galatasaray-ne fener alamaz..

real madrid bruma için istekli.. bruma kim diyenlere duyrulur...

bruma için gerçek teklifleri yapan

galatasaray-psv-real madrid son günlerde... avukatı açıklama yaptı, birçok ispanyol gazeteside yazdı..

arda için uğraşında 16 milyon eurolara çıkabiliyorsak sözde??

8-10 bruma alınır birde sol bek. zaten seneye yabancı sınırıda kalmazz...

arda isterim ama o kadar büyük paralar istemem.

seneye ab statüsündekileri 0,5 sayarlar

4,5+0.75+3.5 gibi yabancı sınırı bırakılır.

zaten azize şike mevzusu yüzünden tribündeki 3.5 için kendi ismini yollar tff ye..

Ahmet Bulut ntvspor'a konuştu Madrid kesinlikle bırakmak istemiyor Arda'nın 2 yıllık sözleşmesi var en azından bu sene kesin Madrid'de dedi tam olarak yani aslında ayrılmak istiyor ama kulup bırakmadığı için bu sezon kalacak iyi kötü seneye sözleşmesininde son senesi olması nedeniyle bırakmak durumunda kalacaklar sanırım bakalım. Ben öyle anladım konuşmasından ha ayrılmak isteyip gelmek istediğimiz takım biz miyiz ona bir yorum yapamam ama ayrılmak istiyor sanırım Arda.

Askerlik olayı da var zaten. Bu sene gelmesinin imkanı yok diyoruz inanmıyor kimse. Para pul değil zaten sorun. 1-A.Madrid, 2-Askerlik, 3-Diğer ayrıntılar.

Seneye alırız. Zaten bu çabalar bence önümüzdeki sene için.

arda 24 milyon euro veren alır, bunu verecekde ve ardanın istekli gidebileceği tek takım monocadır.

ne galatasaray-ne fener alamaz..

Bu sene belki öyle ama seneye son senesi max 8 milyon verilir belki 10 ama üstüne kimse çıkmaz açıkcası Madrid'de bırakmak zorunda kalacaktır tıpkı bugün Beşiktaş Fernandes'i istemesede satma durumunda kaldığı gibi.

Askerlik olayı da var zaten. Bu sene gelmesinin imkanı yok diyoruz inanmıyor kimse. Para pul değil zaten sorun. 1-A.Madrid, 2-Askerlik, 3-Diğer ayrıntılar.

Seneye alırız. Zaten bu çabalar bence önümüzdeki sene için.

Ben askerlik sorununa inanmıyorum açıkcası ligimizde bir sürü yerli oyuncu var bunların hangisi askere gidiyor ki ? Misal Sabri,Balta,Gökhan Zan ne bileyim bu adamlar yıllardır burda ve askerliklerini yapmadılar Arda'da gelse yapma zorunluluğu olmaz sonuçta. Tek sorun Atletico sanırım aldıkları fiyata verseler bizim yönetim bugün alır aslında ama.

Ben askerlik sorununa inanmıyorum açıkcası ligimizde bir sürü yerli oyuncu var bunların hangisi askere gidiyor ki ? Misal Sabri,Balta,Gökhan Zan ne bileyim bu adamlar yıllardır burda ve askerliklerini yapmadılar Arda'da gelse yapma zorunluluğu olmaz sonuçta. Tek sorun Atletico sanırım aldıkları fiyata verseler bizim yönetim bugün alır aslında ama.

Eninde sonunda yapıyorlar ama. Milli oldukları için tecilliler. Üst sınır 35:)

Bu sene belki öyle ama seneye son senesi max 8 milyon verilir belki 10 ama üstüne kimse çıkmaz açıkcası Madrid'de bırakmak zorunda kalacaktır tıpkı bugün Beşiktaş Fernandes'i istemesede satma durumunda kaldığı gibi.

hiç öyle bişey yok.. arda ile fernandes kıyaslama.

arda sürekli iyiye gidiyor orda.. madrid satma gibi bir nedeni yok, falcoa ile o para sorununu çözdüler. ancak büyük rakamlara satarlar.

arda altetico madrid için ney ise; selçukta galatasaray için aynıdır.

Arda-Burak takası bizim için karlı olur.4-2-3-1 oynayacaksak Burak Drogba'nın arkasında kalacak demektir Süper kupada gördük ki Burak yedek kaldığı zaman sorun çıkaracak.Tsye %25 pay verme işi de sıkıntılı durum en iyisi Ardayla takas yapmak.

İbra diye aldık Pato çıktı...

BRjAglrCYAAeoZa.jpg

Arda-Burak takası bizim için karlı olur.4-2-3-1 oynayacaksak Burak Drogba'nın arkasında kalacak demektir Süper kupada gördük ki Burak yedek kaldığı zaman sorun çıkaracak.Tsye %25 pay verme işi de sıkıntılı durum en iyisi Ardayla takas yapmak.

Drogba sakatlaninca Umut mu forvet oyniycak yapma gözünü seveyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt