Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre colak cok daha iyi oyuncu bundan. hamitin simdiki halinden ben bile daha iyi oynarim belki..

yok ama alperin saydiklarin hic bir sey iyi degil dribblingleri harci. 2-3 metre yanindaki adamada artik pass ata bile bilsin bir zahmet.

tam top öldürme makinesi bu cocuk 3cü bölgede. göze hos geliyor top ondayken tamam ama hali saha oyuncusundan farksiz bence.

pass istasyonu olarak ise yarar ki bizde selcuk--melo-sneijder li orta sahada o istasyonu göre bilrdi. alsin versin mesafe katetsin baskada bir sey bekleme bundan. es es döneminde de farksizdi fenerde de farksiz milli takimda da farksiz.

bizde iste o farksizligini ilerlete bilirdi bi selcuk inan vol 2 potansiyeli vardi cunku... fenere giderek o potansiyeli yitirdi... boyle takilir iste anca... fakat bizde o top oldurme dedigin olayi yapmazdi.. fatih hoca felan kizardi zaten daha akilli oynardi ve yararli olurdu

melonun bizdeki ilk maci olan ibbye karsi yaptigi verkaclari her mac yapar mest ederdi :D neyse salla

ayriyetten emre ile alper ayni tip oyuncular degil...

Engin koyulsun diye diretiyorum zaten haftalardirda...

Alper bana gore Enginden daha teknik olmasada dahah yardiran dikine gidebilen iyi siyrilabilen bi oyuncu... ve biraz daha cigersiz gibi Engine gore.

ama Enginin teknigi Alperden daha iyi.

Dikine gitmesi ne fayda sağlıyor söyler misin?

Alper'in skora yaptığı katkı ortada,ne anladım ben o dikine gidişten ?

Hem dikine gidecem derken kritik top kayıpları yapıyor bazen...

Engin koyulsun diye diretiyorum zaten haftalardirda...

Alper bana gore Enginden daha teknik olmasada dahah yardiran dikine gidebilen iyi siyrilabilen bi oyuncu... ve biraz daha cigersiz gibi Engine gore.

ama Enginin teknigi Alperden daha iyi.

engin engin olsun alper ayakkabısını bağlayamaz la alper kim babanın oğlu sanki sığır gibi koşuyor adam görürse 1 metre yanında pas veriyor tek numarası o, oda gidebilirse. ikinci yarıda özellikle gördük ismini toplasan 3 bilemedin 5 kere duydum

bizde iste o farksizligini ilerlete bilirdi bi selcuk inan vol 2 potansiyeli vardi cunku... fenere giderek o potansiyeli yitirdi... boyle takilir iste anca... fakat bizde o top oldurme dedigin olayi yapmazdi.. fatih hoca felan kizardi zaten daha akilli oynardi ve yararli olurdu

melonun bizdeki ilk maci olan ibbye karsi yaptigi verkaclari her mac yapar mest ederdi :D neyse salla

ayriyetten emre ile alper ayni tip oyuncular degil...

bu cocukda oyun görüsü yok. son hamleri cok zayif 3cü bölgede. ilerde bunu gelsitire bilir zamanla dogal olarak ve selcuk v.2 ola bilir ama ben onda o isigi görmedim vallahi.

ama cok iyi istasyon oyuncusu bunuda inkar etmem.

Hepinize teker teker alinti ile cevap vermiyecegim...

Tek soyledigim. Alper Potuk bize gelse idi mevkisinin Selcuk Inan vol 2si olabilirdi

fenere giderek bu ihtimali bitirdi... fakat bu onun kotu oyuncu oldugu anlamina gelmez... her dikine giden futbolcu top kaptiriyor Allah askina dort dortluk olacak degilya daha genc zaten...

Kisacasi melo busqets

selcuk xavi

alper iniesta

sneijderde messinin playmaker versiyonu olacakti.

bukadar basit

o ihtimal kacti ona yaniyorum... bu orta sahayi keske gorebilseydik vallahi tapiyordunuz la 100 de 100 eminim kuranada basarim.

Engin kafasını futbola verse ligin açık ara en iyi yerli oyuncularından biri olur.

Alper, bal yapmayan arı. Almadığımız için hiç üzgün değilim. Tek maç üzerinden yorum yapmıyorum ama Alperden yıldız filan olmaz.

Alper dikine gitmiyor ki yatay gidiyor hep calimlarla. 90 dakikada yaptigi tek iyi is macin basinda Burak'a verdigi pasti. Oyunu 90 dakika oynamiyor kesinlikle, dönem dönem saklaniyor arada sirada topla bulusursa 2-3 hareket yapiyor, arada sirada pres yapiyor. Kisa paslari iyi uzun pas konusunda 0.

Ben begenmedim sahsen, Topal'in daha iyi oyuncu oldugunu düsünüyorum ve muhtemelen de yedek kalicak FB de. Potansiyeli var asla inkar etmem ama bir oyuncuya yildiz olabilme ihtimali icin 10M euro bonservis bedeli verilmez. Aldigi maas da potansiyelli oyuncu maasi degil yildiz maasi. O maliyetle Selcuk Inan kalitesinde is yapmasi lazim ama yanindan bile gecmez. Emre Colak biraz güclenip tempo kazansa cok daha iyi futbolcu olur Alper'den.

Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk

Alper iyi kumaşı olan ancak kendine yazık etmiş bir oyuncu. Bize gelseydi oldukça sağlam uzun yıllar iş görecek yerli bir oyuncumuz olacaktı. Hata yapıldığı aşikar. Eğer piyasa bu ise verilecekti. Ancak biz katkülleye gelmişsek ki beklerim bu şerefsizlerden ona lafım yok.

Alper dikine gitmiyor ki yatay gidiyor hep calimlarla. 90 dakikada yaptigi tek iyi is macin basinda Burak'a verdigi pasti. Oyunu 90 dakika oynamiyor kesinlikle, dönem dönem saklaniyor arada sirada topla bulusursa 2-3 hareket yapiyor, arada sirada pres yapiyor. Kisa paslari iyi uzun pas konusunda 0.

Ben begenmedim sahsen, Topal'in daha iyi oyuncu oldugunu düsünüyorum ve muhtemelen de yedek kalicak FB de. Potansiyeli var asla inkar etmem ama bir oyuncuya yildiz olabilme ihtimali icin 10M euro bonservis bedeli verilmez. Aldigi maas da potansiyelli oyuncu maasi degil yildiz maasi. O maliyetle Selcuk Inan kalitesinde is yapmasi lazim ama yanindan bile gecmez. Emre Colak biraz güclenip tempo kazansa cok daha iyi futbolcu olur Alper'den.

Verilir. Bruma için bu laflar geçiyorsa verilir.

Alper Potuk fenerin Tuncay Şanlısı olur, yaptığı tek şey şuursuzca koşmak. Topu ileri taşıdıktan sonra anlamsızca çalım atmalar filan. böyük yıldız Alper:D:D

2j5kwgy.gif

bu senenin özeti:):):):):):)

Hepinize teker teker alinti ile cevap vermiyecegim...

Tek soyledigim. Alper Potuk bize gelse idi mevkisinin Selcuk Inan vol 2si olabilirdi

fenere giderek bu ihtimali bitirdi... fakat bu onun kotu oyuncu oldugu anlamina gelmez... her dikine giden futbolcu top kaptiriyor Allah askina dort dortluk olacak degilya daha genc zaten...

Kisacasi melo busqets

selcuk xavi

alper iniesta

sneijderde messinin playmaker versiyonu olacakti.

bukadar basit

o ihtimal kacti ona yaniyorum... bu orta sahayi keske gorebilseydik vallahi tapiyordunuz la 100 de 100 eminim kuranada basarim.

baskada birsey demem

Keşke , Serdar Taşçı , Gökhan İnler , İlkay Gündoğan , Mesut Özil gibi isimler , Türk Milli Takımı'nı seçseydi hoş bu kadar iyi olabilirler miydi orası da meçhul ama kadroya bakın :

Onur

Gökhan Semih Taşçı XXXX

Selçuk İnler İlkay

Mesut Burak Arda

Sol bek hariç gerçekten harika bir kadro , oda yerli sol bek yok ne yapalım.

Burda sayfalarca Alper konuşulması çok gereksiz bence.

Herkesin fikrine saygı duyuyorum eyvallah ama adam fenevin oyuncusu artık ve bu kadar analiz etmeye gerek yok.

İnşallah feneve hayırsız olur diyelim geçelim:-)

yanlış mesajıma alıntı olmuş kardeş ama katılıyorum aynen oyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt