Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaraylı Biri‏@ya1905gs 1m

BİLGİ | Portekizde Bulunan Bir Yöneticimiz SON Kez Bruma İçin Kulübü Sporting Lisbon İle Görüşme Yapacak !

Bencede Bruma icin gidilmistir

Bu sene altyapıdan birinin çıkmasını o kadar istesdim ki...Kampa bile gitmedi kimse...Drogba'lardan Sneijder'den çok şey öğrenebilirdi...Bkz: Semih - Ujfa

Galatasaraylı Biri‏@ya1905gs 1m

BİLGİ | Portekizde Bulunan Bir Yöneticimiz SON Kez Bruma İçin Kulübü Sporting Lisbon İle Görüşme Yapacak !

Bencede Bruma icin gidilmistir

Böyle diyorlarsa Malgerajo için gitmiştir , Bruma ile son görüşülür...Bİr de hiç duyulmamış bir isimle görüşüyorlardır.

ahahah ilginç bir isim vericemmm beylerr şaşırmayın

en iyi kalecilerden hangisi sporting lisbon alt yapaısından çıkmadır??

tahminnnn

Arkadaslar cok yanlissiniz.

Tarafli tarafsiz Ardanin transferine hayir diyebilecek kimse var mi icimizde? Ben olmadigini saniyorum. Bu durum cok farklida olabilirdi. Sandigimizdan daha degisik de olabilirdi. Ama en ilginc tarafi, hic olmayadabilirdi. Arda'nin menajeri Ahmet Bulut'a sallayanlar var aramizda. Bu arkadaslar bir ekmegin fiyati kac para bundan haberleri var mi? Berberde enselerini tras ettiriyorlar mi? Sakallari ne kadar uzun? Corbayi hangi elleri ile iciyorlar? Bunlar hep sorulmasi ve cevaplanmasi gerekmeyen soru ve cevaplar. Haksiz miyim?

O zaman yabancı almayacaksın hacı yapacak bir şey yok. Allahtan başkan ben değilim. Küme düşeceğimi bilsem yinede sözleşmelerini fesh etmem ve oynattırmam sürünsün totoşlar.

sürünmezler avrupada alacaklarını paranın 2 3 katını oynamadan kazanırlar. gelenler genelde belli bir yaşın da üstünde olduğu için onlar açısından sorun olmaz :smile-99:

sürünmezler avrupada alacaklarını paranın 2 3 katını oynamadan kazanırlar. gelenler genelde belli bir yaşın da üstünde olduğu için onlar açısından sorun olmaz :smile-99:

Önünde dünya kupası varsa sürünür. Ayrıca baros bizden gittikten sonra ne oldu? Herif para kopartmak için kadro dışı kalmayı göze aldı şimdi maç başı ücrete oynuyor. Yani kimisi toparlayamayınca sürünüyor.

O zaman yabancı almayacaksın hacı yapacak bir şey yok. Allahtan başkan ben değilim. Küme düşeceğimi bilsem yinede sözleşmelerini fesh etmem ve oynattırmam sürünsün totoşlar.

Yabancı almamak değil bence olay...

Taraftar bu duyuyo ooo Ronaldinho gelsin gelsin...Adam hayatının son transferi olduğunu bilip geliyo...Al bi kaç genç yetenek bak nasıl var gücüyle oynuyo..Dos Santos öyleydi mesela...Elinden geldiği kadar oynardı.

Önünde dünya kupası varsa sürünür. Ayrıca baros bizden gittikten sonra ne oldu? Herif para kopartmak için kadro dışı kalmayı göze aldı şimdi maç başı ücrete oynuyor. Yani kimisi toparlayamayınca sürünüyor.

total de yine fazla kazanıyorlar. dünya kupası sorunu olan bunlara hiç bulaşmaz zaten

sol bek için benfica oyuncu alnırmı yahu??? o dedikleri oyuncu iyidir hoşdur ama ben gidip sol beki ordan almam. yanıltma durumu..

bruma gelir bu hafta sonu elmander gider.

elmander gidecekse, kanat oyuncusu alırım.

riera göndermeden sol bek almam asla bu kadar net...

sol bek için benfica oyuncu alnırmı yahu??? o dedikleri oyuncu iyidir hoşdur ama ben gidip sol beki ordan almam. yanıltma durumu..

renktaş benficadan neden sol bek alınmasın? mesela coentrao da benficadaydı

Ben Elmander gidecekse sol bek alırım genede...Elimizde kanat oynayacak fazla oyuncu var öyle ya da böyle...Bir şekilde halledilir.Ama sol bek oynayacak oyuncu işi zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt