Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamit sag beke göz kirpti milli mac performansiyla. Alper'den Allah kurtarmis bizi baska bisey de demem. Ceyhun Gülselam daha iyi futbolcu Alper'den. Arda böyle oynayacaksa hic gerek yok, korkuyorum zaten yatmaya gelicek diye. Kadromuz iyi, alinacaksa Bruma ve sol bek alinsin. Yabanci olayini 6+2 ye bile getirebilsek gayet iyi takim oluruz. Sol bek bile Riera gitmiyorsa seneye birakilabilir. Oturtsunlar Riera'yi tribünde Elmander'le en gec yari sezonda giderler kendileri.

Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk

bugün çok mu iyiydi??

sağ bek de daha iyi doğru ama şu formuyla tribüne çıkmayı hak ediyor. sırf hamit için yerli sınırlaması getirilsin diyecem.

süper kupada beni fıtık etti...

Ilerde fitik eder cünkü o teknik kapasitesi yok. Defansta is yapiyor ama Hamit.

Bence bugün sahanin iyilerinden biriydi

yahu arda 17-18 hele 24 milyon euroları falan etmez,adamın net iyi ondağı macı domine ettiğini hiç görmedim (atleticoda iyi oynadığı oluyor ama atletico o macları zaten domine ediyor ) ,tek care bu yabancı sınırı yıkılmalı yoksa ardaya okadar para verilerek olmayacak bu işler.

aynen ben de böyle düşünüyorum umarım türk bir oyuncuya hayvani paralar ödeyip transfer yapmayız çünkü hiçbirisi o kadar etmez o paralara müthiş oyuncular alınır yabancı kısa vadede yapılması gereken eldeki gereksiz yabancıları gönderip konuşulan bruma carlinhos gibi oyuncuları almak orta ve uzun vadede ise ab statüsünün gelmesini bekleyip ondan sonra çok kaliteli oyuncular almaktır

Hamit sag beke göz kirpti milli mac performansiyla. Alper'den Allah kurtarmis bizi baska bisey de demem. Ceyhun Gülselam daha iyi futbolcu Alper'den. Arda böyle oynayacaksa hic gerek yok, korkuyorum zaten yatmaya gelicek diye. Kadromuz iyi, alinacaksa Bruma ve sol bek alinsin. Yabanci olayini 6+2 ye bile getirebilsek gayet iyi takim oluruz. Sol bek bile Riera gitmiyorsa seneye birakilabilir. Oturtsunlar Riera'yi tribünde Elmander'le en gec yari sezonda giderler kendileri.

yav he he... boyle tatminmi ediyon kendini ?

Ilerde fitik eder cünkü o teknik kapasitesi yok. Defansta is yapiyor ama Hamit.

Bence bugün sahanin iyilerinden biriydi

illa hamiti oynatacam dersen sağ bek iyidir oynat.

ama hamitin sağ bek olarak yaptığını sabri daha iyi yaptı geçen sezon.(kulübeden geldiği son maçlar)

aynen ben de böyle düşünüyorum umarım türk bir oyuncuya hayvani paralar ödeyip transfer yapmayız çünkü hiçbirisi o kadar etmez o paralara müthiş oyuncular alınır yabancı kısa vadede yapılması gereken eldeki gereksiz yabancıları gönderip konuşulan bruma carlinhos gibi oyuncuları almak orta ve uzun vadede ise ab statüsünün gelmesini bekleyip ondan sonra çok kaliteli oyuncular almaktır

kesinlikle katılıyorum..

milli takimda adam gibi oyuncumu varda yerli alalim bir arda var alinabilecek ilk 11 seviyesinde

Yabancı kısıtlaması olmasa kanatlar da Nani-Farfan'ı izleyecektik.Önlerin de Sneijder.O zaman siz futbolu görecektiniz.Bizim Başkan o zaman dışarıya da dev ekran koymak zorunda kalacaktı.

Sola yabancı aldında oynatmakta mı zorlanıyorsun. İlaveten Sola alacağın adamın performansının Eboue nin sağdaki veriminden fazla olacağının garantisi var mı.

Eboue'nin sagbekte oynadigindan kötü oynayacak sol bek alacaklarsa almasinlar zaten gerek yok.

ahmet mehmet hasan veli yabanci siniriyla türk takimlari avrupada ön eleme gecemez

bkz bursaspor, fener (arsenal young boys paok spartak)

Inanin ki Milli takimin sorunu kadro filan degil. Gercekten degil. Sorun sadece Abdullah Avci.

Oyuncularina güven vermeyen, saha kenarinda korkuluk gibi duran, kabiliyetsiz herifin teki.

Fatih Terim bu takimin basinda olacak varya, ucurur milli takimi ucurur

yerli sınırı var evet , o zaman akılcı transfer yapacaksın, yerli diye ardaya o paralar falan verilmez..

Şu Türk oyuncularını görünce çıldırıyorum.Türkiye'de yabancı sınırlaması değil Türk sınırlaması olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt