Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok gördük biz bu haberleri. 365g24s rakamlar ve tüm detaylari yazmisti Farfan ve Carlinhos transferlerinde

Sonra Kerim frei dediler oda olmadi tüm duyumcular patlayip duruyor

Oyuncu alacak olan coktan alirdi, bir oyuncunun serbest kalmasina kaldiysak ohooo

Porto gibi takimlar bize yedirmez Bruma'yi fln

Kac senedir bir sol bek alacaklar kontenjan mevzusunu bildikleri halde takima yabancilari doldurdular danyler amrabatlar rieralar elmanderler kontenjan sunlara gidiyor

Senin yüzünden solbek diyince miğdem bulanıyor artık:)

Arda, Bruma, Carlinhos diyorlar büyük ihtimalle. Bekleyelim bakalim aksami ne diyecekler.

Inanmak zor, cünkü bu 3 transfer gerceklesirse cok büyük isler yapabiliriz CL´de.

Ben gerci birine bile raziyim ya neyse :) Paket olarak geleceklerine pek ihtimal vermiyorum :)

Zira ücünün bonservisi 27-30 Milyon´a yaklasir. O kadar paramizin oldugunu düsünmüyorum.

kim diyor reis

ulee şu son gülerde ne güzel duyum çıkmış, nöbete heycan gelmiş...

hemen patladı duyumcular-yalandır dolandır..

bana yabancı sınırı ile gelmeyin..

ben değil.. hasan şaş demedimi bruma teklif yapıldı diye, o günlerde yabancı sınırı yine vardı...

E Drogba bizdeyken bu hamleyi yapsak hic fena olmaz. Cünkü Drogba kupa kazandirir.

Şahsen Arda'nın son günde olsa geleceğini ek olarakta sol bek transferinin de en yakın zamanda olacağına inanıyorum.Ancak Bruma işi olmaz gibi hissediyorum.Ha olursa süper olur, CL yarı finali bi ihtimal finali hiçte hayalcilik olmaz.

ben sadece arda-bruma diyorum. riera göndermeden sol bek almak saçmalık olur.

başkan bu sene çilek milek derken , daha karpuz keseceydikk modundaa :)

Valla ben Arda, Bruma transferlerine inanmiyorum. Yani ikisinin de alinacagina. Mantik disi cünkü.

1. Ikisi de pahali. Arda en az 15, Bruma 8 filan.

2. 8 Milyonluk Amrabat bizdeyken, üstüne 2 kanat oyuncusu almak bence lüks.

3. Yabanci kontenjani daha da karisir.

Gözü karartip sadece Arda´yi alalim, sorunlar da cözülsün. Riera, Hakan bizi 1 sene daha idare eder. Devre arasi bakariz olmazsa

Haftada bir böyle bitti, bitiyor, çok az kaldı şeklinde haberler çıkıyor. Ardından haber asılsız çıkınca hoca veto etti deyip kurtuluyor bu yalanı atanlar. :D

Bu sefer öyle olmamasını umuyoruz.

Valla ben Arda, Bruma transferlerine inanmiyorum. Yani ikisinin de alinacagina. Mantik disi cünkü.

1. Ikisi de pahali. Arda en az 15, Bruma 8 filan.

2. 8 Milyonluk Amrabat bizdeyken, üstüne 2 kanat oyuncusu almak bence lüks.

3. Yabanci kontenjani daha da karisir.

Gözü karartip sadece Arda´yi alalim, sorunlar da cözülsün. Riera, Hakan bizi 1 sene daha idare eder. Devre arasi bakariz olmazsa

arda olması zor bencede ama başkana gazı verdiyseler olur mu olur? günelrdir ağızından düşmedi.

bruma oalyıda ortada.. bruma çok iyi hazırlarsan 1 senede sana kafadan 10 kağıt bırakır kar olarak. bu senede genç almayacaksan şu kadroya yazıkk..

Ronaldinho dişlerini düzelttirmiş, herkes gece 1:30 u bekliyormuş allahım ya :D

Haftada bir böyle bitti, bitiyor, çok az kaldı şeklinde haberler çıkıyor. Ardından haber asılsız çıkınca hoca veto etti deyip kurtuluyor bu yalanı atanlar. :D

Bu sefer öyle olmamasını umuyoruz.

bizimkiler transferler icin para harcamaya karar verdi de hoca reddetti öyle mi ?

nezaman bir transfer olmasa hoca veto ediyor bizim medyaya göre

kimlerle yola ciktik elde ne var?

melo ve umutu saymiyorum onlari takimda tutmak mecburiydi zaten

chedjou'ya 6 milyon verdik, onun yerine bonservissiz bi stoper veya kiralik bi stoper alsaydik hic para harcamayacaktik.

bana kalirsa yine devre arasina kalacak hersey biz burada SOL BEK SOLBEK diye yirtinip duracagiz, devre arasinda riera'yi gönderirler bence

ünal başgan bize solbek ve kanat al artık.lütfennnnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt