Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Bu arada feridun fidan kardesimi kutluyorum. 24'e kadar Arda konusunda gelisme olur demisti, oldu da. Duyumlari güvenilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi zamanda takıma gelmek istemesi evlatlık göstergesi değildir bana göre.
Orda kazandığının çok daha fazlasını kazanacaktır burda, yani bu şartlarda Galatasaray'a gelmeyi istemek kadar doğal birşey yok. Galatasaray'ın evladı olsun, olmasın birçok oyuncu gelmek için herşeyi yapar zaten.
Valla Arda'nin gelmemesi icin bir sürü neden var. Takımının en iyi oyuncularindan birisi ve takimi gondermek istemezken, Terim istedigi icin gelmek istemesi benim icin yeterli.
Para icin gelse Turkiye ye baska takima giderdi.
♧tapatalk♧
Arda gelsede fikrim hep öyle kalacak...
hm.. kötü zamanda da gitmedi ki arda. en kötü dönemde takimdaydi. taraftar medja olsun ona anna afrat küfür ediyordu resmen.
hangimiz sahip cikdi cocuga ?! polat mi sahip cika bildi yoksa o dönemdeki hoca mi sahip cika bildi ardaya?!
en dogru karari vermisdir gidipde o zaman. biraz ülkeden ve medjasindan uzaklasmazi gerekirdi ki toparlandi ve tercüblendi arda artik.
Ardanin da hatalari olmusdur ama kim sahip cikdi soruyorum yine ?! kimse lagulaga etmesin lütfen arda hakinda. bu kardesimiz bizdendir. onu elestirenler hayatlarina bir baksinalr hic mi hata yapmadilar ?!
![]()
kırmızı tişörtlü ozan ipek değil mi dostlar
kucağındaki bayanın yüzü de bir futbolcuya benziyor hem de çok yakından tanıdığımız ama çıkartamadım
Kasımpaşa iyi takım kurdu hakemler de başbakan yalakalığına desteklerse fena olur. En az 2-3 transfer şart
Para için gelecek adam Fener'e gider. Şikeci Aziz bu ego ve hırsla bize 4. yıldızı taktırmamak için, gerekirse bizim önerdiğimizin 2 katını verir alır. Ama Arda bu camianın evladıdır ve para için oraya gitmez. Sokun beyninize yok sokamıyorsanız da huzuru bozmayın içinizde kalsın Arda gelince.
İyi zamanda takıma gelmek istemesi evlatlık göstergesi değildir bana göre.
Orda kazandığının çok daha fazlasını kazanacaktır burda, yani bu şartlarda Galatasaray'a gelmeyi istemek kadar doğal birşey yok. Galatasaray'ın evladı olsun, olmasın birçok oyuncu gelmek için herşeyi yapar zaten.
magazin yüzünden gitti arda resmen taciz ettiler adamı şimdi yabancı sınırından çok faydalı olur inşallah gelir inşallah