Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verilir. Bruma için bu laflar geçiyorsa verilir.

Yanlis anlatmisim. Alper'deki potansiyel TR ligi yildizi olabilme potansiyeli. O potansiyele 10M verilmez demek istedim ben. Bruma'daki potansiyel dünya capinda yildiz potansiyeli o potansiyele 10M gözü kapali verebilirsin dogru sekilde egitimink verip yetistirebileceksen, hatta 20 de verirsin inaniyorsan farkli durumlar Alper ve Bruma.

Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk

baskada birsey demem

Kendisi yıldız olmayı veya en azından Büyüyen Galatasaray Projesi'nin bir parçası olmayı değil , rezil kepaze olmayı seçti , bize akıllı adam lazım böyle seçim durumunda rezil kepaze olmayı seçerek , akıl ve zeka seviyesinin çok düşük olduğunu belli eden adam değil.

Hepinize teker teker alinti ile cevap vermiyecegim...

Tek soyledigim. Alper Potuk bize gelse idi mevkisinin Selcuk Inan vol 2si olabilirdi

fenere giderek bu ihtimali bitirdi... fakat bu onun kotu oyuncu oldugu anlamina gelmez... her dikine giden futbolcu top kaptiriyor Allah askina dort dortluk olacak degilya daha genc zaten...

Kisacasi melo busqets

selcuk xavi

alper iniesta

sneijderde messinin playmaker versiyonu olacakti.

bukadar basit

o ihtimal kacti ona yaniyorum... bu orta sahayi keske gorebilseydik vallahi tapiyordunuz la 100 de 100 eminim kuranada basarim.

iyide seninde sif dikine gide bildigi icin cocuga hayrlinligin var. ama selcuk inan v.2 olmasi mümkün degil. beyin lazim onun icin :)

dikine gidiyor tamam. hadi top kaptirmasinada bir sey demiyorum ben dedigin gibi ola bilir... ama faydasi nedir Allah askina bu gidilser. son 2-3 yildir ne gibi faydasi olmus asist-gol üretiminde alperin bu oyun tarzi ?!

cok coooook az. göze hos geliyor okadar. son hamlesini yapamiyorsa bir ise yaramaz bu dikine gitmesi. beyin lazim son hamle icinde o yok bu cocukda. zaten beyin olsaydi fatih terimin yaninda olurdu bir genc oyuncu olarak.

------------------------Muslera----------------------------

Eboue---------------Semih----Chedjou---------------Kolarov

------------------------Melo-------------------------------

--------Alper----------------------Selcuk-------------------

----------------------Sneijder------------------------------

---------------Drogba--------------------------------------

---------------------------Burak----------------------------

Bu kadro 1-2 sene sonra Sampiyonlar Liginde en az yari final/final oynardi net.

iyide seninde sif dikine gide bildigi icin cocuga hayrlinligin var. ama selcuk inan v.2 olmasi mümkün degil. beyin lazim onun icin :)

dikine gidiyor tamam. hadi top kaptirmasinada bir sey demiyorum ben dedigin gibi ola bilir... ama faydasi nedir Allah askina bu gidilser. son 2-3 yildir ne gibi faydasi olmus asist-gol üretiminde alperin bu oyun tarzi ?!

cok coooook az. göze hos geliyor okadar. son hamlesini yapamiyorsa bir ise yaramaz bu dikine gitmesi. beyin lazim son hamle icinde o yok bu cocukda. zaten beyin olsaydi fatih terimin yaninda olurdu bir genc oyuncu olarak.

aynen koş koş koş sap gibi sonra bir numara yok bizim amrabatın çalım atıp atıp dağa taşa orta yapması gibi

Bu ülke ne potansiyelli oyuncular gördü, ama zeka seviyesi düşük olduklarından isimleri bile hatırlanmadı.

Alper Türkiye genelinde potansiyelli bir oyuncu ama oyun zekası sıfır.

Mesela Emre Çolak ligin açık ara en yetenekli oyuncusudur ama oyun zekası çok düşük.

Fenerdeki Salih, oyun zekası ve stili gayet iyi, ben ondan umutluyum ama fenerde olması düşündürüyor.

selcuk inan v2den kastim onun gibi olmaz heralde... mevkisinin selcuk inan v2si olur dedim...

ikisi birlikte arkalarinda melo onlerinde sneijderle ortaligin kordu diyorum sadece... birbirlerini tamamliyolar cunku alperin yapamadigini selcuk yapar zaten selcugun yapamadini alper yapar... gibi kardes. tam bizlikdi ama yazik etti dedigin gibi bizim yanimizda olurdu mal iste gerizekali.. salak aptal. mal okuz cocuk iste. ne diyim yani

kıçı kırık alper ve sol bekle mi yarı final/final oynayabiliyorsun ne kadar kolaymış.keşke alsaydık şu alperi görüyor musun cl finalinden olduk.

Yanlis anlatmisim. Alper'deki potansiyel TR ligi yildizi olabilme potansiyeli. O potansiyele 10M verilmez demek istedim ben. Bruma'daki potansiyel dünya capinda yildiz potansiyeli o potansiyele 10M gözü kapali verebilirsin dogru sekilde egitimink verip yetistirebileceksen, hatta 20 de verirsin inaniyorsan farkli durumlar Alper ve Bruma.

Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk

Valla verilir diyorum bende. Alper değil mesele, yabancı kotası. 100m Euro'da versen 5 yabancıya kalanlar elinde patlar. Kısacası 10m euro verirsin kısa vadede eğitim 11'e ya da 18'e yerleştirirsin. Başka oyuncu olsa amenna.

Burak dışarı,Nani içeri.Futbol şansıyla belki...

kıçı kırık alper ve sol bekle mi yarı final/final oynayabiliyorsun ne kadar kolaymış.keşke alsaydık şu alperi görüyor musun cl finalinden olduk.

kardes. selcuk inan fbye gitse idi... suanki durumunu bizde kimse kestiremezdi... oyuzden boyle diyorsun. emin ol bize gelse idi su kodugumun Alper Potugu... keske ileriyi gorebilme deneyebilme cihazimiz olsada gosterebilsem kardes ne diyim.

ceyrek final oynadiysak o kadroyla 1-2 sene sora yari finalede cikariz ..raaadol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt