Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brumaya 8.5 milyon avroluk teklif gitmiş..hayırlısı : )

eger bruma'yi gercekten istiyorsak bonservisini alalim, oyuncu zaten uzatmayacak 1-2 milyon teklif edelim bedava gidecegine para kazanirlar

Arkadaslar Galatasaray üyesi olmak icin islem nerden baslatabiliyoruz ? Ve finansal isler nasil oluyor?

Fener maçında son 6 ayın en sıkıcı ve kötü futbollarından birini oynadık. Buna rağmen, bizim ilacımız tek forvet diye ısrar edenleri anlamak mümkün değil.

Burak'ı Muslera'dan önce yazarım bu takıma ben, Drogba ile birlikte. Terim umarım saçmalayıp takımın huzurunu bozmaz. Burak'ı ya satın ya oynatın kardeşim. Bizim 20-25 milyon €luk oyuncuyu kenarda oturtma lüksümüz yok.

Muslera

Eboue Semih Gökhan Balta

Melo

Selçuk Amrabat

Sneijder

Burak Drogba

olmalı kadro Antep maçında.

Fener maçında son 6 ayın en sıkıcı ve kötü futbollarından birini oynadık. Buna rağmen, bizim ilacımız tek forvet diye ısrar edenleri anlamak mümkün değil.

Burak'ı Muslera'dan önce yazarım bu takıma ben, Drogba ile birlikte. Terim umarım saçmalayıp takımın huzurunu bozmaz. Burak'ı ya satın ya oynatın kardeşim. Bizim 20-25 milyon €luk oyuncuyu kenarda oturtma lüksümüz yok.

Muslera

Eboue Semih Gökhan Balta

Melo

Selçuk Amrabat

Sneijder

Burak Drogba

Bence Hamitten kurtulamayacagiz. Kadro böyle olur.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Hakan

Hamit Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba​

Muslera

Eboue Semih Gökhan Balta

Melo

Selçuk Amrabat

Sneijder

Burak Drogba

kesinlikle katılmıyorum renktaş fener maçındaki sıkıntımız tempolu hücum edemememizdi sadece bunu zamanla geliştirebiliriz ama çift forvet oynadığımızda orta sahayı rakibe teslm etmekle kalmıyoruz melo ve selçukun üstüne daha fazla yük bindirip verimlerinin düşmesine neden oluyoruz bu benim şahsi fikrim

Muslera

Eboue Semih Gökhan Balta

Melo

Selçuk Amrabat

Sneijder

Burak Drogba

2 değil 4 forvet olsa besleyemedikten sonra ne anlamı kalacak ki.

kesinlikle katılmıyorum renktaş fener maçındaki sıkıntımız tempolu hücum edemememizdi sadece bunu zamanla geliştirebiliriz ama çift forvet oynadığımızda orta sahayı rakibe teslm etmekle kalmıyoruz melo ve selçukun üstüne daha fazla yük bindirip verimlerinin düşmesine neden oluyoruz bu benim şahsi fikrim

Orta sahada top tutabilen oyuncumuz yok da ondan. Hamit yerine Engin top bizdeyken çok daha rahat oluruz. Burak oynamayınca da takım kağnı gibi oluyor. Ayrıca, seneye muhtemelen oynamayacak olan Drogba için Burak yakılmaz.

Buna da razıyım, ama gerçekten Hamit'i ilk 11'de görünce bence Mustafa Sarp etkisi yapıyor artık.

Bence en erken ligin ilk yarisinin sonuna dogru kurtuluruz Hamitten. Sampiyonlar Ligi maclarinda yine iyi oynarsa, ki hic sanmiyorum bu haliyle, o zaman Hamit banko 11 oynamaya devam eder.

Tek forvetli taktiği hakkını vererek oynamak için kanat oyuncularının gol/asist olarak belli bir düzeyde olması yani skora katkı veren kişiler olması gerekir. Kanat olarak elimizde hamit ve amrabat varken hala bu ısrar nedir anlamıs degilim acıkcası.Elimizde bulunan kadroya göre en mantıklı diziliş 4-3-1-2 dir. Göbekten muazzam katkı alıyoruz,ama kanat oyuncularımıza dönüp baktığımızda sıfıra yakın bir katkı var.

Bu yüzden 4-2-3-1 çokta mantıklı değil bana göre.

Bence en erken ligin ilk yarisinin sonuna dogru kurtuluruz Hamitten. Sampiyonlar Ligi maclarinda yine iyi oynarsa, ki hic sanmiyorum bu haliyle, o zaman Hamit banko 11 oynamaya devam eder.

Terim ilk sene 10 maç Sabri'yi sağ açık oynattı, ilk maçından son maçına kadar rezalet oynamasına rağmen.

Bu sene de 10 maç Hamit bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt