Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oha yani...

Galatasaray, Spor **************************** Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün A2 Takımı ile yaptığı antrenman maçıyla devam etti.

Sarı kırmızılılar antrenman maçına Alperen Uysal, Sabri Sarıoğlu, Emmanuel Eboue, Ceyhun Gülselam, Hakan Balta, Kazım Kazım, Yekta Kurutuluş, Felipe Melo, Albert Riera, Erman Kılıç, Wesley Sneijder'le başlarken ilerleyen dakikalarda Gökhan Zan ve Engin Baytar da oyuna dahil oldu.

Galatasaray A Takımı, A2 Takımı ile oynadığı antrenman maçında 1-1 berabere kalırken golleri A Takım adına Hakan Balta ve A2 Takımı adına Erdi kaydetti.

ya buda gitmis :(

Sinan Kalpakçıoğlu

Galatasaray'da Drogba - Sneijder - Chedjou transferlerinde aktif rol oynayan Sinan Kalpakçıoğlu ile yolların ayrıldığı öğrenildi.

kaynak. webaslan..yani sporx. umarim yalandir. bütün isler prolara birakmak istiyor galiba aysal baskan. umarim ters tepmez bu kurumsalasma konusu...

ya buda gitmis :(

Sinan Kalpakçıoğlu

Galatasaray'da Drogba - Sneijder - Chedjou transferlerinde aktif rol oynayan Sinan Kalpakçıoğlu ile yolların ayrıldığı öğrenildi.

kaynak. webaslan..yani sporx. umarim yalandir. bütün isler prolara birakmak istiyor galiba aysal baskan. umarim ters tepmez bu kurumsalasma konusu...

başkan kendi istifa etsede üzülmem emir sarıgül durdukça orda..

başkan kendi istifa etsede üzülmem emir sarıgül durdukça orda..

oda cok toy daha ya. bende severim emir sarigülü ama tercübe eksikligi vardir onda. ya hepsi gitse sadece baskan ile hocamiz kalsa yine hay hayim. ama bu tulun orda durdugu müdetce benim icim rahat degil. Tulunun elinde olsa hemen geretsi getirip hocamizi 7 köyden men ederdi.

messi olmaz sevmiyorum ben onu :D

madem 1 transfer hakkımız var bruma'yı kap gel o zaman :D

sende bendensin.

ben neye bakıyorum biliyormusunuz..

yeni yüz oalcak, parlayacak bizde, sonra iyi bir takıma satıcaz çoşturacak bizi..

ribery gibi misal...

bu takımda şu anda o eksik, bireysel yetenekler var ama drogba gidince gözü kapalı kime güveneceksiniz veya heycan verecek takımda. snejder eski haline dönerse ama seneye kalmaz bence..

fatih kardeş saolasın... :)

ama maçı ben izlemicem. sabahın 4 unde drogbayı izlersem rüyalarım çok hoş geçmezz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt