Sergen Evin
10 Numara!
- 11 Ağustos 2011
- 11.067
- 1
- 1.053
S.a herkese
duyum var mı ?
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok gördük biz bu haberleri. 365g24s rakamlar ve tüm detaylari yazmisti Farfan ve Carlinhos transferlerinde
Sonra Kerim frei dediler oda olmadi tüm duyumcular patlayip duruyor
Oyuncu alacak olan coktan alirdi, bir oyuncunun serbest kalmasina kaldiysak ohooo
Porto gibi takimlar bize yedirmez Bruma'yi fln
Kac senedir bir sol bek alacaklar kontenjan mevzusunu bildikleri halde takima yabancilari doldurdular danyler amrabatlar rieralar elmanderler kontenjan sunlara gidiyor
S.a herkeseduyum var mı ?
Arda, Bruma, Carlinhos diyorlar büyük ihtimalle. Bekleyelim bakalim aksami ne diyecekler.
Inanmak zor, cünkü bu 3 transfer gerceklesirse cok büyük isler yapabiliriz CL´de.
Ben gerci birine bile raziyim ya neysePaket olarak geleceklerine pek ihtimal vermiyorum
Zira ücünün bonservisi 27-30 Milyon´a yaklasir. O kadar paramizin oldugunu düsünmüyorum.
E Drogba bizdeyken bu hamleyi yapsak hic fena olmaz. Cünkü Drogba kupa kazandirir.
ben sadece arda-bruma diyorum. riera göndermeden sol bek almak saçmalık olur.
başkan bu sene çilek milek derken , daha karpuz keseceydikk modundaa![]()
ÇapulcuAyyaşÖvünç @oildiz9 dk
Asaletin Yeter @uA1905od6 dk
- Asaletin Yeter @uA1905od13 dk
Galataraylı idareciler üç gündür Lisbonda Bruma için temaslardalar!!!
ÇapulcuAyyaşÖvünç @oildiz9 dk
Kimler ? @uA1905od
Asaletin Yeter @uA1905od6 dk
@oildiz arda bruma carlinhos
Valla ben Arda, Bruma transferlerine inanmiyorum. Yani ikisinin de alinacagina. Mantik disi cünkü.
1. Ikisi de pahali. Arda en az 15, Bruma 8 filan.
2. 8 Milyonluk Amrabat bizdeyken, üstüne 2 kanat oyuncusu almak bence lüks.
3. Yabanci kontenjani daha da karisir.
Gözü karartip sadece Arda´yi alalim, sorunlar da cözülsün. Riera, Hakan bizi 1 sene daha idare eder. Devre arasi bakariz olmazsa
Haftada bir böyle bitti, bitiyor, çok az kaldı şeklinde haberler çıkıyor. Ardından haber asılsız çıkınca hoca veto etti deyip kurtuluyor bu yalanı atanlar.
Bu sefer öyle olmamasını umuyoruz.