Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alper dikine gitmiyor ki yatay gidiyor hep calimlarla. 90 dakikada yaptigi tek iyi is macin basinda Burak'a verdigi pasti. Oyunu 90 dakika oynamiyor kesinlikle, dönem dönem saklaniyor arada sirada topla bulusursa 2-3 hareket yapiyor, arada sirada pres yapiyor. Kisa paslari iyi uzun pas konusunda 0.

Ben begenmedim sahsen, Topal'in daha iyi oyuncu oldugunu düsünüyorum ve muhtemelen de yedek kalicak FB de. Potansiyeli var asla inkar etmem ama bir oyuncuya yildiz olabilme ihtimali icin 10M euro bonservis bedeli verilmez. Aldigi maas da potansiyelli oyuncu maasi degil yildiz maasi. O maliyetle Selcuk Inan kalitesinde is yapmasi lazim ama yanindan bile gecmez. Emre Colak biraz güclenip tempo kazansa cok daha iyi futbolcu olur Alper'den.

Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk

g40dv.gif

kardes. selcuk inan fbye gitse idi... suanki durumunu bizde kimse kestiremezdi... oyuzden boyle diyorsun. emin ol bize gelse idi su kodugumun Alper Potugu... keske ileriyi gorebilme deneyebilme cihazimiz olsada gosterebilsem kardes ne diyim.

ceyrek final oynadiysak o kadroyla 1-2 sene sora yari finalede cikariz ..raaadol.

alper kim ya niye bu kadar büyütüyorsun kendini geliştirirse o ayrı ama şu anki haliyle bir tek alper transferi mi cl finali oynatacak verdiğin kadroda güncelden 2 isim değişik böyle bir saçmalık olur mu ya?hem sidik zoruyla çeyrek final yaptık her sene öyle kura şansı gelecek mi sanki.

Keşke , Serdar Taşçı , Gökhan İnler , İlkay Gündoğan , Mesut Özil gibi isimler , Türk Milli Takımı'nı seçseydi hoş bu kadar iyi olabilirler miydi orası da meçhul ama kadroya bakın :

Onur

Gökhan Semih Taşçı XXXX

Selçuk İnler İlkay

Mesut Burak Arda

Sol bek hariç gerçekten harika bir kadro , oda yerli sol bek yok ne yapalım.

Su oyuncu grubunun basina adam gibi bir teknik direktör gecseydi neler yapmazdi ki.

Onur

Semih Taşçı Toprak

Gökhan Selçuk İnler İlkay Arda

Mesut

Burak

yapabilirdik. gayet iyi olurdu sol bekte bir yetersiz görmezdik

Schalke, Bayern, Madrid, bosuna defansta kullanmadilar Hamit´i. 1500 kere dedik. Oynayacaksa defansta oynasin diye.

Cekinmeden sag bekte kullanabiliriz Hamit´i. En basarili oldugu mevki orasi zaten. Kariyeri boyunca öyleydi.

Orta saha olarak Almanya´da is yapmadi Hamit. Ama anlatamiyoruz.

Bayern haric dogru. Bayern'de hep orta sahada yer almistir. Ya sag ya sol kanatta ya da orta sahanin ortasinda.

alper kim ya niye bu kadar büyütüyorsun kendini geliştirirse o ayrı ama şu anki haliyle bir tek alper transferi mi cl finali oynatacak verdiğin kadroda güncelden 2 isim değişik böyle bir saçmalık olur mu ya?hem sidik zoruyla çeyrek final yaptık her sene öyle kura şansı gelecek mi sanki.

fazla degisiklik yapmama gerek yok zaten... bir takim takim olunca basariyi elde eder... ne nani farfan felanmi ekleyeyim kadroya biraz dahami zaman kaybedek takim ruhunu kazanmak icin... yine yineliyorum. Alper keske bize gelmis olsaydi ve suan acaba ne yorumlar yaziliyordu konusuna merak ediyorum. neyse.

------------------------Muslera----------------------------

Eboue---------------Semih----Kompany---------------Kolarov

------------------------Melo-------------------------------

--------Alper----------------------Selcuk-------------------

----------------------Sneijder------------------------------

---------------Drogba--------------------------------------

---------------------------Burak----------------------------

Bu kadro 1-2 sene sonra Sampiyonlar Liginde en az yari final/final oynardi net.

tamam updateledim kadroyu.

budur.

selcuk inan v2den kastim onun gibi olmaz heralde... mevkisinin selcuk inan v2si olur dedim...

ikisi birlikte arkalarinda melo onlerinde sneijderle ortaligin kordu diyorum sadece... birbirlerini tamamliyolar cunku alperin yapamadigini selcuk yapar zaten selcugun yapamadini alper yapar... gibi kardes. tam bizlikdi ama yazik etti dedigin gibi bizim yanimizda olurdu mal iste gerizekali.. salak aptal. mal okuz cocuk iste. ne diyim yani

buna katilirim acikcasi. zaten alperin bize gelmesini bende istiyordum acikcasi tamamlayici/istasyon oyunculugundan dolayi. tak diye otururdu systemde bizde acikcasi. 3cü bölgede son hamlerini selcuk.sneijder veya hata drogbaya birakirdi yeterdi. ama orta sahada pass alis verisinde ve mesafe almakda faydali olurdu ciddi anlamda bencede.

ama iyi bir engin hata iyi bir emre bence alperin bu pass istasyonunu gectim son hamle konusunda bile daha faydali olacak isimler ama onlarda da istirarsiz sorunu var farkli nedenlerden dolayi maalesef. emre colak genc olmasindan dolayi ümidim bitmedi ama acikcasi. engin...bilmiyorum. o kafa degisir bu yasdan sonra ?! falci degilim :) bence zor

Selçuk'la şu an ligdeki hiçbir oyuncuyu kıyaslayıp durmayın, Selçuk'u diğerlerinden ayıran en önemli özelliği OYUN ZEKASI.

Bu özellikte öyle kolay kolay herkesde olmuyor. Alper filan hikaye...

Arkadaslar yardimci olurmusunuz lutfen. Birazdan Meksika - Fil Disi Maci icin yola cikicam. Drogba formam yok, Sneijder yazili formami giyinsem cokmu komik olur? Yanina 2012 sampiyonluk atkisini alicam imza alma sansim olursa ona attiririm ama millet Sneijder formasiyla gorunce gulmesin?

Selçuk'la şu an ligdeki hiçbir oyuncuyu kıyaslayıp durmayın, Selçuk'u diğerlerinden ayıran en önemli özelliği OYUN ZEKASI.

kimse Selcukla Alperi kiyaslamadi kardes zaten

sadece mevkisinin Selcuk potansiyeli olan bir futbolcu dedik. yani onun yaptigi etkiyi yapar manasinda.

Ulu Baskan‚ Pek Muhterem‚ Aziz Efendi..

bos.gif

gs nin dördüncü yıldızı bizden önce takmasının(takabiliyorlarsa hakederek o seviyeye gelmişlerse) benim için bir mahsuru yok.

Taksınlar sökeriz ilk maçımızda altı atalım yedi atalım.

Başkanın hataları var ve devam ediyor bırakması gerek. O ayrı konu bu sene şampiyon olmalıyız her sene olmamız gerektiği gibi bu senede olmalıyız o ayrı konu.

bos.gif

bos.gif

ahahha :D

Arkadaslar yardimci olurmusunuz lutfen. Birazdan Meksika - Fil Disi Maci icin yola cikicam. Drogba formam yok, Sneijder yazili formami giyinsem cokmu komik olur? Yanina 2012 sampiyonluk atkisini alicam imza alma sansim olursa ona attiririm ama millet Sneijder formasiyla gorunce gulmesin?

Meksika-Fildişi maçına da Sneijder forması ile gitmekte alakaya maydonoz gibi duruyor be kardeşim.Drogba atkısı filan olsaydı bari:)

Ulu Baskan‚ Pek Muhterem‚ Aziz Efendi..

bos.gif

gs nin dördüncü yıldızı bizden önce takmasının(takabiliyorlarsa hakederek o seviyeye gelmişlerse) benim için bir mahsuru yok.

Taksınlar sökeriz ilk maçımızda altı atalım yedi atalım.

Başkanın hataları var ve devam ediyor bırakması gerek. O ayrı konu bu sene şampiyon olmalıyız her sene olmamız gerektiği gibi bu senede olmalıyız o ayrı konu.

bos.gif

bos.gif

ahahha :D

yarıldım yav :D:D

Oyun zekasi yüksek selcugun ama yavas düsünüyor selcuk,bur sirf selcugun sorunu zaten genel türk topcularinda bu sorun var

,ben selcugu tugaya benzetiyorum o da oyun zekasi olan bir topcumuzdu ama en büyük sorunu kendi ekseninde 360 derece dönmeden pas vermezdi,tabi bu hastaliktan ingilterede oynadiktan sonra kurtuldu,aynisi selcuk icinde gecerli keske alt yapi egitimini avrupada alsaydi.

türkiyede selcuk ile kiyaslanacak oyuncu ciddiden yok. be yerli ne yabanci. bu sneijder de dahildir.

selcuk pirlo ile kiyaslaya biliriz bence. birbirine cok benziyorlar oyun anlaminda.

Edit: selcuk da ama formsuz gördüm acikcasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt