Sneijder'in oyun zekasına yaklaşacak adam yok Türkiye'de, buna Selçuk da dahil. Kimse alınmasın, bende bir Selçuk-severim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder'in oyun zekasına yaklaşacak adam yok Türkiye'de, buna Selçuk da dahil. Kimse alınmasın, bende bir Selçuk-severim.
Gökhan abi, Selçuk'un düşündüklerini hızlı bir şekilde yapamaması ve kendi ekseni etrafında dönmesinin nedenlerinden biri de takımdaki oyuncuları topsuz alanı iyi kullanamamalarından kaynaklanıyor. Bu takımda hızlı düşünüp hızlı oynayan 3 oyuncu var aslında Selçuk-Sneijder-Drogba ama bunlar kendi aralarında paslaştığın da bunu fark edebiliyorsun.
Mesela Selçuk hızlı düşünüp hızlı oynasa BUrak ona ayak uyduramaz.
Selçuk daha sistemli bir takımda oynasa , mesela A.Madrid de oynamıs olsa çok daha gelişir.
Selçuk yok topal emre var g.t top tutan adamı yazmışsın s.. Gol atan adamı yazmamşsın harbi millet benden alıntı yapsın diye mi böyle kadro yapıyosunuz yazık yemin ederim..
bu ne yahu ? antudan mi kacin engin sen ?! 8 tane fenerliyi koymusun resmen ilk 11esen yanlis takimi destekliyorsun galiba. sana kadiköyden kombine ayarlayalim hemen hemen istedigin kadroyu izlemis olursun
Selçuk yok topal emre var g.t top tutan adamı yazmışsın s.. Gol atan adamı yazmamşsın harbi millet benden alıntı yapsın diye mi böyle kadro yapıyosunuz yazık yemin ederim..
farklılıklara müsamma olmadıgını biliyordum sonuöta herkesin futbol görüşü farklı. neyse ya kendi kapalı dünyanızda iyi eglenceler
ayarlayabilirsen memnun olurum
terbiyeni bozcak ne var akıllıca yazdım sanane kardeşim öyle bir kadro izliyor olmak istiyor olamazmıyım ?? ters birşey dedim sanki
ayarlayabilirsen memnun olurum
terbiyeni bozcak ne var akıllıca yazdım sanane kardeşim öyle bir kadro izliyor olmak istiyor olamazmıyım ?? ters birşey dedim sanki
Engin hepsini anlarimda
Topali Meloya nasil tercih ettin vallaha onu anliyamadim...