Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
farklılıklara müsamma olmadıgını biliyordum sonuöta herkesin futbol görüşü farklı. neyse ya kendi kapalı dünyanızda iyi eglenceler

Selçuk yok topal emre var g.t top tutan adamı yazmışsın s.. Gol atan adamı yazmamşsın harbi millet benden alıntı yapsın diye mi böyle kadro yapıyosunuz yazık yemin ederim..

Fenerde izlemektan hoşlandığım tek oyuncu Sow'dur. Gerisini bizim halı saha da bile izliyorum.

Gökhan abi, Selçuk'un düşündüklerini hızlı bir şekilde yapamaması ve kendi ekseni etrafında dönmesinin nedenlerinden biri de takımdaki oyuncuları topsuz alanı iyi kullanamamalarından kaynaklanıyor. Bu takımda hızlı düşünüp hızlı oynayan 3 oyuncu var aslında Selçuk-Sneijder-Drogba ama bunlar kendi aralarında paslaştığın da bunu fark edebiliyorsun.

Mesela Selçuk hızlı düşünüp hızlı oynasa BUrak ona ayak uyduramaz.

Selçuk daha sistemli bir takımda oynasa , mesela A.Madrid de oynamıs olsa çok daha gelişir.

tabi sana haksizsin diyemem ama ben bunun türk topcularinin genel sorunu oldugunu düsünüyorum,ben selcugu kötülemek amacinda degilim ,benim üzüntün keske alt yapilarimiz adam gibi olsa selcuk gibi cevherler böyle harcanmasa,daha iyi yerlerde olabilselerdi keske.

Bu tv2 nin spikeri ne öyle ya. Futboldan soğutur insanı. Allah'tan lig maçı anlatmıyor inadına bizim maçlara verirlerdi

Selçuk yok topal emre var g.t top tutan adamı yazmışsın s.. Gol atan adamı yazmamşsın harbi millet benden alıntı yapsın diye mi böyle kadro yapıyosunuz yazık yemin ederim..

engin daha cok basketen anlayan birisi. kendi futbol görüsünde bunu ciddiden daha iyi buluyordur. saygi duymak gerekir. onunda fikri fikirdir yani kendisine göre.

cocugu öldürdük resmen bir kadro kurdu diye burda :DD

bu ne yahu ? antudan mi kacin engin sen ?! 8 tane fenerliyi koymusun resmen ilk 11e :) sen yanlis takimi destekliyorsun galiba. sana kadiköyden kombine ayarlayalim hemen hemen istedigin kadroyu izlemis olursun

ayarlayabilirsen memnun olurum

terbiyeni bozcak ne var akıllıca yazdım sanane kardeşim öyle bir kadro izliyor olmak istiyor olamazmıyım ?? ters birşey dedim sanki

farklılıklara müsamma olmadıgını biliyordum sonuöta herkesin futbol görüşü farklı. neyse ya kendi kapalı dünyanızda iyi eglenceler

gerçekten selçuksuz, topallı ve kalede muslera yerine volkanın olduğu bu kadro içine siniyormu? Görüşüne saygılıyım ama bu kadro gerçekten enteresan..

İtalya-Arjantin maçı öncesi:) Buffon elinde kürekle kaleye geçiyor:D:D

[attachment=2896:Adsızddd.png]

Ekli dosyalar

• Adsızddd.webp
    Adsızddd.webp
    48 KB · Görüntüleme: 265
ayarlayabilirsen memnun olurum

terbiyeni bozcak ne var akıllıca yazdım sanane kardeşim öyle bir kadro izliyor olmak istiyor olamazmıyım ?? ters birşey dedim sanki

Ters birşey demedin ama çok ağır saçmaladın. Sen istiyor olabilirsin o zaman bu tepkilere açık olacaksın.

HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Volkan kansız i.. Teki alper desen anasına küfür edilmiş parayı karakterine değişmiş emreyi yazmaya gerek bile yok yani hepsinin babası keşke korunsaymış yazacağına bizim takıma uygun görüyorsun arkadaşım.. Yapmayın böyle biraz ayık olun ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt