Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allahutala keşke şöyle kadroyu izlemeyi nasip etse ne güzel ya

797184_Galatasaray_SK.jpg

Volkan'ı görünce gerisi önemsiz.

hizli düsünmekten bahsediyorum ben kardesim ,birde ekseninde bos yere dönmeyi tugay icin yazdim,tabi anliyabildinse

tamam iste müdürüm,hızlı düşünme tabirine en iyi uyan isim Sneijder.Bana göre Pirlo ve Xavi'de yavaş düşünüyor.Yani demek istediğim oyun görüşü,oyun zekası,pas yüzdesi yüksek olan oyuncuların yavaş düşünüyor.Bunu hızlı yapabilen saydığım özelliklerde futbolcu çok nadirdir.

hizli düsünmekten bahsediyorum ben kardesim ,birde ekseninde bos yere dönmeyi tugay icin yazdim,tabi anliyabildinse

Gökhan abi, Selçuk'un düşündüklerini hızlı bir şekilde yapamaması ve kendi ekseni etrafında dönmesinin nedenlerinden biri de takımdaki oyuncuları topsuz alanı iyi kullanamamalarından kaynaklanıyor. Bu takımda hızlı düşünüp hızlı oynayan 3 oyuncu var aslında Selçuk-Sneijder-Drogba ama bunlar kendi aralarında paslaştığın da bunu fark edebiliyorsun.

Mesela Selçuk hızlı düşünüp hızlı oynasa BUrak ona ayak uyduramaz.

Selçuk daha sistemli bir takımda oynasa , mesela A.Madrid de oynamıs olsa çok daha gelişir.

Walcott hani sakattı adam gol attı milli maçta:)

tamam iste müdürüm,hızlı düşünme tabirine en iyi uyan isim Sneijder.Bana göre Pirlo ve Xavi'de yavaş düşünüyor.Yani demek istediğim oyun görüşü,oyun zekası,pas yüzdesi yüksek olan oyuncuların yavaş düşünüyor.Bunu hızlı yapabilen saydığım özelliklerde futbolcu çok nadirdir.

ya kardesim pirlo xavi kadar gitmene gerek yok,en güzel örnek melodur misal ya oyunu 40 metre yanlara acar ,ya nadirde olsa dikine gider yada en yakin adama pas verir ve bunlari hizli bir sekilde yapar.

Futbolda bir sonraki hamleni önceden ayarlaman lazim ,öyle bir bakim düsüneyim dersen herzaman iki üc saniye gec hamle yaparsin,tabi bu eksiklik ligimizde göze batmaz ama avrupa maclarinda kendini beli eder,herzaman senin pas yollarini kapatirlar.

Sneijder'in oyun zekasına yaklaşacak adam yok Türkiye'de, buna Selçuk da dahil. Kimse alınmasın, bende bir Selçuk-severim.

allahutala keşke şöyle kadroyu izlemeyi nasip etse ne güzel ya

797184_Galatasaray_SK.jpg

-------muslera-------

h.ali-alves-chedju-eboe(gg) farketmez

----------melo------------

----alper----selcuk-

------sneijder-

drogba---sow(burak) farketmez

alvesi aslind almiyabilirim cok agresif ve dengesize benziyor tipi felan cok itici.. semih diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt