Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamit yerine engin(erman) ikilisinden biri oynasa daha iyi olur. Olabilecek en iyi kadro bu eldeki kadroya göre tabi.

Elbette bende isterim Erman/Engin ikilisinden birisinin oynamasina. Emre Colak'a bile raziyim, yeterki Hamit oynamasin. Resmen 10 kisi oynuyoruz maclari. Ben gercekten hayret ediyorum bi kisi eksik oynamamiza ragmen yenmesini biliyoruz.

Selcuk Melo Emre

Sneijder​

ya da

Selcuk Melo Engin/Erman

Sneijder​

da olabilir rahatca.

Bu Sükrü Ergün de hergün Radyospor´a baglaniyor. Baska isi yok herhalde.

Cok konusan yöneticileri hicbirzaman sevmemisimdir.

Eldekiler gitmeden transfer falan yapamayız. Yönetim ne yapsın? Yerli adam da yüzlerce yok ortada sonuçta birkaç adam var onlar da gelmeyince kalıyoruz ortada.

Sent from my iPad using Tapatalk

Tek forvetli taktiği hakkını vererek oynamak için kanat oyuncularının gol/asist olarak belli bir düzeyde olması yani skora katkı veren kişiler olması gerekir. Kanat olarak elimizde hamit ve amrabat varken hala bu ısrar nedir anlamıs degilim acıkcası.Elimizde bulunan kadroya göre en mantıklı diziliş 4-3-1-2 dir. Göbekten muazzam katkı alıyoruz,ama kanat oyuncularımıza dönüp baktığımızda sıfıra yakın bir katkı var.

Bu yüzden 4-2-3-1 çokta mantıklı değil bana göre.

şu an erman dışında iş yapabilecek kanadımız yok, erman da bi yere kadar zaten. bu yıl çok büyük bi sürpriz olmazsa 4312 oynamaya devam ederiz. hamit yerine engin-erman ikilisinden biri girse o da yeter.

Yönetimin eli kolu bağlı durumda. Böyle bir ortamda yönetimi suçlamak çokta akıl karı değil.

Terim ilk sene 10 maç Sabri'yi sağ açık oynattı, ilk maçından son maçına kadar rezalet oynamasına rağmen.

Bu sene de 10 maç Hamit bekliyorum.

Baktim da ilk iki macta Selcuk'la beraber ZM oynamis bile. Ondan sonra Antep macinda kirmizi yiyene kadar sag bek oynamis renktas, sag acikta hep Kazim vardi ilk sezonda.

Bence suan en iyisi bu olur;

Muslera

Eboue Chedjou Semih Hakan

Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba Erman

Chedjou'nun kesinlikle oynamasi lazim. Süper Lig'de Erman, Amrabat'tan oldu olasi daha skorerdi.

Sag kanatta Eboue zaten sürekli tek basina oynuyor, Hamit orada oynadigi zaman ileri-geri cikislarda hamite güveniyor öne cikinca arka tarafta kimse olmuyor

Hamit olmayinca en azindan kafasi karismaz rahat oynayabilir. Eboue sag tarafta iki senedir kendi basina oynuyor

Fener maçında son 6 ayın en sıkıcı ve kötü futbollarından birini oynadık. Buna rağmen, bizim ilacımız tek forvet diye ısrar edenleri anlamak mümkün değil.

Burak'ı Muslera'dan önce yazarım bu takıma ben, Drogba ile birlikte. Terim umarım saçmalayıp takımın huzurunu bozmaz. Burak'ı ya satın ya oynatın kardeşim. Bizim 20-25 milyon €luk oyuncuyu kenarda oturtma lüksümüz yok.

Muslera

Eboue Semih Gökhan Balta

Melo

Selçuk Amrabat

Sneijder

Burak Drogba

olmalı kadro Antep maçında.

katılıyorum, burak yedek oturacak seviyeyi çoktan aştı. ayrıca madem tek forvetli sisteme geçilecek ne diye 30 yaşındaki umut a şaka gibi bir bonservis ve yıllık ödeyerek transfer yapıldı.

tek forvet iyi güzelde bal yapmayan arılarla (amrabat hamit) skor sıkıntısı çekeriz, ligde 4132 ye mutlak devam edilmedi ama avrupada 451 ile başlamalıyız maçlara.

hamitinde artık kesilmesi lazım, engin yekta hatta nefret etsemde emre bile oynasın razıyım. oynarak hamitin düzelmediğini gördük belki oynamayınca kendine gelir

Konyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten: "Elmander İstanbul dışında başka bir kulüpte oynamayacağını söyledi."

Fener maçında da dikkatinizi çekmiştir, bundan önceki maçlarda da zaten kendini çok belli ediyordu.Öne geçtiğimiz maçlarda takımda disiplin diye bir şey kalmıyor.Ne savunma yapabiliyoruz ne hücum.3 e 1 gitsek yine saçma sapan tercihler yapıyoruz.

Kontratak becerisi 0.Savunma desen, maç boyunca vermediğimiz pozisyonları veriyoruz, gereksiz yere eksik yakalanıyoruz.Aşmamız lazım bu sıkıntıyı.

Baktim da ilk iki macta Selcuk'la beraber ZM oynamis bile. Ondan sonra Antep macinda kirmizi yiyene kadar sag bek oynamis renktas, sag acikta hep Kazim vardi ilk sezonda.

Doğru farklı pozisyonlarda da oynadı Sabri. Eboue sağ bek iken 10 maç anlamsız denemeler yapması hasta etmişti beni. İlk maçta lombak gibi ortada olan şeyi 10 maç sonra intikal etmesi.

Bir de, Sabri'yi oynattığı hemen her maç ikinci yarı başlamadan oyundan alıyordu, sanki onu ilk 11'e başkası yazmış gibi. Terim'in en sevmediğim yönü, oyuncu kayırması ve takıntılı olması. Bunlar da olmasa zaten Barça'nın başında olurdu herhalde.

Muslera

Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba Erman

Chedjou'nun kesinlikle oynamasi lazim. Süper Lig'de Erman, Amrabat'tan oldu olasi daha skorerdi.

Sag kanatta Eboue zaten sürekli tek basina oynuyor, Hamit orada oynadigi zaman ileri-geri cikislarda hamite güveniyor öne cikinca arka tarafta kimse olmuyor

Hamit olmayinca en azindan kafasi karismaz rahat oynayabilir. Eboue sag tarafta iki senedir kendi basina oynuyor

4-3-3'de döktürür Amrabat, golde atar, asist de yapar bence bol bol. Ben olsam hem Ermanlı hem Amrabatlı denerdim.

Keşke Terim orta sahada denese Sneijder'i, Selçuk-Melo-Sneijderli 4-3-3 görsek sahada.

Heryerde olumsuz haberler :) Aziz´in köpekleri is basinda.

Da, biz size böyle gecirmeyi daha cok seviyoruz :) Devam edin

Arena Aslanı ‏@ArenAslani1 dk

Şükrü Ergün: Kendisini(Drogba) teknik heyet içerisinde görmek istediğimizi de başkanımız beyan etti. Galatasaray’da olmaktan çok mutlu.

Şükrü Ergün: Didier Drogba’yla, o bizimle çalışmak istediği sürece çalışmak istiyoruz.

Muslera

Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba Erman

Kesinlikle katılıyorum ya bu şekilde olacak yada ;

Muslera

Engin Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

Renktaşlar bu arada deplasmanda ki hat-rick yaptığı Cluj maçında Burak'ın sol açık / forvet şeklinde oynadığı doğru mu o zaman yurtta olduğumdan dolayı izleyememiştim maçı da.

Şükrü ERGÜN: "Yerli statüsü için, Hukukçu arkadaşlarımız kısa sürede olumlu bir sonuç alınacağına dair beklentilerini söylediler.

Valla gram umudum yoktu , hala da çok fazla yok ancak insan umutlanıyor İnşallah gerçekleşir :)

Kesinlikle katılıyorum ya bu şekilde olacak yada ;

Muslera

Engin Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

Renktaşlar bu arada deplasmanda ki hat-rick yaptığı Cluj maçında Burak'ın sol açık / forvet şeklinde oynadığı doğru mu o zaman yurtta olduğumdan dolayı izleyememiştim maçı da.

İnşallah Terim de bu iki dizilişten biriyle çıkar sahaya. Ben öyle olacağına inanıyorum, Burak'ı oynatmamasının sebebi bence fenere karşı garanti galibiyet istemesiydi. 1-0 olsun bizim olsun. Ayrıca Burak sakatlıktan yeni çıkmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt