Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yayin burkayin sitesinde galiba ..

Edit: evet burkaysporun sitesinde yayin kanal 1de. link veremiyorum maalesef burdan :(

0382_s7tr.gif

[media]https://www.youtube.com/watch?v=dqU83GbksOo[/media]

la bu melih gökcek nasil bir belediye baskani adamin fenere yaptigi espiriye bakin,ha güzel olmus benim hosuma gitti ama belediye baskanina yakismaz öyle taraftar agzi/ ayagi,en azindan fener aglama dan sonra gelen bölümde yüzü kizarir insanin

[media]https://www.youtube.com/watch?v=dqU83GbksOo[/media]

la bu melih gökcek nasil bir belediye baskani adamin fenere yaptigi espiriye bakin,ha güzel olmus benim hosuma gitti ama belediye baskanina yakismaz öyle taraftar agzi/ ayagi,en azindan fener aglama dan sonra gelen bölümde yüzü kizarir insanin

Fake bu , bir çok versiyonu var bunun :)

melih gökçek şarkı - YouTube

drogbayi ilk defa izledim stad'ta valla harbiden baba gibi oyuncuymus...ortalari, paslari, oyunculara taktikleri, cok mutlu oldum.

IMG_0847_zps9b1164c0.jpg

azıcık defans bilgisi olan bek yada stoper neymarı 90 dakika anca 1 kere 2 kere geçirir, 3 olmaz.

yani hocam neymar günümüz futbolunda hiçbişey ki, çok yerde kalıyo buda büyük eksisi

Aynı şeyin bizim gündemimizde olan Carlinhos için de geçerli olduğunu düşünüyorum. O adam bek falan değil. ofansı defansından daha ağır basan bir oyuncu. Sol açık gibi görüyorum ben onu.

Ulan ********************* da hergun yeni yabancilar getiriyor. Iki gun once carlinhos bizdeydi, dun benficanin sol bekini almistik, bugun de o apaciylen brumayi aliyoruz. Hicbir sayginligi kalmadi amknin. Oysa ilk zamanlarda tek guvendigim gasteydi.

rakamlara hiç bakmadım sadece bizden oyuncu ismi görmedim ama rakamlara da pek inanmam

Hagi alex kıyası gibi bence ölçüt değildir.

bizden oyuncu kıyasa girmemiş zaten girse selçuk açık ara tepede olurdu zaten :)

rakamlar yalan söylemez, sadece istediğimiz gibi şekillendiririz kıvırmak için bazen :) bu istatistikler konusunda ise bursa gibi bi takıma şampiyonluk kazandırmış takımın en kilit oyuncusu, manevi bi değeri de var onlar için

********************* iyice tozuttu. Tamam resimleri cekmissiniz aferin de, konusulanlari nerden biliyorsunuz?

Ben Fatih Terim´in 2 yabanci kanat oyuncusu isteyecegine ihtimal bile vermiyorum.

Öyle olsaydi Farfan´i alirlardi zaten.

Güzel olmus :)

[attachment=2907:Arena.jpg]

Ekli dosyalar

• Arena.webp
    Arena.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 268
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt