Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
real madrid isterse-chelsea isterse alır bu kadar zor değil, para mevzusu olduktan sonra. yoklamışardır sadece.

psv filan gitmez...

bruma drogbaya 1-2 asist yapsa akşama tüm dünya basınında...

tabiki ala bilirler ama ilk basamak olarak oraya mi gitmeyi tercih eder. yani forma garantisi cok zor bir yeremi gider yoksa bizim gibi o bölgede banko oynaycagi bir sampionlar ligi takimina mi gider. drogba-sneijder faktörüde önemli ve marka degerimiz. son 2 yilda baya sükse yaptik dünyada nede olsa.

vallah az da para kazanmayacak bizde. akiliysa bize gelir. kendisine güveniyorsa zaten 3-4 yil sonra real bilmem nereye gider bizden büyük paralara.

tabiki ala bilirler ama ilk basamak olarak oraya mi gitmeyi tercih eder. yani forma garantisi cok zor bir yeremi gider yoksa bizim gibi o bölgede banko oynaycagi bir sampionlar ligi takimina mi gider. drogba-sneijder faktörüde önemli ve marka degerimiz. son 2 yilda baya sükse yaptik dünyada nede olsa.

vallah az da para kazanmayacak bizde. akiliysa bize gelir. kendisine güveniyorsa zaten 3-4 yil sonra real bilmem nereye gider bizden büyük paralara.

valalh ben brumayı kaçırmam asla..

sonuçta hiçbir takımın süper kadrosu yok mutlaka bi mevkileri sıradan..

bruma yı al, seneye satmasanda olur. dünya kupasına bruma gider.. en az 25 okutursun bunu...

drogba-snejder bugun varlar yarın olmayabilirler...

valalh ben brumayı kaçırmam asla..

sonuçta hiçbir takımın süper kadrosu yok mutlaka bi mevkileri sıradan..

bruma yı al, seneye satmasanda olur. dünya kupasına bruma gider.. en az 25 okutursun bunu...

drogba-snejder bugun varlar yarın olmayabilirler...

ben bruma icin bir idaada bulunmusdum acikcasi. bu bruma cok ünlü bir portugis oyuncunun seviyesine gele bilir.

abartmiyormusun diyenler oldu acikcasi. belki ama ben bu cocukda o isigi gördüm. sportingde ronaldoyu ilk izledigimde bu cocuk dünyanin en iyi kanat-hucum oyuncusu olacak demisdim...

biraz yanildim. messi hesapta yokdu :)

drogba ne zaman girer sence?

2ci yarida girer büyük ihtimalde. skor böyle kalirsa 100de100 girer.

o degilde. bal yapmayan ari demisken. bu mexika milli takimini izlesin millet. full alper potuk dolu bunlarda :) hepsi hemen hemen dikine gidiyor ama sonuc cogu kez sifir.

Zaten bu mexika milli takim her zaman süper oynar ama bitiriciligi berbatir salzburg misali. ara sira az cok iyi forvet bulurlar o is yapar sonra.

ama göze hos geliyor mexika oyunu

o degilde. bal yapmayan ari demisken. bu mexika milli takimini izlesin millet. full alper potuk dolu bunlarda :) hepsi hemen hemen dikine gidiyor ama sonuc cogu kez sifir.

Zaten bu mexika milli takim her zaman süper oynar ama bitiriciligi berbatir salzburg misali. ara sira az cok iyi forvet bulurlar o is yapar sonra.

valla drogba olmadan pek sarmadi

bu arada goooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllll

artik drogba girer 100%

Barcelonanın iş yapmayan versiyonu.

Kulüpler bazında arsenal milli takımlar bazında meksika.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt