Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde iyi tarafından bakın. Kombineler, localar, CL primi, forma satışı falan kulüp para basıyor.

Ama transfer yok harcanan para yok. En azından para kasada kalıyor. 2 seneyi daha transfersiz geçersek düzlüğe çıkarız :D

ben bu borcun kapanacağına nedense hiç inanmıyorum, şimdi florya tesislerinin taşınma durumu var. oradan da iyi bi gelir gelebilir. ben artık sağlam bi planlama görmek istiyorum, üzerinde çalışılmış. şu şu olursa borç bu kadar kapanacak, tahmini en iyi ihtimal şu, en kötü ihtimal bu yıl kapanacak gibi.

Hollanda'nin belalisi Portekiz umarim cakar da görsün van Gaal domuzu. Ne kadar gereksiz adam varsa toplamis ama Sneijder önce fit olmasi gerekiyormusmus. Lan Sneijderin ölüsü o takimin en iyi 3 oyuncu'dan olusur

hollandalı bi teknik adamın yorumunu yazmıştı gazeteler, ismini hiç duymadığım adam milli takımda ama sneijder yok diye. grubu götürdüler rahatlar ama sıkıyosa dünya kupasına götürmesin sneijderi.

komşunun tavuğu kaz görünür muhabbeti tamamen.

bizim maçlarda alperden birkaç gömlek iyi oyuncuları yerden yere vururuz, bizde değil diye maçta 2-3 olumlu şey yapan, kalan sürede çok kötü olanı göklere çıkarırız.

Tempo yapmasi disinda hicbir artisi yok saha icinde. Ne yaptigini bilmiyor, ne yapacagini da bilmiyor. Dikine gidiyor öyle.

Fatih Terim adam edebilir diyorduk ama Alper öyle müthis bir futbolcu filan degil.

Teknik kapasitesi cok sinirli, oyun görüsü zayif, pas, sut zaten yok. Neyse zamanla görülür zaten. Topuz 2 olur

Tempo yapmasi disinda hicbir artisi yok saha icinde. Ne yaptigini bilmiyor, ne yapacagini da bilmiyor. Dikine gidiyor öyle.

Fatih Terim adam edebilir diyorduk ama Alper öyle müthis bir futbolcu filan degil.

Teknik kapasitesi cok sinirli, oyun görüsü zayif, pas, sut zaten yok. Neyse zamanla görülür zaten. Topuz 2 olur

ben en basiti bi enginle hayatta kıyaslamam alperi, engin yeter ki kendini versin ama bu sezon daha farklı bi engin olacağını düşünüyorum. kendini geliştirirse büyük futbolcu olacak biri bileolsa alper öyle adamın ne işi var şampiyonlar liginde oynayacak takımda, bizde her şeyi ile olmuş adam oynamalı.

bizim öncelikli ihtiyacımız hızlı ve golcü kanatlar, türkiyede futbol avrupadakinin nerdeyse4te 1 hızında oynanıyo. topu al etrafında dön, bak, ver, al, ... portonun oynadığı hızın yarısında oynasak, veya şikecileri eleyen salzburgun bileyarısı hızında oynasak 3 yıl falan değil 8-10 yıl şampiyon oluruz. bizim en büyük sorunumuz yavaşlık.

BRsXM28CAAAU_Cd.jpg:large

Correio da Manhã gazetesine göre Galatasaray Bruma icin 8.5 Milyon vermeye hazirmis.....sadece Brumanin Mahkeme olayi bekleniyormus(Kontrat olayindan Mahkemeye verilmis)

Yarin en azindan lig basliyor. Özlemisim. En dandik takimlarin maclarini bile izleyecegim. O kadar SIKILDIM bu dönem valla.

bruma olayı olacak inşallah avukatı bizden bahsediyor devamlı bence bruma portekizde kalmassa bize gelecek inşallah kampl çok ii futbolcu ama yabancı sınırı var işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt