- 2 Temmuz 2011
- 140.108
- 60.193
- 5.628
brumaya 8.5 milyon avroluk teklif gitmiş..hayırlısı : )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
brumaya 8.5 milyon avroluk teklif gitmiş..hayırlısı : )
Fener maçında son 6 ayın en sıkıcı ve kötü futbollarından birini oynadık. Buna rağmen, bizim ilacımız tek forvet diye ısrar edenleri anlamak mümkün değil.
Burak'ı Muslera'dan önce yazarım bu takıma ben, Drogba ile birlikte. Terim umarım saçmalayıp takımın huzurunu bozmaz. Burak'ı ya satın ya oynatın kardeşim. Bizim 20-25 milyon €luk oyuncuyu kenarda oturtma lüksümüz yok.
Muslera
Eboue Semih Gökhan Balta
Melo
Selçuk Amrabat
Sneijder
Burak Drogba
olmalı kadro Antep maçında.
Fener maçında son 6 ayın en sıkıcı ve kötü futbollarından birini oynadık. Buna rağmen, bizim ilacımız tek forvet diye ısrar edenleri anlamak mümkün değil.
Burak'ı Muslera'dan önce yazarım bu takıma ben, Drogba ile birlikte. Terim umarım saçmalayıp takımın huzurunu bozmaz. Burak'ı ya satın ya oynatın kardeşim. Bizim 20-25 milyon €luk oyuncuyu kenarda oturtma lüksümüz yok.
Muslera
Eboue Semih Gökhan Balta
Melo
Selçuk Amrabat
Sneijder
Burak Drogba
Bence Hamitten kurtulamayacagiz. Kadro böyle olur.
Muslera
Eboue Semih Chedjou Hakan
Hamit Melo Selcuk
Sneijder
Burak Drogba
Muslera
Eboue Semih Gökhan Balta
Melo
Selçuk Amrabat
Sneijder
Burak Drogba
kesinlikle katılmıyorum renktaş fener maçındaki sıkıntımız tempolu hücum edemememizdi sadece bunu zamanla geliştirebiliriz ama çift forvet oynadığımızda orta sahayı rakibe teslm etmekle kalmıyoruz melo ve selçukun üstüne daha fazla yük bindirip verimlerinin düşmesine neden oluyoruz bu benim şahsi fikrim
Bence Hamitten kurtulamayacagiz. Kadro böyle olur.
Muslera
Eboue Semih Chedjou Hakan
Hamit Melo Selcuk
Sneijder
Burak Drogba
Buna da razıyım, ama gerçekten Hamit'i ilk 11'de görünce bence Mustafa Sarp etkisi yapıyor artık.
Bence en erken ligin ilk yarisinin sonuna dogru kurtuluruz Hamitten. Sampiyonlar Ligi maclarinda yine iyi oynarsa, ki hic sanmiyorum bu haliyle, o zaman Hamit banko 11 oynamaya devam eder.