Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BRsXM28CAAAU_Cd.jpg:large

Sonra da deriz biz niye bulamıyoruz böyle oyuncuları.

Şu adam kaç senedir alınmayı bekledi.

Madem Melo'nun yerine genç birini istiyordunuz Welo malıyla uğraşacağınıza basıp parayı alsaydınız.

Cezasi oynamayip sürünmek olacak. Para cezasi filan degil, yanlis anladin beni sanirim.

Emenike´ye lisans cikti dedi de bi kac arkadas, nasil cikiyor? Cikiyorsa bizde Elmander´e lisans cikartmayiz diyorum.

Bize santaj yapma yolu kapanir, 1 sene de sürünür. Onun dedigini yapacagima, bende ona zarar veririm.

Biz bu adimi atalim, bakin bakalim 2 gün sonra nasil kulüp buluyor kendine.

valla ben Elmo olsam sorun etmezdim , nasıl olsa garanti parayı alacak lisans çıkmasa bile , sözleşmesi bitincede ing. champship , almaya / almaya 2 hatta isveçte de olsa illa 3-5 kuruş maaşa takım illa bulacak , bu yaşa gelip temizinden bir sene daha cebi doldurayım bana ne lisanstan derdim :D

valla ben Elmo olsam sorun etmezdim , nasıl olsa garanti parayı alacak lisans çıkmasa bile , sözleşmesi bitincede ing. champship , almaya / almaya 2 hatta isveçte de olsa illa 3-5 kuruş maaşa takım illa bulacak , bu yaşa gelip temizinden bir sene daha cebi doldurayım bana ne lisanstan derdim :D

Hem parasini verip hemde transfer olmasini saglamaktan iyidir. Takilsin A2´de.

Yani transfer yapmak icin hep Elmander Riera diyoruz ya biz, onun icin söyledim.

Biz Baros´a 1 yil bedavadan 3 Milyon Euro vermis takimiz :) Elmander bizi batirmaz.

Bosuna "Takimda mutluyum, savasacagim" demiyor Elmander. Geri adim atmayacak gibi.

Ama yinede milli takım olayı var....İsveç Milli takım teknik direktörü uyarmış onu eğer düzenli oynamazsa takıma almayacağım diye....Bence o yüzden bir takıma gider :)

Chedjou´nun bile oynayip oynamayacagindan emin degilken, Dany´ye bencede takimda yer yok.

Kiralanmasinda fayda var. Aslinda Dany´ye 3-4 Milyon verecek Fransiz kulüpleride vardir herhalde ya.

Chedjou´nun bile oynayip oynamayacagindan emin degilken, Dany´ye bencede takimda yer yok.

Kiralanmasinda fayda var. Aslinda Dany´ye 3-4 Milyon verecek Fransiz kulüpleride vardir herhalde ya.

Sene başında Lyon'un 5 Milyon Euro önerdiği yazılıp çizilmişti sosyal medyada.Ondan sonra Chedjou işi resmiyete dökülünce Dany iyice gözden düştü.Üstüne bu hataları da yapınca piyasası kayboldu.Şu an satmak istesek o paraları kimse vermez herhalde.Oyuncu almayı bilmiyoruz tamam ama satmayı da bilmiyoruz.

Size bir fantezi transfer operasyonu yapayim

Sat Burak´i 20 Milyon´a, bas parayi Arda´yi al, forvete de Eren Derdiyok´u al.

Dany´yi Bursaspor cok istiyordu. Kafa kafaya Serdar Aziz ile takas yap. En azindan Türk yedek.

Elmander´i postala, üstüne de Bruma´yi al, transferi kapat :)

Dany´yi Bursaspor cok istiyordu. Kafa kafaya Serdar Aziz ile takas yap. En azindan Türk yedek.

Fantezi ancak ona rağmen işin içinde akıl ve mantık söz konusu forumda bazı renktaşlarımızın ciddi anlamda yaptığı kadrolarda dahi akıl ve mantığa rastlamak imkansız.

Tebrik ediyorum sizi hocam :)

fener ve bjk forumlarında Burak her maç gol atıyor satsalarda kurtulsak diyorlar. sende onlarla aynı zihniyettesin.

Dany serdar aziz den 2 gömlek daha iyi stoper.

Bruma konusunda sana katılıyorum.

Serdar Aziz çok kötü. Onun yerine stoperde Balta,Ceyhun ikilisini tercih ederim. Dany bonservisi ile gitmemeli, kiralanmalı.

Fantazi olarak kalsın bence...Dany ile Serdar Aziz'i kafa kafaya transfer etmek kazık yemenin Allahı olur..

fener ve bjk forumlarında Burak her maç gol atıyor satsalarda kurtulsak diyorlar. sende onlarla aynı zihniyettesin.

Dany serdar aziz den 2 gömlek daha iyi stoper.

Bruma konusunda sana katılıyorum.

Burda mesele Burak´tan ne kadar faydalanabilecegimiz ve hangi sistemde oynayacagimiz.

Tek forvet sisteminde israr edeceksek, bu sorunlar sene boyunca daha cok karsimiza cikacak.

Burak´in Drogba´yi kesmesi bence imkansiz. Ha seneye ne olacak? Dogru. Peki Burak´i 1 sene kim idare edecek?

Eren Derdiyok en azindan Burak kadar sorun cikartmaz, dogru sistemde oynamaya da devam ederiz.

Tabiki Burak´in ciddi bir bedel ile satilmasi ve Arda´nin alinmasi sartiyla. Onun disinda bende karsiyim tabiki.

Burak benim cok begendim bir futbolcu. Gönül istiyor ki, Man City gibi olalim, 5 forvet sorun cikartmasin. Ama cikiyor.

Ben de size bir fantezi yapayım. Burak'ı satalım, Drogba'nın sözleşmesini feshedelim yabancı kontenjanı açılır. Selçuk'u fenere kiralayıp, Yerine Emre Çolak'ı oynatalım. Defansı 3 lü yapalım. Semih, Gökhan, Chedjou... Bu sayede bir yabancıdan daha kurtulmuş oluruz. Muslera'yı zaten satıp Onur'u almamız gerekir...Sniejder'le yengeyi de yeniden balayına gönderelim. Kanada da Keita'yı alalım.

Çok bunaldım. İyi saçmalamışımdır umarım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt