Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Arda konusu ortada iste ya. Ahmet Bulut "Arda takimda kalacak" diyemiyor.

Atletico simdilik direniyor. Arda eger 33 yasindan evvel Galatasaray´a gelmek istiyorsa, baska takimla anlasmaz.

Tek sansi bu Arda´nin. Ben Galatasaray efsanesi olmak istedigini düsünüyorum. Daha olmadi cünkü.

Sözlesme yeniledigi veya baska takimla anlastigi takdirde Galatasaray kariyeri biter Arda´nin.

arkadaşlar emenike fenerin 11. yabancısı oldu nasıl lisans çıkarıldı 11. yabancıya bizim meloya lisans çıkarttırmak için karnımız çatlamamış mıydı?

Arda konusunda medya öyle bir gündem yarattı ki , sanki biz Arda'yı alamazsak ligi ilk 5 içinde bile bitiremeyeceğiz , şl gruplarda yerlerde sürüneceğiz vs.. ama fenerde herşey 10 numara 5 yıldız , Arda için keyfi uüraşıyorlar...

Bizim şuan ki kadro yapısı ile Arda'ya aman aman ihtiyacımız yok , gelirse bir tık üste çıkarız ama fenerin mutlaka üretken bir oyuncu alması lazım , tipik fener medyası işte ve ne yazık ki medyanın gazıyla bazı arkadaşlar hemen yandık bittik kesin transfer lazım , takım berbat havasına büründü...

arkadaşlar emenike fenerin 11. yabancısı oldu nasıl lisans çıkarıldı 11. yabancıya bizim meloya lisans çıkarttırmak için karnımız çatlamamış mıydı?

bu da medyanın gazı , burada Melo konusunda ben ve bir kaç arkadaş defalarca dedik , Melo'da bir sıkıntı olmaz , istediğin 10 yabancıya lisans çıkartıp iptal ettirebilirsin diye , fenerde de şuanda 11 yabancı var ama Holmen'e lisans çıkarmadılar , Emenike ile birlikte kayıtlı 10 yabancıları var.

TFF yönetmeliklere göre istediğin kadar yabancı alabilirsin ama sadece 10 tanesine lisans çıkartabilirsin , durum bundan ibaret , yani Culio ile fesh etmeseydik bile ona lisans çıkartmadığımız için Melo yine oynayabilecekti.

BRsqCuxCAAAU8oE.jpg:large

kuyt bildiğin dayak yemiş

antudan

GG‚ farkını ortaya koyduğu çoğu maçı kazanıyoruz zaten .. Sadece GG değil tabi‚ diğer oyuncularımız içinde geçerli.. Gününde bir Meireles‚Emre‚Volkan‚Sow ve Emenike .. Arsenal filan duramaz karşımızda yeterki FENERBAHÇE olalım .

İlim ilim bilmektir.İlim kendin bilmektir.....

E biz niye Elmander ve Riera´ya bagliyiz o zaman? "Sana lisans cikartmiyorum, sürün o zaman" diyelim Elmander´e?

Hadi Riera 3 Milyon aliyor, ama Elmander bizi batirmaz herhalde. Onun da oyunlarini cekmeyiz en azindan.

antudan

GG‚ farkını ortaya koyduğu çoğu maçı kazanıyoruz zaten .. Sadece GG değil tabi‚ diğer oyuncularımız içinde geçerli.. Gününde bir Meireles‚Emre‚Volkan‚Sow ve Emenike .. Arsenal filan duramaz karşımızda yeterki FENERBAHÇE olalım .

GG büyük ihtimalle Arsenal maçlarında yok , hadi diyelim oynadı o ve diğerleri farkını ortaya koydu , Arsenal'li futbolcular aman çok iyisiniz , mükemmelsiniz , farkınızı ortaya koyduğunuz için sizi tebrik ederiz diyip oynamayacaklar sanki ,

ulan kağıt üzerinde bir kadroları karşılaştır bakalım önce ,

akılın mantığın alıyor mu Arsenal filan karşımızda duramaz derken , gerçi akıl/mantık ne arar antuda , o da ayrı bir soru :D

antudan

Bizde aynisini söylerdik. Arsenal fazla abartilmamali. Galatasaray ve Fenerbahce´den iyi degiller. Kaliteli de degiller.

Biraz Wenger gelenegi ile oynuyorlar, ara ara saglam tempo yapabiliyorlar, ama kadrolari öyle ürkütücü degil.

E biz niye Elmander ve Riera´ya bagliyiz o zaman? "Sana lisans cikartmiyorum, sürün o zaman" diyelim Elmander´e?

Hadi Riera 3 Milyon aliyor, ama Elmander bizi batirmaz herhalde. Onun da oyunlarini cekmeyiz en azindan.

olabilir tabi ama gönderme imkanı varsa ne diye haybeye para ödeyeceksin lisans çıkartmadığın adama , sonuçta 1,8 milyon euro ciddi para.

fenerlilerin aklında Galatasaray Arsenal'i yendiyse biz de bunlara 5 atarız gibi bir düşünce var mıdır acaba? :D :D

fenerlilerin aklında Galatasaray Arsenal'i yendiyse biz de bunlara 5 atarız gibi bir düşünce var mıdır acaba? :D :D

fenerli ve akıl kelimeleri yan yana geldiği zaman önce durup bir düşüneceksin , her türlü düşünce olabilir şuan akıllarında , bizim idrak kapasitemiz yetmez onları ve düşüncelerini sorgulamaya/algılamaya :D

olabilir tabi ama gönderme imkanı varsa ne diye haybeye para ödeyeceksin lisans çıkartmadığın adama , sonuçta 1,8 milyon euro ciddi para.

Illaki para da, Elmander´e de boyun eymis olmayiz. Adam bariz kontenjan durumunu kullaniyor.

Hem parami verin, hemde bonservisimi verin diyor. Saniyor ki son günlerde bunu kabul edecegiz.

Madem Emenike´ye lisans cikiyor, o zaman bizde Elmander´e ceza keselim. Kendi düsünsün sonra.

Illaki para da, Elmander´e de boyun egmis olmayiz. Adam bariz kontenjan durumunu kullaniyor.

Hem parami verin, hemde bonservisimi verin diyor. Saniyor ki son günlerde bunu kabul edecegiz.

Madem Emenike´ye lisans cikiyor, o zaman bizde Elmander´e ceza keselim. Kendi düsünsün sonra.

iyide cezayı neye göre keseceksin , kestin diyelim maksimum ne kadar ceza vereceksin , geçerli bir sebebin yokken (idmana mı gelmiyor , ne bileyim takım içerisinde huzursuzluk/kavga mı çıkartıyor , uygunsuz davranışlar mı sergiliyor vs..) kes cezayı adam fifaya vs.. başvursun bak ne oluyor sonra.

adam şuan için haklı tüm taleplerinde , zamanında sözleşme yaptıysan istemezse gitmez , çatır çatırda isteyecek parasını.

ki ben olayın çok sıkıntılı sürece gideceğini sanmıyorum , çok kısa bir süre içinde Elmander gider , belki Riera ve/veya Dany'de gider.

iyide cezayı neye göre keseceksin , kestin diyelim maksimum ne kadar ceza vereceksin , geçerli bir sebebin yokken (idmana mı gelmiyor , ne bileyim takım içerisinde huzursuzluk/kavga mı çıkartıyor , uygunsuz davranışlar mı sergiliyor vs..) kes cezayı adam fifaya vs.. başvursun bak ne oluyor sonra.

adam şuan için haklı tüm taleplerinde , zamanında sözleşme yaptıysan istemezse gitmez , çatır çatırda isteyecek parasını.

Cezasi oynamayip sürünmek olacak. Para cezasi filan degil, yanlis anladin beni sanirim.

Emenike´ye lisans cikti dedi de bi kac arkadas, nasil cikiyor? Cikiyorsa bizde Elmander´e lisans cikartmayiz diyorum.

Bize santaj yapma yolu kapanir, 1 sene de sürünür. Onun dedigini yapacagima, bende ona zarar veririm.

Biz bu adimi atalim, bakin bakalim 2 gün sonra nasil kulüp buluyor kendine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt